Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Δία, Τύχη στον έρωτα και στην εργασία !!


Έχοντας αφήσει πίσω μας μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, αυτό που χρειαζόμαστε είναι την ευκαιρία να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας και να δείξουμε τις δυνατότητες μας.

Η επιτυχία όμως, εκτός από σωστή οργάνωση, σκληρή δουλειά χρειάζεται και λίγη τύχη.

Στις 23/06 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς (2ο 10’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία είναι απαραίτητο να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να προωθήσουμε τα νέα επαγγελματικά μας σχέδια ανεκμετάλλευτες, επίσης, μας δίνετε η δυνατότητα να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό, να γνωρίσουμε ανθρώπους οι οποίοι θα μας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον ή βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις, θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, θα κάνουμε πετυχημένα νέα ξεκινήματα έχοντας την εύνοια της τύχης, με άλλα λόγια έχοντας την καλή μας νεράιδα στο πλευρό μας θα έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των πρώτων 2 ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την εύνοια της τύχης σε όλη την γενέθλια χρονιά τους.Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα μια νέα επαγγελματική ιδέα σας, να την βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικούς συμμάχους θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, σας υπόσχεται ότι θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή σε μια φιλική συγκέντρωση το οποίο θα παίξει κομβικό ρόλο στην προώθηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους επαγγελματικούς σας στόχους ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πετυχημένη επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις και την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, σας υπόσχεται ότι κατά τη διάρκεια της φετινής γενέθλιας χρονιάς σας όλα τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι τα νέα επαγγελματικά τους ξεκινήματα θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία, ενώ για άλλους, η επιτυχία θα έρθει στην προσωπική τους ζωή.

ΛΕΩΝ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πετυχημένες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας, με μια προϋπόθεση, ότι μέχρι να ολοκληρωθούν θα πρέπει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Επίσης, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τυχερά σας αστέρια  βρίσκονται δίπλα σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πετυχημένη νέα επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι με την βοήθεια του συντρόφου τους θα γεφυρώσουν τις διαφορές τους στη σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα προχωρήσουν σε μια νέα σχέση η οποία θα είναι η σχέση της ζωής τους.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, σας υπόσχεται ότι θα έχετε την δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας με τις ικανότητες σας και τον καλό σας χαρακτήρα, και θα φέρει την πολυπόθητη αναβάθμιση και κοινωνική σας καταξίωση. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μέλλον σας με αισιοδοξία και χαμόγελο αρχίζετε να βλέπετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, σας υπόσχεται ότι η επιτυχία των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων είναι εξασφαλισμένη. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι απλά, να αρχίσετε να τα βάζετε σε πρακτική εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις οικογενειακές σας υποθέσεις προσπαθείτε να τακτοποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας με ευκολία. Οι εξελίξεις αυτές θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σημαντικές γνωριμίες θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, σας υπόσχεται ότι θα συναντήσετε τον άνθρωπο που θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή σας. Για άλλους αυτό μπορεί να είναι μια πετυχημένη επαγγελματική συνεργασία, ενώ για άλλους μπορεί να είναι η γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει την προσωπική σας ζωή προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα είναι η αφορμή για να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σας.

ΙΧΘΥΣ

Το άγγιγμα του Μίδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο,  η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βελτιωθεί, ενώ είναι πιθανό πολύ σύντομα να έχετε και ευχάριστες ειδήσεις, όπως μια εγκυμοσύνη. Όσο για τους αδέσμευτους, θα χτυπηθούν από τα βέλη ενός νέου έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!