Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, φαντασία και ρομαντισμός…

Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, φαντασία και ρομαντισμός…


Στις 14/06 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το από το ζώδιο του Καρκίνου,  θα σχηματίσει  όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη των Ιχθύων  τον Ποσειδώνα (18ο 43’).
Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου μας βοηθάει να εκφράσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, ενισχύει το ένστικτο και την δημιουργικότητα μας, και μας βοηθάει να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, επίσης είναι μια όψη που την έχουν οι καλοί χορευτές. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Άρη – Ποσειδώνα θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, να καταφέρουμε να βρούμε θεραπεία σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί την υγεία μας,  να κάνουμε μια δίαιτα αποτοξίνωσης, να ασχοληθούμε με τη θάλασσα,  και μιας και ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά την libido μας και ο Ποσειδώνας την φαντασία μας αυτές τις ημέρες μπορούμε να εκπληρώσουμε και τις ερωτικές μας φαντασιώσεις με το ταίρι μας.. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς)  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να κάνετε πράξη τα σχέδια που έχετε για το μέλλον της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία που τόσο καιρό ονειρευόσασταν.

ΔΙΔΥΜΟΙ                                              

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα κεκτημένα σας  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας με την μαχητικότητα και την εργατικότητα σας. Ενώ, πολύ σύντομα θα λάβετε και την επιβράβευση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι . Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας  και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προσπαθήσετε να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Σε πιο μυστικά μονοπάτια κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μάθετε και τι λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας. Ενώ, ως από μηχανής θεός, θα έρθει η βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ πολύ σημαντική σε αυτή σας την προσπάθεια θα είναι και η συμμετοχή των συναδέλφων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  και η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τους νέους σας στόχους .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ  φύλακας άγγελος σας θα είναι η οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει πιο εκφραστικούς και διεκδικητικούς απέναντι στους  συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες υποχρεώσεις έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα , θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ ένας νέος έρωτας θα δώσει νέο χρώμα στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς για εσάς τους Ιχθύες .
Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο την δημιουργικότητα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός ονειρικού έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u