Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Η φετινή χρονιά, μέχρι στιγμής μας έχει επιφυλάξει αρκετές εκπλήξεις, καθώς έχουμε δει πολλά πράγματα γύρω μας να αλλάζουν, και να αναθεωρούνται. Τα πιο όμορφα όμως μας τα αφήνει για το τέλος, και σε αυτό θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος η Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη, θα βρεθεί για 2η φορά φέτος στο ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς την πρώτη της επίσκεψη την έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, και μάλιστα θα παραμείνει για 4 περίπου μήνες. Συγκεκριμένα θα κάνει την είσοδο της στο Παρορμητικό και Γήινο ζώδιο του Αιγόκερω στις 05/11 στις 12:43 μ.μ. και μέχρι τις 18/12 θα έχει φτάσει στην 26ο 29’ όπου θα μπει σε στάση, στην συνέχεια στις 20/12 από την 26ο 27’ θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της και μέχρι τις 30/01 θα έχει φτάσει στην 11ο 05’, ενώ από τις 31/01 θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία μέχρι τις 06/03 στις 08:28 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Αιγόκερω, βασική της προτεραιότητα θα είναι να μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τις συναισθηματικές μας υποθέσεις, και να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η εικόνα μας, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Επίσης, θα λειτουργήσει θετικά  στην ψυχολογία μας, αφού θα μας βοηθήσει, με τον δικό της πάντα τρόπο,να μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας , όχι μόνο στους επαγγελματικούς αλλά κυρίως στους προσωπικούς, και να μείνουμε σταθεροί στην γραμμή που ακολουθούμε για να τους πετύχουμε, αγνοώντας πολλές φορές, επιδεικτικά όσους προσπαθούν να μας αποθαρρύνουν, ενώ με υπομονή και μεθοδικότητα θα ξεπεράσουμε και όλα τα εμπόδια που μπορεί να μας βάλουν τρίτα πρόσωπα στο δρόμο μας, πάντα με αξιοπρέπεια και ψυχραιμία.

Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν  στην καριέρα μας και στην επαγγελματική μας καταξίωση. Ενώ, ως ένας εξαιρετικός οικονομικός δείκτης, θα μας βοηθήσει να βάλουμε τάξη και στις οικονομικές μας υποθέσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, και από την πολύμηνη παραμονή της,  θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στις οικονομικές τους υποθέσεις, ενώ σε ερωτικά παραστρατήματα θα παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το πιο σημαντικό , και αυτή τη φορά, είναι ότι η παραμονή της θα είναι απαλλαγμένη από δύσκολες συναντήσεις.

