Υδροχόος: Μία άγρια και Αντισυμβατική διαδρομή


Πιθανότατα το πιο ανεξάρτητο από όλα τα αστρολογικά ζώδια, είναι ο Υδροχόος, ο μοναχικός.

Σύμφωνα με αρκετά διάσημα Ωροσκόπια, η συμβατότητα του Υδροχόου είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Μήπως αυτό το ζώδιο καθορίζεται να ζήσει μία μοναχική ζωή;

Όχι βέβαια. Σαν ιδιότροποι και εκκεντρικοί Υδροχόοι έχετε περισσότερα προσόντα από αυτά που μοιράζεστε με τους θαυμαστές σας, και μπορείτε να φέρετε αρκετά δώρα στη σχέση σας.

Το μυθολογικό σας αρχέτυπο είναι ο οραματιστής, και όλοι ξέρουμε πως οι οραματιστές έχουν θαυμαστές!

Είναι αλήθεια πως η ανεξαρτησία σας και η ανάγκη για ελευθερία σας κάνει απρόθυμους να κατασταλάξετε σε μία παραδοσιακή σχέση. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό το πόσο αντισυμβατικοί είστε.

Τα αισθήματα της αγάπης σας είναι βαθιά, αλλά δίνετε στο σύντροφό σας την εντύπωση πως νοιάζεστε περισσότερο για την ανθρωπότητα παρά για αυτόν.

Τα ανθρωπιστικά σας ένστικτα ξεπερνούν πολλές φορές τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, και πολλές φορές ο σύντροφός σας παραπονιέται πως είστε απασχολημένοι στη προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο και δεν έχετε χρόνο για αυτόν.

Η συμβατότητα του Υδροχόου εξαρτάται από τον συμβιβασμό ανάμεσα στα ιδανικά σας και στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα ο έρωτας με την έννοια ρομαντικών οραμάτων που κρατιούνται από το χέρι, όπως κάποια άλλα ζώδια.

Για εσάς, ο έρωτας έχει να κάνει με τη συνάντηση δύο μυαλών, και για την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

Δεν εκφράζετε αρκετά τα συναισθήματά σας, με αποτέλεσμα να αναστατώνετε τα ζώδια που εξαρτώνται από επιδείξεις στοργής. Η συμβατότητα του Υδροχόου έχει θετικά αποτελέσματα με συντρόφους που συχνά οι άλλοι άνθρωποι δεν εγκρίνουν.

Όσο πιο περίεργος είναι ο σύντροφος τόσο πιο πιστοί είστε, καθώς αυτός είναι ο τρόπος του Υδροχόου! Έχετε την ικανότητα να αναποδογυρίζετε την ζωή των άλλων στη πραγματικότητα!

Πριν φορέσετε το φωτοστέφανο όμως, πρέπει να αναφέρω πως έχετε επίσης την ικανότητα να είστε συναισθηματικά απόμακροι, αντίθετοι και διεστραμμένοι. Για κάθε καρδιά που θα σώσετε, θα πληγώσετε κάποια άλλη, και δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας καταλάβει.

Για εκείνος που θα έχει τη θέληση να δεχτεί τα άγρια και τα καλά σας στοιχεία, η ζωή μαζί σας μπορεί να είναι συναρπαστικά υπέροχη, και κάθε μέρα διαφορετική.

Σαν απρόβλεπτη ιδιοφυΐα, φέρνετε την πρωτοτυπία σας στον έρωτα, που οδηγεί σε ενδιαφέροντα δώρα, προτάσεις και ξέφρενα σαββατοκύριακα.

Το αίνιγμα που σας περιβάλλει κάνει τους ανθρώπους γύρω σας να σας κυνηγούν ακόμα πιο πολύ, έτσι για τον τυπικό Υδροχόο η συμβατότητα δεν αποτελεί πρόβλημα, το πρόβλημα δημιουργείται όταν θέλετε να μείνετε μόνοι!

Όσον αφορά την ηθική του έρωτα, έχετε τις δικές σας απόψεις. Επειδή ζείτε μία ζωή με τους δικούς σας κανόνες, η ιδέα σας για δικαιοσύνη και πίστη πολλές φορές δεν ταιριάζει με την ιδέα της κοινωνίας.

Έχετε τον δικό σας κώδικα και δεν θέλετε να βλάψετε κανένα. Αν ο σύντροφός σας νιώθει το ίδιο ή όχι, είναι άλλο θέμα όμως.

Η συμβατότητα του Υδροχόου θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε αυτό το σημείο, καθώς δεν είστε αντίθετοι στις παράλληλες σχέσεις και στο σεξ της μιας βραδιάς, ενώ συχνά τα δικαιολογείτε σαν πράξεις άνευ σημασίας.

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση που σας πνίγει, η ανήσυχη και ανεξάρτητη φύση ίσως καταφύγει στην απιστία για να ξεχωρίσετε.

Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους περισσότερους συντρόφους, αλλά εσείς θεωρείτε πως εκείνοι το έκαναν στον εαυτό του προσπαθώντας να σας ελέγξουν.

Τα ζώδια της Γης και του Νερού θα βρουν την ανεξαρτησία σας υπερβολική, ενώ τα ζώδια της Φωτιάς θα έχουν εκρήξεις ζήλειας. Ένα ζώδιο του Αέρα μπορεί να σας καταλάβει… αλλά τα πράγματα θα είναι δύσκολα αν κανείς από τους δύο δεν είναι καλός στην έκφραση συναισθημάτων.

Δεν είναι αρκετό το να είστε τρελά ερωτευμένοι. Πρέπει να τους το λέτε κιόλας! Για έναν Υδροχόο, η συμβατότητα έχει να κάνει με το να μάθετε πώς να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες του συντρόφου σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!