Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μεγάλοι έρωτες!!!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μεγάλοι έρωτες!!!


Στις 02/06 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 48’). Η συνάντηση  των δύο αυτών πλανητών συνδέεται άμεσα  με τον τρόπο με τον οποίο νιώθουμε ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική), την επιθυμία μας να ελέγχουμε και να ασκούμε έλεγχο στους άλλους, αλλά και να ανανεωνόμαστε (εσωτερικά και εξωτερικά). Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα μας βοηθάει να αναγεννηθούμε, να ζήσουμε μεγάλους έρωτες, ενισχύει την επιθυμία μας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στην ερωτική μας ζωή, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για τις οικονομικές μας υποθέσεις, ενώ είναι ιδανική για να κάνουμε ριζικές αλλαγές  με μόνιμα αποτελέσματα  στην εμφάνιση μας  προχωρώντας σε μια αισθητική επέμβαση.
Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,  Υδροχόους) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η ζωή σας έχει αλλάξει ριζικά. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας οι οποίες θα μεταμορφώσουν ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας και θα δώσουν νέα πνοή στα οικονομικά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και μια νέα γνωριμία η οποία η οποία  θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα χαρακτηριστικά σας είναι ότι είστε ιδιαίτερα κτητικοί . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο της επαγγελματικής σας εξέλιξης όσο και της προσωπικής σας ζωής. Ενώ για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ένας νέος έρωτας θα τους μεταμορφώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι, εσωτερική αναγέννηση. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Φυσικά, στο παιχνίδι της κατάκτησης θα είστε ο απόλυτος νικητής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια φίλων ή ατόμων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ, για αρκετούς από εσάς μια συνεργασία μπορεί να μετατραπεί και σε προσωπική σχέση.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει , μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία να μεταμορφώσετε την καριέρα σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο τυχερές της χρονιάς για εσάς τους Παρθένους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας μεταμορφώσει όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά θα αλλάξει ουσιαστικά και την Κοσμοθεωρία σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ δεν θα διστάσετε να αναλάβετε τον έλεγχο των οικογενειακών σας υποθέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε με την δύναμη του λόγου σας τόσο τους συνεργάτες όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εξωτερικεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/στην σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητικοί με τους συναδέλφους σας, ενώ δεν θα διστάσετε να προσπαθήσετε να τους ελέγξετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια έχετε αλλάξει ριζικά την Κοσμοθεωρία σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές συγκινήσεις με τον/την ερωτικό/η σας σύντροφο, ενώ είναι πιθανό να βγάλετε στην επιφάνεια και λίγη ζήλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ παράλληλα, θα αρχίσετε να βάζετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια που έχετε για την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΣ

Γλυκιά ένταση έχει η καθημερινή σας ζωή αυτές τις ημέρες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο  του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με τον εκφραστικό σας λόγο, να μαγέψετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ενώ είναι πιθανό, μέσα από το φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u