Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..


Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές προτιμούν να μένουν σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει, παρά να πάρουν την απόφαση και να τολμήσουν να κάνουν το επόμενο, απελευθερωτικό βήμα στην ζωή τους.  

Στις 23/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (14ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και αρκετές επανασυνδέσεις οι οποίες θα μας εκπλήξουν.

Επίσης, είναι πιθανό αρκετοί από εμάς  να νιώσουμε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες πλέον δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι άλλο και να μας εξελίξουν.

Ενώ από την άλλη πλευρά  θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπουν  στον πειρασμό να πειραματιστούν σεξουαλικά  με τον σύντροφο τους, ώστε να απελευθερωθούν από οικογενειακές και κοινωνικές προκαταλήψεις.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγουμε με αυτή την όψη  είναι οι πειραματισμοί με την εξωτερική μας εμφάνιση και ιδιαίτερα με τις αλλαγές που δίνουν μόνιμα αποτελέσματα, γιατί το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να μην μας ικανοποιεί.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές αλλαγές  και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του μήνα ή να σας ωθήσει σε οικονομικές κινήσεις υψηλού ρίσκου . Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα εκφράσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε ερωτικά με τον σύντροφο σας, ενώ μπορεί μια φιλική σας σχέση να μετατραπεί ξαφνικά σε ερωτική.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει στην ζωή σας αυτό ακριβώς που φοβάστε, τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικούς χωρισμούς από σχέσεις που φοβόσασταν ή διστάζατε να απελευθερωθείτε, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχετε επανασυνδέσεις από σχέσεις που είχαν λήξει εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ώστε να μην εκτεθείτε, καθώς θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις για τους άλλους.  Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας, γιατί πολύ σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u