Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ουρανού, Συμπεριφορές που θα σας εκπλήξουν …


Πολλές φορές αιφνιδιαζόμαστε από την συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω μας, είτε γιατί μέσα στο μυαλό μας έχουμε φτιάξει μια συγκεκριμένη εικόνα για αυτούς, είτε γιατί ένα γεγονός τους ώθησε να αλλάξουν ξαφνικά την οπτική θέασης τους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν ας προετοιμαστούμε, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί στις 07/10 απέναντι από τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (09ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό θα δούμε ανθρώπους που θεωρούσαμε ήρεμους και μετρημένους να συμπεριφέρονται με προκλητικό τρόπο ή να γίνονται επιθετικοί χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.

Πάνω στον εκνευρισμό μας μπορεί να λέμε πράγματα που δεν πρέπει με σκοπό να πληγώσουμε τους αγαπημένους μας.

Τα νευρικά ξεσπάσματα και οι υστερικές καταστάσεις είναι πιθανό να χαλάσουν την εικόνα σημαντικών προσώπων, η ψυχραιμία και η υπομονή μας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να παρουσιασθούν στον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο, ενώ σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να δούμε εντάσεις και προκλητικές κινήσεις μεταξύ των χωρών.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Εξαιτίας της φύσης αλλά και της ταχύτητας με την οποία κινείται ο Ερμής οι όψεις που σχηματίζει συνήθως είναι μικρής διάρκειας, ωστόσο, η συγκεκριμένη θα μας επηρεάσει μέχρι τις 26/10 καθώς στις 13/10 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και στις 19/10 θα επαναληφθεί για 2η φορά η όψη στην ίδια μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.  Μια ιδέα υψηλού οικονομικού ρίσκου μπορεί να σας φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική, ωστόσο, καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση της να μελετήσετε με προσοχή τις κινήσεις σας, ώστε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τα άλλα ζώδια είναι η φαινομενική σας ηρεμία, καθώς είστε από τους ανθρώπους που δεν έχουν συχνά νευρικά ξεσπάσματα. Αυτές τις ημέρες όμως, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα έχετε ξαφνικές εντάσεις και αρκετούς καυγάδες τόσο με το ταίρι σας όσο και με συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Να είστε προετοιμασμένοι, γιατί τα πράγματα που θα ακούσετε δεν θα σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεσμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις αισθάνεστε το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό να ξεσπάσετε τα νεύρα σας ή να μιλήσετε με απότομο τρόπο στους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να ηλεκτριστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι .Την χαρά σας και την καλή σας διάθεση όμως μπορεί να χαλάσει η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, και αυτό γιατί, ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να κρίνουν με απαξιωτικές εκφράσεις τα σχέδια σας ή να δείξουν ότι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες σας με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη .

ΛΕΩΝ

Ως εκπρόσωπος του Σταθερού Σταυρού δεν σας αρέσουν οι αλλαγές στο πρόγραμμα σας . Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τελευταία στιγμή τα σχέδια σας. Οι ανατροπές αυτές θα επηρεάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, με αποτέλεσμα την κακή σας διάθεση και τα νεύρα σας να τα εισπράξουν οι  δικοί σας άνθρωποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε συνεχή κίνηση βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Οι συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας αλλά και οι πολλές μετακινήσεις έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Γι’ αυτό το λόγο αυτές τις ημέρες, και εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, οποιαδήποτε αναβολή ή ανατροπή στο πρόγραμμα σας θα σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας εάν δείτε να κολλάνε τα mail σας….

ΖΥΓΟΣ

Περίοδο έντονης οικονομικής ανασφάλειας διανύετε εσείς οι Ζυγοί. Το άγχος και η ανασφάλεια σας θα γίνει ακόμα πιο έντονη αυτές τις ημέρες, καθώς εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να έρθουν λογαριασμοί ή έξοδα τα οποία δεν περιμένατε με αποτέλεσμα να ανατρέψουν ξαφνικά τον μηνιαίο οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πρακτική εφαρμογή είστε έτοιμοι να βάλετε τα σχέδια σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί, γι’ αυτό τα οποιαδήποτε εμπόδια ή ανατροπή δεν σας αρέσει καθόλου.  Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να έρθετε σε ξαφνικές  ρίξεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας οι οποίοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα σας. Ενώ για αρκετούς από εσάς μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις στην σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας θα σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά όχι μόνο τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, αλλά και την συνολική σας εικόνα στο χώρο της δουλειάς σας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσετε, όσο είναι εφικτό, να προστατεύσετε τα νότα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ζωή σας αποτελούν οι φιλικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές σας συναναστροφές. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να διώξετε από την ζωή σας φιλικά πρόσωπα τα οποία ήταν δίπλα σας καιρό εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, ενώ άλλοι είναι πιθανό να τολμήσετε να υλοποιήσετε με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου μια τολμηρή ιδέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή την χρονική περίοδο είναι η καριέρα και η μελλοντική σας εξέλιξη. Οι ανατροπές όμως που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες στο πρόγραμμα σας, εξαιτίας της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς οι αιφνίδιες αναπροσαρμογές στους στόχους σας θα έχουν ως αποτέλεσμα να χάσετε αρκετές φορές την ψυχραιμία σας. Προσοχή, γιατί τα νευρικά σας ξεσπάσματα μπορεί να χαλάσουν την εικόνα που με τόσο κόπο φτιάξατε.

ΙΧΘΥΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν αρκετά αυτές τις ημέρες. Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να έρθετε σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισης που έχετε απέναντι στα πράγματα. Επίσης, η αναβολή ενός επαγγελματικού ταξιδιού θα επηρεάσει αρνητικά την διάθεση σας, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας να τα εκδηλώσετε στον τρόπο που οδηγείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!