  • Στις 06/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή (01ο 09’), θα βοηθήσει τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.
  • Στις 19/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (12ο 12’), υπόσχεται ξαφνικούς έρωτες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθείς στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (20ο 24’), θα ωθήσει να εκφράσουν τον κρυμμένο τους ρομαντισμό τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (25ο 19’), υπόσχεται ότι θα αλλάξει ριζικά η συναισθηματική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (25ο 43’), υπόσχεται ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές και παράφορους έρωτες οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 29/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ερμή (24ο 26’), θα αναδείξει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (20ο 45’), θα κάνει πιο γλυκούς και τρυφερούς τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 09/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ήλιο (18ο 42’), θα βοηθήσει να γίνουν πιο συμπαθείς στο φιλικό και κοινωνικό τους περιβάλλον οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 16/02 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (16ο 55’), υπόσχεται στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ότι θα ζήσουν μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια.
  • Στις 03/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (27ο 50’), θα φέρει στην ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ένα μοιραίο έρωτα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στην επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τους επόμενους μήνες  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, βάζει σοβαρή παρακαταθήκη για  να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και την κοινωνική καταξίωση που τόσο καιρό περιμένατε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε το κοινωνικό σας status μέσο του συντρόφου σας, ενώ για άλλους είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση είτε με ένα άτομο που βρίσκεται σε θέση ισχύος, είτε με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μέλλον σας αρχίζει να διαγράφεται με τα πιο όμορφα χρώματα . Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η 4 μηνη παρουσία της σε αυτό, μέσα σε αυτό το ανατρεπτικό κλίμα που ζείτε μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να έχει για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει  να προωθήσετε τα σχέδια, βάζοντας τώρα τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που βρίσκετε μακριά ή να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε τάξη τα οικονομικά σας θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητες σας, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και νέες σταθερές   οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική και σεξουαλική σας μεταμόρφωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα θετική περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία της για τους επόμενους 4 μήνες,  θα σας βοηθήσει αρχικά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα, υπόσχεται ότι θα σας φέρει και νέες συνεργασίες με άτομα κύρους.  Σε  προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας και για άλλη μια φορά θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε το πάθος που υπήρχε στην αρχή της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση των σχέσεων σας με τους συναδέλφους σας, με αποτέλεσμα το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας να γίνει και πάλι ευχάριστο και αρμονικό, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς, ως ανταμοιβή για την καλή σας δουλειά και να αναλάβετε νέα καθήκοντα. Σε προσωπικό επίπεδο,  τους επόμενους μήνες θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο ερωτικές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά  για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η πολύμηνη παραμονή του σε αυτό, θα σας γεμίσει με χαρά. Τους επόμενους μήνες θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Φυσικά, τον κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σας θα έχει ο έρωτας, για τους  δεσμευμένους αυτό σημαίνει ότι  θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα νέο φλογερό έρωτα.

ΖΥΓΟΙ

Στο σπίτι και στην οικογένεια σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή τους επόμενους μήνες  εσείς οι Ζυγοί. Η  είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα,  ενώ ιδιαίτερα θετικά θα είναι τα νέα σε ότι αφορά την ακίνητη σας περιουσία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, τους επόμενους μήνες, μπορείτε να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας. Θετικό είναι επίσης το επόμενο χρονικό διάστημα και όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας θα είστε πιο ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα μπει τους επόμενους μήνες η ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά στις καθημερινές σας επαφές, καθώς θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας τόσο στις  φιλικές όσο και  στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, επιτρέποντας σας να πείτε τα πιο σοβαρά και πράγματα με τον πιο όμορφο τρόπο. Επίσης τους επόμενους μήνες, θα έχετε και ευχάριστες μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να γνωρίσουν το έρωτα της ζωής τους μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι τους επόμενους μήνες θα προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, η οποία εκτός από οικονομικά οφέλη θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας, αποτελώντας ουσιαστικά για εσάς το διαβατήριο της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, έστω και αν κάποιες φορές θα είστε κτητικοί μαζί του. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας, γιατί αρκετές φορές θα παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φετινή χρονιά θα σας αφήσει μια πολύ όμορφη γεύση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας για τους επόμενους 4 μήνες,  μόνο θετική μπορεί να είναι για την προσωπική σας ζωή,  οι δεσμευμένοι θα έχετε  την ευκαιρία να  έρθετε και πάλι κοντά με τον σύντροφο σας ενώ οι αδέσμευτοι είναι σίγουρο ότι μέσα στους επόμενους 4 μήνες θα ερωτευτούν. Την επιτυχία της προσωπικής σας ζωής θα ακολουθήσει και η καριέρα σας, αφού, θα εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, διατηρώντας παράλληλα το σοβαρό και αυστηρό σας προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις ενδιαφέρουσες και παρασκηνιακές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, αρκεί να κινηθείτε με μυστικότητα, και να προχωρήσετε σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια παράνομη ερωτική ιστορία.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η κοινωνική σας ζωή τους επόμενους μήνες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και η παραμονή της τους επόμενους 4 μήνες, σας υπόσχεται ότι η κοινωνική σας ζωή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τους φίλους, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε και πολύ σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ή μια φιλική σχέση να μετατραπεί ξαφνικά σε ερωτική.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!