Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..


Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές προτιμούν να μένουν σε σχέσεις που έχουν βαλτώσει, παρά να πάρουν την απόφαση και να τολμήσουν να κάνουν το επόμενο, απελευθερωτικό βήμα στην ζωή τους.  

Στις 23/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (14ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και αρκετές επανασυνδέσεις οι οποίες θα μας εκπλήξουν.

Επίσης, είναι πιθανό αρκετοί από εμάς  να νιώσουμε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες πλέον δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι άλλο και να μας εξελίξουν.

Ενώ από την άλλη πλευρά  θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπουν  στον πειρασμό να πειραματιστούν σεξουαλικά  με τον σύντροφο τους, ώστε να απελευθερωθούν από οικογενειακές και κοινωνικές προκαταλήψεις.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγουμε με αυτή την όψη  είναι οι πειραματισμοί με την εξωτερική μας εμφάνιση και ιδιαίτερα με τις αλλαγές που δίνουν μόνιμα αποτελέσματα, γιατί το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να μην μας ικανοποιεί.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτης με τον  ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές αλλαγές  και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του μήνα ή να σας ωθήσει σε οικονομικές κινήσεις υψηλού ρίσκου . Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα εκφράσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε ερωτικά με τον σύντροφο σας, ενώ μπορεί μια φιλική σας σχέση να μετατραπεί ξαφνικά σε ερωτική.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει στην ζωή σας αυτό ακριβώς που φοβάστε, τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικούς χωρισμούς από σχέσεις που φοβόσασταν ή διστάζατε να απελευθερωθείτε, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχετε επανασυνδέσεις από σχέσεις που είχαν λήξει εδώ και καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ώστε να μην εκτεθείτε, καθώς θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις για τους άλλους.  Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας, γιατί πολύ σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!