Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η φετινή Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, όχι μόνο γιατί είναι η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και της 20ετίας, αλλά κυρίως γιατί είναι μια Ηλιακή Έκλειψη,

Και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, η οποία αυτό που ζητά από εμάς είναι να οριστικοποιήσουμε τις αλλαγές μέσα μας και να ξανασυστηθούμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί για την Ελλάδα στις 26/12 στις 07:19 π.μ. στο ζώδιο του Αιγόκερω (4ο 09’, )και εξαιτίας της ώρας θα είναι οριακά ορατή από την Ελλάδα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Έκλειψης για την Ελλάδα είναι στην 26ο 55’ του Μεταβλητού Τοξότη.

Η σύνοδος του Ήλιου με την Σελήνη γίνεται στον 1ο οίκο του χάρτη σε όψη συνόδου με τον Δία μας λέει ότι έχουμε την τύχη με το μέρος μας και μπορούμε με ευκολία να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τις ιδέες μας, αφού όχι μόνο θα φέρει τις ευκαιρίες που θέλουμε αλλά θα διευκολύνει και τις προσπάθειες μας, ενώ οι όψη τριγώνου που σχηματίζουν με τον Ουρανό θα φέρει σημαντικές βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Τοξότη σε όψη συνόδου με τον Ερμή μας ζητάει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον και ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη να αλλάξουμε την Κοσμοθεωρία μας και να δούμε την ζωή με άλλα μάτια.

Σε αυτό θα βάλει άλλωστε και σε λίγες μέρες την σφραγίδα του η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα,

Άλλωστε αυτό που ζητάνε ουσιαστικά οι δύο δύσκολοι στην διαχείριση τους πλανήτες, είναι να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και μη λειτουργικό και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς φόβο αλλά  με αποφασιστικότητα για το καινούργιο, το οποίο μπορεί κάποιους αυτή τη στιγμή μπορεί να τρομάζει, ωστόσο, αν δεν κάνουμε το επόμενο βήμα δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε το παλιό.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα η οποία ενισχύει την αποφασιστικότητα μας.

Η ανάγκη μας να αλλάξουμε χρωματίζεται επίσης με έντονο τρόπο από την όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ωροσκόπος του χάρτη της Έκλειψης με τον Ουρανό.

Ένα από τα σημεία που θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό και η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές ανατροπές τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σε συναισθηματικά ξοδέματα ή οικονομικές συμφωνίες οι οποίες μπορεί να είναι πυροτεχνήματα.

Σε κοσμικό επίπεδο και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την χώρα μας, αυτή η Έκλειψη θα ενεργοποιήσει σημαντικά σημεία του χάρτη της χώρας μας και γι’ αυτό τους επόμενους μήνες μπορεί να δούμε πολύ σημαντικά πράγματα να εξελίσσονται μπροστά μας.

Αστρικά η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 9ο 58’ του Τοξότη, γι’ αυτό και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) να δουν να γίνονται αλλαγές στην ζωή τους και νέα ξεκινήματα εντελώς ξαφνικά.

Το μήνυμα αυτής της Έκλειψης είναι, βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια και αφήνομαι στις αλλαγές, άλλωστε οι ευκαιρίες όταν περνούν από μπροστά μας πρέπει να τις αρπάζουμε.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη  του Δεκεμβρίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τη ζωή στα χέρια σας πρέπει να πάρετε εσείς οι Κριοί, άλλωστε έχετε ωριμάσει μέσα από τις εμπειρίες και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσετε τα τελευταία χρόνια. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας ζητά να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν στην καριέρα σας και κάντε το επόμενο βήμα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βλέμμα στο μέλλον έχετε πλέον εσείς οι Ταύροι.  Η Ηλιακή Έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και σας εγγυάται επιτυχία, με μια και μόνο προϋπόθεση, ότι θα αλλάξετε παράλληλα και την Κοσμοθεωρία σας. Άλλωστε, για να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε θα πρέπει να είστε απαλλαγμένοι από βαρίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερη για εσάς τους Διδύμους.  Η Ηλιακή Έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει στο δρόμο σας σημαντικές οικονομικές συνεργασίες ή ευκαιρίες για να βελτιώσετε το πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο απαιτεί από εσάς ένα και μόνο πράγμα, την συναισθηματική σας αναγέννηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας φέρνει η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω σε εσάς τους Καρκίνους.  Και μην τρομάζετε όταν ακούτε την λέξη αλλαγές, γιατί αυτή τη φορά θα πρέπει να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας φέρουν στην κορυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας με τον / την ερωτική σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Μια διαφορετική καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Λέοντες. Η Ηλιακή Έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα για τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να αγαπήσετε και να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και την υγεία σας. Άλλωστε το αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Ηλιακή Έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας δώσει δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να κάνετε πράξη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας ή ένα παιδί θα σας γεμίσουν χαρά και θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η θαλπωρή της οικογένειας σας. Η Ηλιακή Έκλειψη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, μπορεί να είναι η αφορμή να αλλάξετε σπίτι ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Μια ευχάριστη αλλαγή στην οικογένεια σας μπορεί να είναι η προσθήκη ενός νέου μέλους, ενώ άλλους, μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν την δύναμη μέσα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί  ως ζώδιο να ανήκετε στο Σταθερό Σταυρό, ωστόσο, η στασιμότητα δεν σας αρέσει καθόλου. Η Ηλιακή   Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί ζώδιο του Αιγόκερω  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει όχι μόνο να αλλάξετε ουσιαστικό τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις και τα επιχειρήματα σας, αλλά θα φέρει και πολλές αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής, με πολλά ταξίδια και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη αναθεώρηση μπαίνει πολύ έντονα στην ζωή σας. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες όχι μόνο θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας, παράλληλα όμως, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την υπεραξία σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά είναι δικός σας.  Η Ηλιακή  Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σας ζητά ένα και μόνο πράγμα, να βγείτε μπροστά και να ξανασυστηθείτε.  Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια μέσα σας γίνανε πολύ σημαντικές αλλαγές τις οποίες ήρθε η στιγμή να δείξετε. Φυσικά έχοντας πλέον τον Δία στο ζώδιο σας, θα είναι για εσάς πολύ πιο εύκολο να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Χαμογελάστε, γιατί το αύριο σας ανήκει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοκριτική σας κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Ηλιακή Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να κάνετε με ειλικρίνεια την αυτοκριτική σας, παράλληλα όμως, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους σας στόχους και να οραματιστείτε το μέλλον σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες τις οποίες όμως θα κρατήσετε κρυφές.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που δηλώνετε χωρίς δεύτερες σκέψεις είναι ότι οι φίλοι σας είναι η δύναμη σας, γι’ αυτό και συχνά δυσκολεύεστε να μπείτε σε νέους φιλικούς κύκλους.  Η Ηλιακή  Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας ζητάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να μπείτε σε νέους φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους. Τα νέα πρόσωπα στην ζωή σας, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το παρελθόν σας, ωστόσο, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από το φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Εκφράστε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!