Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019


Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρχεται, αρκεί να ήμασταν όλοι καλλιτέχνες. Για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς όμως, μάλλον θα λειτουργήσει σε αρκετές περιπτώσεις παραπλανητικά, αφού δε θα είμαστε και τόσο ευθύκριτοι. Άλλοτε θα υπερεκτιμούμε ανθρώπους και καταστάσεις κι άλλοτε δε θα δίνουμε τη δέουσα σημασία  εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να προσέχουμε να μην εξαπατηθούμε, ή να μην τρέφουμε αυταπάτες για πράγματα ανέφικτα και ουτοπικά. Ο έρωτας θα παίξει σε αυτό το σενάριο, αν και οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα ή θα δημιουργηθούν, δε θα έχουν τις βάσεις και την υπόσταση μιας σοβαρής συνέχειας. Τέλος, παρ’ ότι θα χρειαστεί να κάνουμε να συνθέσουμε και να συνδυάσουμε πάρα πολλά για να ρυθμίσουμε την καθημερινότητά μας, η απροθυμία πολύ συχνά θα υπάρχει στην ψυχολογία μας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, με δυσκολία θα θέλετε να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, αφού η ψυχολογία σας θα σας δημιουργεί απροθυμία να τις αντιμετωπίσετε την ώρα που πρέπει. Πολλές φορές μάλιστα, θα αντιδράτε σε ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει. Ίσως κάποιες φορές, να φανείτε στους άλλους, απόμακροι ή αδιάφοροι, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις από τη στάση σας αυτή. Προσπαθήστε να μην προβείτε σε παραλήψεις ζητημάτων που έχουν να κάνουν με όλα εκείνα που θα πρέπει να είστε τυπικοί σε κοινωνικό εργασιακό ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

*Ζυγοί, προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Πιθανόν να γίνετε λίγο υποχόνδριοι κι όλο αυτό να κουράσει τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας. Θα έχετε την τάση να απομονώνεστε και να κλείνεστε στον εαυτό σας. Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Εάν ήσασταν συναισθηματικά λιγότερο ευαίσθητοι, ίσως να το αντιμετωπίζατε περισσότερο σθεναρά και να διώχνατε τις δυσάρεστες σκέψεις που θα σας φέρνει. Τώρα όμως καλό θα ήταν να περιορίσετε τις πεσιμιστικές σας τάσεις και να μην τις προβάλλετε στο περιβάλλον σας.

*Καρκίνοι, προσπαθήστε να περιορίσετε τον τρόπο που θα εκφράσετε μερικά κακώς κείμενα στη ζωή σας κι αυτό γιατί αυτές τις ημέρες, ο λόγος σας θα είναι έντονος και κάποιες μάλιστα φορές, θα υπερβεί τα όρια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικά θα υπάρχει μία ασυνεννοησία τις ημέρες αυτές που θα σας αναστατώνει από όπου και αν προέρχεται. Δεδομένου ότι έχετε περάσει ένα μεγάλο πιεστικό διάστημα της ζωής σας, κάπου η υπομονή σας έχει όρια. Τώρα όμως καλό θα ήταν να κάνετε ησυχία, μέχρι να τακτοποιηθούν τα πράγματα με τον καιρό.

*Αιγόκεροι, αποφύγετε την εβδομάδα αυτή, να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σας, είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αναζητήστε τη γνώμη του ειδικού σε ότι χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, είτε αυτό θα αφορά νομικές υποθέσεις, είτε κάποιες άλλες που από μόνοι σας θα δείτε ότι δεν μπορείτε να είστε αποτελεσματικοί στο να τις φέρετε εις πέρας. Θα έχετε δε την τάση, να λειτουργείτε περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική. Μη δίνετε υπερβολικές διαστάσεις σε θέματα δευτερεύοντα.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, μάλλον θα δυσκολευτείτε να δώσετε χώρο έκφρασης στους άλλους την εβδομάδα αυτή, αφού τις απόψεις ή τις θέσεις τους θα τις απορρίπτετε με μεγάλη ευκολία. Να σας θυμίσω ότι βρίσκεστε σε μία εποχή, όπου πολλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε από όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα και για το λόγο αυτό, ακούστε και μια άλλη γνώμη εκτός από τη δική σας, έστω και αν διαφωνείτε. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά και οικονομικά τις ημέρες αυτές, αφού μπορεί να εξαπατηθείτε από την ίδια σας την κρίση αρχικά. Περιορίστε την ευθιξία σας.

