Τρίγωνο Άρη – Δία, Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς !!


Ακόμα και τα πιο απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά για όσους τολμούν, και ναι, υπάρχουν φορές που πρέπει να πάρουμε μια γενναία απόφαση και να τολμήσουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας ή για να πάρουμε συγκεκριμένα ρίσκα.

Στις 17/04 ο πλανήτης της δράσης Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 12’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία η τύχη θα βοηθήσει τους τολμηρούς, αφού θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να προωθήσουμε τα πιο τολμηρά μας σχέδια, θα πάρουμε ριψοκίνδυνες για τους άλλους αποφάσεις, θα έχουμε ταχύτατα αντανακλαστικά,  ενώ ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσουμε την ενέργεια μας θα είναι μέσο της άσκησης και τους αθλητισμού.

Ιδιαίτερα για τους αθλητές, αυτή η όψη υπόσχεται, πολύ υψηλές επιδόσεις.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ είναι πολύ θετική και για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες και θα τους συνοδεύει σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη αγαπάει τους τολμηρούς και εσείς οι Κριοί σίγουρα είστε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου  θα σας βοηθήσει, να επικοινωνήσετε ένα τολμηρό επαγγελματικό σας σχέδιο, το οποίο θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή με την βοήθεια ατόμων από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι, είναι πόσο προσεχτικοί είστε με τα οικονομικά σας και ότι αποφεύγετε το ρίσκο. Αυτές τις ημέρες όμως, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα πάρετε μια απόφαση υψηλού οικονομικού ρίσκου στην δουλειά σας, γεγονός που θα φανεί περίεργο σε όσους σας γνωρίζουν. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε γιατί η κίνηση σας αυτή όχι μόνο θα σας φέρει σημαντικά οικονομικά κέρδη αλλά θα αλλάξει και την εικόνα σας. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το σας με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε τολμηρές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Με θάρρος λοιπόν βάλτε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας και να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους  με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε μυστικά και να προχωρήσετε σε μια μυστική οικονομική συνεργασία, η οποία θα είναι πιθανό να κρύβει αρκετό ρίσκο. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας πτοεί γιατί μέσα σας ξέρετε ότι η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους  με τον Δία που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου , θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολύ σημαντική θα είναι η ώθηση που θα σας δώσουν ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας. Ενώ είναι πιθανό, μια φιλική σχέση να γίνει σχέση ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε δυναμικά για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας, έστω και αν αυτή σας βγάζει από την πεπατημένη.

ΖΥΓΟΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού σχεδίου, και γιατί όχι να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στο διαδίκτυο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να έρθει από μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την χαμένη σας σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας ξαναβρίσκετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου , θα σας βοηθήσει να δώσετε τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα βγει με ευκολία και στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτές τις ημέρες είναι ο δυναμισμός και το γεγονός ότι δεν το βάζετε κάτω εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση με τον δυναμισμό και τις τολμηρές σας ιδέες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετές ευθύνες και πολύ τρέξιμο θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε άμεσες και αρκετά τολμηρές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία σας θα ανταμειφθεί ανάλογα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο της επιτυχίας είναι αυτές τις ημέρες ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο σας,  σας υπόσχεται ότι όλες σας οι επιθυμίες, ακόμα και οι πιο τρελές,  θα πραγματοποιηθούν με ευκολία. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις ενός τολμηρού εγχειρήματος, η επιτυχία του οποίου είναι εξασφαλισμένη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε περίοδο έντονης προετοιμασίας βρίσκεστε εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους  με τον  Δία από το ζώδιο του Υδροχόου , θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ πολύ σημαντική θα είναι για εσάς και η στήριξη της οικογένειας και των συγγενικών σας προσώπων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!