Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ουρανού, Προσέξτε τους καυγάδες !


Αυτό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι, να υπάρχει αρκετή ένταση γύρω μας , και αυτό φαίνεται πολύ έντονα τόσο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όσο και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, όπου θα δείτε στο δρόμο τους περισσότερους να οδηγούν νευρικά.

Μια πρώτη κορύφωση της έντασης θα την δούμε στις 13/11 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (12ο 25’), όψη αυτή έρχεται να ενεργοποιήσει την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 04/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στην ίδια μοίρα ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα δούμε γύρω μας προκλητικές ή επιθετικές συμπεριφορές τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, ενώ στις προσωπικές μας σχέσεις τα σχόλια που μπορεί να κάνουμε ή να δεχόμαστε από τους φίλους ή τους δικούς μας ανθρώπους θα είναι σε άλλες περιπτώσεις καυστικά και σε άλλες  προσβλητικά, με αποτέλεσμα πάνω στην ένταση της στιγμής να κάνουμε σχόλια  που πονάνε.  

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην  χάσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί μπορεί να υπάρξουν τεχνικά  προβλήματα  στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει    εντάσεις ή προκλητικές κινήσεις μεταξύ των χωρών, αλλά και μηχανικές βλάβες στα μέσα αερομεταφορών (όπως σε αεροπλάνα ή ελικόπτερα ).

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις  αρχές  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει για +/- 4 ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους φέρει κάποια ξαφνικά έξοδα, με αποτέλεσμα να μεγεθυνθεί το άγχος που έχουν για τα οικονομικά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες η συμπεριφορά τους απέναντι στον σύντροφο τους να είναι απότομη.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα η κατάσταση αρκετές φορές να φτάσει σε οριακό σημείο. Τα προσβλητικά ή υποτιμητικά σχόλια που μπορεί να ακουστούν δεν τιμούν κανένα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα είναι η αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι στο χώρο της εργασίας τους, είτε εξαιτίας λανθασμένης επικοινωνίας ή είτε εξαιτίας ορισμένων τεχνικών προβλημάτων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν τριγμούς στις φιλικές τους σχέσεις εξαιτίας ορισμένων καυστικών σχολίων. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις προειδοποιητικές ενδείξεις που μπορεί να βγάλει το μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u