Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, Πάθος και σοβαρότητα στις σχέσεις ..


Σε εκμυστηρεύσεις, χωρίς να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας, έχουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε αυτές τις ημέρες. Ο τρόπος με τον οποίο θα τα εκφράσουμε παίζει καθοριστικό ρόλο, εάν θέλουμε να φτάσουν τα μηνύματα μας στο στόχο τους .

Στις 06/11 ο Ερμής από το  ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω (01ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με την Αφροδίτη θα  εκφράσουμε με ένταση, πάθος αλλά και σοβαρότητα  τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στον σύντροφο μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Επίσης, θα κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες οι οποίες θα είναι διερευνητικές, ενώ παράλληλα θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε με σοβαρότητα τα νέα σχέδια μας. Θα έχουμε την δυνατότητα μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές μας συναναστροφές να γνωρίσουμε άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

Θα έχουμε την δυνατότητα να γοητεύσουμε με τον λόγο μας τους συνομιλητές μας και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην δημοφιλία μας, θα προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε τις αποφάσεις του συντρόφου μας, ενώ θα καταφέρουμε με επιμονή και επιμονή να γυρίσουμε το κλίμα υπέρ μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς  και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί των 2 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε συζητήσεις που αφορούν νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν με σοβαρότητα τα βαθιά τους συναισθήματα στον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι, θα τραβήξουν την προσοχή ενός ατόμου από το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Στα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν την σχέση τους με τους συνεργάτες τους, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν με ευκολία ένα νέο επαγγελματικό τους σχέδιο. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα ή να ξεκινήσουν μια σχέση από απόσταση.

Στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις, καθώς και τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους και αυτό θα τους βοηθήσει να γίνουν ακόμα πιο προστατευτικοί απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα τους βοηθήσει να εκφράσουν με μεγάλη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, ενώ κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης δεν θα διστάσουν να χειραγωγήσουν, με ευγένεια, τις αποφάσεις των συνομιλητών τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα φλερτάρουν με πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο, και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την αξιοπρεπή τους στάση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!