Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ο φανατισμός δεν οδηγεί πουθενά


Τις τελευταίες ημέρες αυτό που παρατηρούμε γύρω μας, ολοένα να αυξάνεται, είναι να υπάρχουν φαινόμενα φανατισμού, ιδιαίτερα του θρησκευτικού φανατισμού σε συγκεκριμένα μέρη του πλανήτη, αλλά και ενέργειες που δεν οδηγούν πουθενά.

Υπεύθυνη για αυτή την ομιχλώδη κατάσταση που βιώνουμε, είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένους στις 02/09  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από την μια πλευρά είναι πιθανό να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις ή να γίνουμε εύκολα θύματα εξαπάτησης, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πολύ πιθανό να διαψευσθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες μας.

Επίσης, στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας δεν θα διστάσουμε να  χρησιμοποιούμε πλάγιους τρόπους.

Η καθημερινή μας ζωή, γενικά αυτές τις ημέρες, θα αναστατωθεί από αναβολές και από διάφορα γεγονότα τα οποία μπορεί να μας αναστατώσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα καθώς κάτω από την επιρροή αυτής της όψης  είναι πιθανό είτε να πέσουμε θύματα κλοπής είτε να χάσουμε αγαπημένα αντικείμενα.

Αυτό που θα πρέπει να απευχόμαστε, μιας και  ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που συνδέεται άμεσα με την θρησκεία και ο Άρης με την δράση, είναι να μην δούμε αυτές τις ημέρες να κορυφώνονται τα φαινόμενα φανατισμού τόσο θρησκευτικού όσο και κοινωνικού σε διάφορα μέρη του κόσμου τα οποία μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την δουλειά σας με κάθε τρόπο θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της  Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ενισχύει το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στο χώρο της εργασίας. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι στα κακόβουλα σχόλια και  στα πισώπλατα μαχαιρώματα των συναδέλφων σας, κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, με αποτέλεσμα να μην δείτε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον προσπαθούν σας εκμεταλλευτούν ή να σας εξαπατήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εικόνα σας θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας,  οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Άρης από το  ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα αυτές τις ημέρες στην καθημερινή σας ζωή, καθώς αρκετά από τα σχέδια ή σημαντικά ραντεβού σας μπορεί να αναβληθούν, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ

Επιφυλακτικοί απέναντι στα ωραία λόγια και τις οικονομικές υποσχέσεις θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς,  είναι πιθανό να σας μετατρέψουν σε εύκολα θύματα απάτης, τόσο οικονομικής όσο και συναισθηματικής, από φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερα, προσεχτικοί θα πρέπει να είστε και στις διάφορες οικονομικές προτάσεις οι οποίες φαίνονται υπερβολικά καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε στα δίχτυα ενός επιτηδείου συντρόφου ο οποίος είναι πιθανό να προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί. Ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί και εσείς να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να πετύχετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει το άγχος σας με αποτέλεσμα να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις στην δουλειά σας οι οποίες είναι πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά, καλό θα να ήταν να αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα με άτομα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει αυτές τις ημέρες η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου σας, διαψεύδοντας αρκετές από τις προσδοκίες σας. Ενώ καλό θα ήταν, αυτές τις ημέρες να μην επενδύσετε συναισθηματικά σε άτομα από το φιλικό σας κύκλο που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια άλλη εικόνα θα προσπαθήσετε να δείξετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα σας ωθήσει στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, ή σε μια καινούργια, να  μεγεθύνετε τις ικανότητες και τις επιτυχίες σας. Ωστόσο,  καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί είναι πιθανό μελλοντικά να χρειαστεί να αποδείξετε αυτά που λέτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μεγάλα λόγια μπορεί να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε ψεύτικες δηλώσεις και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες και λανθασμένες οικονομικές κινήσεις, οι οποίες δεν θα σας φέρουν τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα που σας είχαν υποσχεθεί.

ΙΧΘΥΣ

Τα πρόσωπα που έχετε στην ζωή σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να δείτε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες. Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε αυτές τις ημέρες από μια νέα συνεργασία, προσπαθήστε να αναβάλετε για λίγες ημέρες την έναρξη της, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο ενθουσιασμός σας να μην σας αφήσει να δείτε τις άσχημες πλευρές του χαρακτήρα του συντρόφου σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!