*Σκορπιοί, ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι σημαντικοί γύρω σας, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ή να προβάλλουν τα ταλέντα σας, γενικότερα το έργο σας. Όμως θα αισθάνεστε μία απροθυμία στο να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, στο να συνεργαστείτε εύκολα με τους άλλους, στο να τολμήσετε να βγάλετε από μέσα σας, ότι έχετε την ανάγκη να εκφράσετε. Μη δίνετε περισσότερα από εκείνα που προσδοκάτε να πάρετε από κάποιους, γιατί αργότερα θα απογοητευτείτε. Αποφύγετε επίσης τα οικονομικά ρίσκα ή επενδύσεις.

*Λέοντες, και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση, διότι μπορεί να δημιουργηθούν κάποια έξοδα ή έκτακτες δαπάνες που θα πρέπει αφενός να καλυφθούν και αφετέρου, δύσκολα να τα προβλέψετε. Εννοείται ότι η τάση του καταναλωτισμού που θα νιώθετε, θα πρέπει να περιοριστεί αρκετά, όσο και αν έχετε ανάγκη να βγείτε να ξεσκάσετε και να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν, ή ένα μπόνους από τον εργασιακό σας χώρο.

*Υδροχόοι, μην υπερεκτιμάτε την οικονομική σας διαχείριση, προσέξτε καλά που επενδύετε χρήμα την εποχή αυτή και με ποιους συνεργάζεστε. Δεν αποκλείεται να παραπλανηθείτε από κάποιους ανθρώπους που “ταΐζουν” τα όνειρά σας και να επενδύσετε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο και διαφορετικό μέλλον από αυτό που ζείτε σήμερα. Μην είστε σίγουροι για κάποια άτομα που δείχνουν πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να κοιτάξετε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Ρυθμίστε οικονομικές σας οφειλές. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας. Σκεφτείτε με τη λογική.  

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν το πως θα διεκπεραιώσετε θέματα που θα δημιουργούνται στην καθημερινότητά σας, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις διεργασίες που γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε συμβαίνουν στο σπίτι και την οικογένεια σας. Με όλα όσα καλείστε να συνθέσετε τις ημέρες αυτές, τα νεύρα και ο θυμός συχνά θα σας μπλοκάρουν και θα έχετε την τάση να δημιουργείτε εντάσεις, είτε προς τον άνθρωπό σας, είτε σε συναδελφικό ακόμα και φιλικό επίπεδο. Ελέγξτε λοιπόν τον τρόπο που θα εκφράζεστε. 

*Τοξότες, η κοινωνική σας προβολή, είναι κάτι που θα προσπαθήσετε τις ημέρες αυτές. Θα συναναστραφείτε με  ανθρώπους που κατέχουν δύναμη εξουσία και χρήμα και ο σκοπός σας θα είναι να περάσετε τα θέματα που σας απασχολούν ως προς την εργασιακή σας εξέλιξη, την οικονομική σας άνοδο, το κοινωνικό σας προφίλ. Δικτύωση είναι η λέξη που εκφράζει τους σκοπούς σας και καλό θα ήταν να τη μεθοδεύσετε ώστε να επιτύχετε εκείνα που θέλετε τώρα που θα σας δοθούν ή θα δημιουργήσετε εσείς τις ευκαιρίες. Περιορίστε κάποιες εγωιστικές τάσεις σας. 

*Παρθένοι, άνθρωποι που ασκούν ιδιαίτερη γοητεία σε σας την εποχή αυτή, μπορεί να μην είναι έτσι όπως τους φαντάζεστε κι αυτό θα το καταλάβετε μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι λοιπόν μην επενδύσετε πάνω τους, χρήματα ή αισθήματα, προσδοκίες για μια επαγγελματική ή αισθηματική εξέλιξη. Εξίσου πιθανό είναι, να γευθείτε μια απογοήτευση από έναν άνθρωπο της ζωής σας, που εκτιμάτε ή αγαπάτε. Ελέγξτε τις απαιτήσεις σας από τους άλλους, όταν τα πράγματα δε θα γίνονται όπως τα θέλετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μία τάση προς την υπερβολή. 

*Ιχθύες, οι σχέσεις πάσης φύσεως θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή, από τις διαπροσωπικές και στενές ερωτικές, μέχρι τις σχέσεις που καλείστε να έχετε στον εργασιακό σας χώρο. Πιθανόν να έχετε απορροφηθεί από εκείνα που συμβαίνουν στο μυαλό σας και να αγνοείτε αυτά που υπάρχουν στο μυαλό των άλλων γύρω σας. Λάθος προσανατολισμό θα έχετε την τάση να ακολουθήσετε ώστε να βελτιώσετε κάποιες ανάγκες της καθημερινότητάς σας, ενώ η οικονομική σας διαχείριση θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Κυνηγήστε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ψαχτείτε στον τομέα αυτό περισσότερο.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u