Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς !!!


Πόσες φορές  έχετε ακούσει την φράση, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Η τόλμη είναι δουλειά του πλανήτη της δράσης Άρη ο οποίος στις 21/02 θα συναντήσει τον πλανήτη της ανατροπής και της πρωτοπορίας Ουρανό σε όψη τριγώνου (3ο 22’).

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της όψης είναι το γεγονός ότι μας παροτρύνει να αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας είτε κάνοντας την επανάσταση μας και σπάζοντας δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, είτε παίρνοντας αποφάσεις υψηλού ρίσκου έχοντας όμως παράλληλα την εύνοια της τύχης.

Ένα ακόμα στοιχείο αυτής της όψης είναι τα απίστευτα μεγάλα αποθέματα ενέργειας που μας δίνει γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να τα διοχετεύσουμε δημιουργικά.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  10ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε στο χώρο της εργασίας σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία που στα μάτια των άλλων φαίνεται αρκετά παράτολμη θα σας οδηγήσει εκεί ακριβώς που σας αξίζει, στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανατρεπτικές ιδέες έχετε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι, και δεν θα διστάσετε να γίνετε ιδιαίτερα τολμηροί για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Ενώ για να τους πετύχετε είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αφήσετε την ασφάλεια σας σπάζοντας δεσμούς με το παρελθόν οι οποίοι σας κρατούσαν πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Μια ανατρεπτική ιδέα σας είναι πιθανό να σας ωθήσει σε οικονομικά ρίσκα τα οποία όμως θα στεφθούν από επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικές γνωριμίες θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι. Και τι εννοούμε, ότι μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο ή σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας κάνει μια τολμηρή πρόταση συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινότητα σας αυτό το χρονικό διάστημα. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας είναι πολλές και αρκετά περίπλοκες, εσείς όμως με ιδιαίτερα έξυπνο και αρκετά τολμηρό τρόπο θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, ως από μηχανής θεός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Παρθένους. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα τολμηρά σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κυνηγήσετε ένα έρωτα ο οποίος μοιάζει να είναι απρόσιτος.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτό το χρονικό διάστημα είναι η εύρεση λύσεων στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Ο τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε θα είναι αρκετά πρωτότυπος με αποτέλεσμα να βάλετε την καθημερινή σας ζωή σε διαφορετική τροχιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας είναι πολύ έντονοι και γρήγοροι, γι’ αυτό και μέσα στην δίνη της ταχύτητας πολλά άτομα θα βρεθούν προ εκπλήξεων όταν σας δουν να έχετε βάλει νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Και αυτό αντικατοπτρίζεται πολύ έντονα τόσο στο χώρο της εργασίας σας όπου πολλές φορές μοιάζει να κινήστε πάνω σε τεντωμένο σκοινί, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς, αυτό φαίνεται ότι είναι το μότο σας αυτή τη χρονική περίοδο. Οι ανατρεπτικές ιδέες σας αλλά και ο τρόπος με τον οποίο τις παρουσιάζετε είναι πολύ πιθανό να αιφνιδιάσουν τόσο τους φίλους όσο και τους συνεργάτες σας. Εσείς όμως έχετε ένα πράγμα στο νου σας την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές αλλαγές έχετε αυτή τη χρονική περίοδο τόσο στο σπίτι όσο και στην οικογένεια σας εσείς οι Υδροχόοι. Και επειδή η λέξη αλλαγή σας πάει γάντι, αυτό έχετε να κάνετε είναι να τολμήσετε όχι μόνο να ονειρευτείτε το μέλλον της οικογένειας αλλά και να προσπαθήσετε να το κάνετε πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο, με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Για να εκφράσετε όμως τις απόψεις σας και να γίνουν αποδεκτές θα πρέπει να βρείτε πιο έξυπνους και ανατρεπτικούς τρόπους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u