Υδροχόος με Ιχθύ


Τα ζώδια που βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ζωδιακό κύκλο διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους ενώ συμπληρώνουν το ένα αυτά που λείπουν από το άλλο.

Για αυτό να θυμάστε, πως οι Ιχθύες δεν σας μοιάζουν καθόλου, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που θα σας προσελκύσουν αρχικά.

Η εξέλιξη εξαρτάται από εσάς.Η ικανότητά του Ιχθύ για στενές σχέσεις και η συμπόνια για τους γύρω του είναι κάτι που μπορεί να σας τράβηξε τη προσοχή.

Είστε και οι δύο ιδιαίτερα ευαίσθητοι όσον αφορά τα προβλήματα των άλλων, αλλά το εκφράζετε διαφορετικά.

Οι Ιχθύες βοηθούν τους άλλους προσωπικά, καθώς είναι πιο κλειστοί άνθρωποι.

Εσείς από την άλλη μεριά, δεν θα περάσετε το απόγευμά σας ψωνίζοντας λαχανικά για τον ηλικιωμένο γείτονά σας, αλλά θα δημιουργήσετε έναν οργανισμό για να βοηθήσετε τους ηλικιωμένους της περιοχής σας. Έχετε διαφορετική προσέγγιση, αλλά η ευαισθησία είναι κοινή ανάμεσά σας.

Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα εξαιτίας του διαφορετικοί επιπέδου συναισθηματικής έντασης.

Ο Ιχθύς τα δίνει όλα σε μια σχέση, έτσι αν μπλέξετε στη δουλειά και δεν τηλεφωνήσετε όταν είχατε υποσχεθεί, ή φαίνεστε απορροφημένοι, ο Ιχθύς θα αναστατωθεί πάρα πολύ.

Το σεξ είναι επίσης σημαντικό για τον Ιχθύ, αλλά θέλει να είναι μία μυστική εμπειρία –η συνάντηση δύο ψυχών. Είτε σας αρέσει αυτή η έκφραση, είτε όχι, η προσέγγισή σας είναι τελείως διαφορετική.

Το ίδιο σημαντικές είναι οι εκφράσεις προσοχής, επιβεβαίωσης και υπερηφάνειας πριν τον οδηγήσετε στο κρεβάτι.

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως μπορείτε να τα βγάλετε πέρα αν υποκριθείτε, ξανασκεφτείτε το – οι Ιχθύες είναι εξπέρ στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος.

Αν δεν δώσετε στο σύντροφό σας αυτό που θέλει, είναι σίγουρο πως ο Ιχθύς σύντομα θα φύγει από αυτή τη σχέση. Αυτό μπορεί να είναι φανταστικό ή καταστρεπτικό ανάλογα με την προσωπικότητά σας. Προσέξτε γιατί δεν αστειεύονται!

Ας πούμε πως έχετε τη θέληση να δουλέψετε με το σύντροφό σας και να του δώσετε αυτά που θέλει. Θα έχετε έναν πιστό, στοργικό σύντροφο που θα σας ενθαρρύνει σε κάθε βήμα.

Θα εκπλαγείτε από το πώς ο Ιχθύς φαίνεται να διαβάζει το μυαλό σας –αρκετοί από αυτούς είναι μέντιουμ.

Τα άτομα που είναι τόσο τυχερά και έχουν έναν Ιχθύ δίπλα τους συχνά γνωρίζουν δόξα και βγάζουν αρκετά χρήματα. Αν ένας Ιχθύς πιστέψει σε εσάς, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανε ή δεν θα θυσίαζε για εσάς.

Αν τον εκμεταλλευτείτε θα μείνει για λίγο και θα δίνει στη σχέση. Και ξαφνικά, η αυτοσυντήρηση του Ιχθύ θα ξυπνήσει και θα φύγει μακριά χωρίς προειδοποίηση.

Αυτή η ξαφνική αλλαγή είναι συχνά το μεγαλύτερο σοκ για έναν Υδροχόο.

Αν και γενικά περιμένουν το απροσδόκητο από τη ζωή, δεν υπάρχουν σημάδια κινδύνου από έναν προδομένο Ιχθύ.

Οι Ιχθύς δεν συμπαθούν τις αναμετρήσεις. Αντί να πολεμήσουν, φεύγουν. Προσέξτε αυτή τη τάση τους και χρησιμοποιήστε τις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητές σας προτού συμβεί κάτι τέτοιο.

Θυμηθείτε να είστε ευγενικοί, στοργικοί και ζεστοί με τον Ιχθύ σύντροφό σας. Η φυσική σας ψύχρα μπορεί να τον πληγώσει. Αυτός ο συνδυασμός είναι ή του ύψους ή του βάθους –είτε θα είναι η απόλυτη σχέση, ή το απόλυτο τίποτα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!