Επανασυνδέσεις ζωδίων Ιούνιος 2019


Ο μήνας θα ξεκινήσει δυναμικά και αυτό θα δώσει το κίνητρο σε όλα τα ζώδια, να δράσουν προκειμένου να κατακτήσουν τα ζητούμενα τους, σε εργασία και αισθηματικές σχέσεις. 

Πιο αναλυτικά: 

Κριός

Κάποιες στιγμές ίσως και μπερδεύεστε με τα ερωτικά σας θέματα, αλλά από αυτόν τον μήνα όλα θα αλλάξουν. Εσείς που έχετε χωρίσει θα καταφέρετε να συναντηθείτε με τον πρώην σας, αλλά και να κάνετε  κάποιες πιο μεστές συζητήσεις, που ίσως και τελικά να λύσουν τις όποιες παλιές σας παρεξηγήσεις. Κάποια είδηση επίσης, από ένα κληρονομικό ζήτημα, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ταύρος

Όλες αυτές οι σημαντικές αλλαγές, που τρέχουν στον ουράνιο θόλο είναι μόνο καλές για το γήινο ζώδιο σας. Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα  έρθουν στην επιφάνεια, προκειμένου να λυθούν μόνιμα. Ακόμη και εσείς που είστε ελεύθεροι, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μια τυχερή γνωριμία.

Δίδυμοι

Είναι σαφώς η δική σας εποχή, που μπορείτε να  βρείτε χρόνο και λύσεις για όλα αυτά που τόσο καιρό πιθανόν και να σας προβληματίζουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που χώρισαν, τώρα θα καταφέρουν να δώσουν ευκαιρίες σε επικοινωνίες, που πιθανόν και να ξανα-φουντώσουν τα συναισθήματα.

Καρκίνος

Εσείς είστε από τα ζώδια που θα δείτε σημαντικές και πρακτικές αλλαγές μέσα στην οικογένεια ή την σχέση σας. Μετά την νέα σελήνη του Ιουνίου, οι συνολικές συμπεριφορές προς το πρόσωπο σας, θα γίνουν πολύ καλύτερες και οι λύσεις θα σας φέρουν ένα καλύτερο κλίμα γενικότερα.

Λέων

Αποφασίστε άμεσα πλέον τι θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας. Το να είστε μαζί και να λειτουργείτε σαν δύο ξένοι, σίγουρα δεν είναι κάτι αυτό που σας ενδιαφέρει. Στο δεύτερο 15μερο του μήνα, και μέσα από πολλαπλές συναντήσεις θα ξεκαθαρίσει μόνιμα το τοπίο για το μέλλον σας.

Παρθένος

Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, είναι μόνο καλές και αυτό είναι θετικό για την ερωτική – οικογενειακή σας ζωή, που έχει περάσει από πολλές και ποικίλες δυσκολίες, αυτά τα τελευταία χρόνια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχουν νέες και άκρως σοβαρές νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Όλος αυτός ο καινούργιος μήνας, θα σας δώσει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, που με την σειρά τους, θα σας φέρουν και πιο κοντά σε ουσιαστικές αλλαγές στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Τα ζευγάρια που τα χωρίζουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις,  θα βρούν λύσεις και επ΄αυτού!

Σκορπιός

Το Καλοκαίρι, για το ιδιαίτερο σας ζώδιο, σίγουρα αναμένετε καυτό. Πολλές οι αλλαγές οι θετικές που έρχονται στην ερωτική σας ζωή. Ξαφνικές  οι επανασυνδέσεις που θα έρθουν σε κάποιους, αλλά και οι προτάσεις γάμου για κάποιους άλλους. Τα οικονομικά σας, θα πάνε καλύτερα. 

Τοξότης

Οι πολύπλοκες πια συμπεριφορές που έρχονται από τον άνθρωπο σας και σας έχουν πλέον κουράσει, σίγουρα θα σας κάνουν πια να ανοίξετε και τις σχετικές συζητήσεις και μέχρι όλα να βρουν την ισορροπία τους! Κάποιοι ίσως να κάνουν και κάποιο μεγάλο ταξίδι.

Αιγόκερως

Δεν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον νέο σύντροφο εσείς! Τώρα το μόνο που σας νοιάζει είναι να βρείτε τον τρόπο που να ανασάνετε, από τα παλιά και να φέρετε και νέα άτομα, μέσα στην κοινωνική – φιλική σας ζωή. Ακόμη και στην εργασία σας, θα έχετε σημαντική άνοδο.

Υδροχόος

Δεν θα λειτουργήσετε μόνοι. Υπάρχουν αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε από κοινού με τον άνθρωπο σας και μέχρι όλα τα εμπόδια από το μεταξύ σας να λυθούν. Σίγουρα αυτήν την φορά αφήστε, τους τρίτους και τους συμβουλάτορες εκτός!

Ιχθύς

Από σήμερα και μέχρι να έρθει η συγγενική εποχή του Καρκίνου 21/06,  εσείς θα πρέπει να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Πολλά τα νέα πρόσωπα και φλερτ που θα σας πλησιάσουν, και που κάποιο θα σας πολιορκήσει μέχρι να κατακτήσει την τόσο δύσκολη σας καρδιά.

Από τον Γιάννη ΦόξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση αυτό τον μήνα ;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος μήνας γιορτινός, γεμάτος αγάπη και χρώματα, ευχές που πηγάζουν μέσα από ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται φέρνοντάς σας δώρα, αφού τώρα γίνεται ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Τοξότη! Στον αισθηματικό τομέα, νέα σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν ...

Επανασυνδέσεις ζωδίων Νοέμβριος 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο προτελευταίος μήνας του 2019, θα φέρει εκπλήξεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο και κυρί ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Νοέμβρη του 2019

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ… ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημε ...

Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Χρόνια πολλά φίλε/η Σκορπιέ! Η ερωτική σου ζωή αυτό το γενέθλιο έτος σου αποκτά μία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u