Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ουρανού, Προσέξτε τους καυγάδες !


Αυτό που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι, να υπάρχει αρκετή ένταση γύρω μας , και αυτό φαίνεται πολύ έντονα τόσο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις όσο και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, όπου θα δείτε στο δρόμο τους περισσότερους να οδηγούν νευρικά.

Μια πρώτη κορύφωση της έντασης θα την δούμε στις 13/11 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (12ο 25’), όψη αυτή έρχεται να ενεργοποιήσει την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 04/11 στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στην ίδια μοίρα ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα δούμε γύρω μας προκλητικές ή επιθετικές συμπεριφορές τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, ενώ στις προσωπικές μας σχέσεις τα σχόλια που μπορεί να κάνουμε ή να δεχόμαστε από τους φίλους ή τους δικούς μας ανθρώπους θα είναι σε άλλες περιπτώσεις καυστικά και σε άλλες  προσβλητικά, με αποτέλεσμα πάνω στην ένταση της στιγμής να κάνουμε σχόλια  που πονάνε.  

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην  χάσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί μπορεί να υπάρξουν τεχνικά  προβλήματα  στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει    εντάσεις ή προκλητικές κινήσεις μεταξύ των χωρών, αλλά και μηχανικές βλάβες στα μέσα αερομεταφορών (όπως σε αεροπλάνα ή ελικόπτερα ).

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις  αρχές  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει για +/- 4 ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους φέρει κάποια ξαφνικά έξοδα, με αποτέλεσμα να μεγεθυνθεί το άγχος που έχουν για τα οικονομικά τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες η συμπεριφορά τους απέναντι στον σύντροφο τους να είναι απότομη.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα η κατάσταση αρκετές φορές να φτάσει σε οριακό σημείο. Τα προσβλητικά ή υποτιμητικά σχόλια που μπορεί να ακουστούν δεν τιμούν κανένα.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα είναι η αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι στο χώρο της εργασίας τους, είτε εξαιτίας λανθασμένης επικοινωνίας ή είτε εξαιτίας ορισμένων τεχνικών προβλημάτων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν τριγμούς στις φιλικές τους σχέσεις εξαιτίας ορισμένων καυστικών σχολίων. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων τους και να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις προειδοποιητικές ενδείξεις που μπορεί να βγάλει το μεταφορικό τους μέσο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!