Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Κρόνου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις !!


Στις 09/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του Αιγόκερου τον Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω (13ο 59’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου Άρη – Κρόνου δίνει στο άτομο υπομονή και επιμονή, αυτό το βοηθάει να αναλαμβάνει ιδιαίτερα απαιτητικές και μακροχρόνιες εργασίες, ενώ παράλληλα του δίνει την δυνατότητα να εστιάζει τη προσοχή του στην ουσία χωρίς να χάνει άσκοπα την ενέργεια του. Επίσης, ο Κρόνος ως αυστηρός δάσκαλος του φέρνει πάντα την επιβράβευση, μετά από προσπάθεια.
Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, ενώ, θα μελετήσουμε με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις μας πριν μπούμε σε δράση, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας χωρίς να σπαταλήσουμε την ενέργεια μας σε περιττές κινήσεις.
Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους,  Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Συγκεντρωμένοι στους στόχους σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας με επιτυχία και μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί. Αυτή σας η επιτυχία θα ανοίξει το δρόμο της καταξίωσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια κάνοντας προσεχτικές και μεθοδικές κινήσεις. Για αυτό που πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι είναι ότι οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οικογενειακές σας υποθέσεις προσπαθείτε να κλείσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία μια οικονομική εκκρεμότητα η οποία ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό την οικογένεια σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπο ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει με ιδιαίτερα μελετημένες κινήσεις και δυνατά  επιχειρήματα να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική για εσάς συνεργασία, με ένα ισχυρό πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Τις ικανότητες σας προσπαθείτε να δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στόχο στη δουλειά σας, μετά από ιδιαίτερα κουραστική και επίπονη προσπάθεια. Το καλό σας αποτέλεσμα θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιου του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, το οποίο όσο και αν φαίνεται παράτολμο εσείς έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικές δράσεις κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά με σκοπό να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν μπει στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή ενός ισχυρού προσώπου μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.Ο σταθερός σας λόγος και σταθερότητα των θέσεων σας θα είναι τα δυνατά σας όπλα για να προχωρήσετε μαζί του σε μια μελλοντική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε στέρεες βάσεις προσπαθείτε να χτίσετε την καριέρα σας εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας δώσει την δύναμη και την υπομονή που χρειάζεστε για να δουλέψετε σκληρά και να πετύχετε τους νέους και ιδιαίτερα απαιτητικούς στόχους που σας έχουν δοθεί. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα αποδείξετε την αξία σας, ενώ, η οικονομική επιβράβευση δεν θα αργήσει να έρθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πετυχημένες συνεργασίες ετοιμάζετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας , θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ερωτική περιπέτεια που ξεκίνησε σε ένα ταξίδι να γίνει σταθερή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε τρίτους προσπαθείτε να κλείσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε σταθερές λύσεις για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και το πιο σημαντικό να μείνετε σε αυτές συνεπείς.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέες συνεργασίες θέλετε να προχωρήσετε εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου από τον κοινωνικό σας κύκλο, το οποίο έχει πειστεί για το πείσμα και την αποφασιστικότητα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από α ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u