Αντίθεση Άρη – Ουρανού, Ξαφνικές εκρήξεις θυμού !!


Οι αιφνιδιασμοί και οι καταστάσεις για τις οποίες δεν έχουμε προετοιμαστεί τις περισσότερες φορές μάλλον μας είναι δυσάρεστες, ιδιαίτερα όταν αυτές οι καταστάσεις κρύβουν μέσα τους και αρκετή ένταση .

Στις 17/11, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του χειμώνα, θα βρεθούμε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση για γερούς λύτες, καθώς ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου (12ο 16’), μια συνάντηση που ουσιαστικά έρχεται να ενεργοποιήσει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε σε αυτή τη μοίρα στις 04/11.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό, προσπαθώντας να ελαφρύνουμε λιγάκι την ατμόσφαιρα μπορούμε να πούμε  ότι θα νιώσουμε σαν να  μας χτύπησε κεραυνός,  ουσιαστικά όμως είναι ότι θα υπάρχει πολύ ένταση γύρω μας γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ σημαντικό τις ημέρες της επιρροής της να βρούμε τρόπους για  διοχετεύσουμε την ένταση και την πίεση που θα αισθανθούμε.

Και αυτό γιατί μια λέξη μπορεί να είναι αρκετή για να ανεβάσει ξαφνικά τους τόνους και πυροδοτήσει εντάσεις με  απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Τι πρέπει να προσέξουμε;

Κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, είναι σημαντικό να προσέξουμε τις  εκρήξεις θυμού και να μην παρασυρθούμε σε  αντιδράσεις , για τις οποίες όχι μόνο θα μετανιώσουμε, αλλά θα νιώσουμε και εξαντλημένοι .

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούμε ώστε να μην μπλεχτούμε σε καυγάδες με άλλους οδηγούς ή όταν χρησιμοποιούμε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί,  εξαιτίας της νευρικότητας μας θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Ένας πολύ υγιής τρόπος για  διοχετεύσουμε τα νεύρα μας αυτές τις ημέρες είναι να κάνουμε γυμναστική ή να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες στη φύση. Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να πυροδοτήσει κοινωνικές αναταραχές, εντάσεις μεταξύ κρατών, έντονα καιρικά φαινόμενα (δυνατούς ανέμους), πιθανότητα πυρκαγιών αλλά και αεροπορικά ατυχήματα, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε. Η όψη αυτή επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά τους, απρόσμενα έξοδα, αλλά και ρήξεις σε μια οικονομική τους συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι στις ερωτικές τους σχέσεις, ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσουν αυτές τις ημέρες την ενέργεια τους είναι μέσω του ερωτικού παιχνιδιού.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους δυσκολέψει αρκετά αφού θα τους δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, αναγκάζοντας τους να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους και να προχωρήσουν σε αλλαγές στην ζωή τους. Αυτό δεν θα γίνει με τον πιο ήρεμο τρόπο, καθώς θα νιώσουν κεραυνοβολημένοι από τα γεγονότα και τις αποκαλύψεις. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, εάν δεν θέλουν να φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητα τους,  εντάσεις στο χώρο της εργασίας τους και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους τους. Η βιασύνη και ο εκνευρισμός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους μπορεί να αποδειχτούν πολύ κακοί σύμβουλοι, που θα τους οδηγήσουν σε καυγάδες και μικροατυχήματα. Η επίσκεψη, στο γυμναστήριο αυτές τις ημέρες μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!