Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Οκτώβριο του 2020


Με πανσέληνο εισέρχεται ο νέος μήνας και με πανσέληνο θα  κλείσει. Ένα εξαιρετικά θετικό αστρολογικό διάστημα, όπου οι αισθηματικές σχέσεις θα αποδείξουν την αλήθεια τους. Στο στόχαστρο του σύμπαντος, οι καρμικές πορείες και οι χωρισμένοι σύντροφοι, που θα έχουν πρακτικές ευκαιρίες για μόνιμη επανένωση.  

Κριός

Σίγουρα είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτού του νέου μήνα, όπου και θα καταφέρετε σε χαρακτηριστική ευκολία, να λήξετε υποθέσεις και ιστορίες που πια δεν σας είναι ωφέλιμες. Νέοι έρωτες για τους φανατικούς εργένηδες!

Ευνοϊκή Ημέρα :  12/10 

Ταύρος

Η υπομονή σας, έχει περάσει τα επιτρεπτά όρια. Είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, να μιλήσετε πια ξεκάθαρα στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που άμεσα θα πρέπει να διορθωθούν. Αυτό κάντε το και στους εργασιακούς σας κύκλους!

Ευνοϊκή Ημέρα : 03/10 

Δίδυμοι

Είστε στο επίκεντρο για νέα φλερτ, που όμως και επί του παρόντος… δεν φαίνεται όλο αυτό να σας συγκινεί. Είναι μια εποχή, όπου πρέπει να αρπάξετε ευκαιρίες σε εργασία και σπουδές – επενδύσεις. Όλα τα άλλα θα έρθουν εύκολα!

Ευνοϊκή Ημέρα : 29/10 

Καρκίνος

Είστε αποφασισμένοι εντός των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου, να κάνετε κάποια ώριμα αλλά μόνιμα επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα, με άτομα που είναι πέριξ της καθημερινότητας σας, της καρδιάς σας αλλά και του μυαλού σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : 02/10 

Λέων

Το πάθος μέσα στην σχέση σας, έχει πέσει, έχει μετριάσει και αυτό σας έχει κάνει να σκέφτεστε με προβληματισμό το κοινό σας μέλλον. Σίγουρα οι λύσεις υπάρχουν, αρκεί να απομακρυνθείτε από τους τρίτους που σας επηρεάζουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 15/10 

Παρθένος

Δεν είστε έτοιμοι ακόμη για δεσμεύσεις και το έχετε δηλώσει στον σύντροφο σας. Έχετε την πλήρη κατανόηση και στήριξη του. Επίσης, οι χωρισμένοι θα έχουν μια άμεση πρόταση επανένωσης, από τα παλιά!

Ευνοϊκή Ημέρα : 26/10 

Ζυγός

Είστε οι μοναδικοί πρωταγωνιστές της εποχής, με αποτέλεσμα να είστε και ο πόλος έλξης για πολύ κόσμο. Εσείς οι ελεύθεροι, πιθανόν και να βρεθείτε κάτω από μια αισθηματική πολιορκία διαρκείας. Σκεφτείτε το!

Ευνοϊκή Ημέρα : 04/10 

Σκορπιός

Όσο ο Ήλιος θα προσεγγίζει το ζώδιο σας, εσείς θα σκέφτεστε όλο και πιο σοφά, για όλες αυτές τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, αλλά και τις κατάλληλες απαντήσεις που πρέπει να δώσετε… εκεί που πρέπει!

Ευνοϊκή Ημέρα : 11/10 

Τοξότης

Τα άστρα σας υποστηρίζουν και το νιώθετε. Είναι μια ιδανική περίοδος, όπου μπορείτε πολλές από τις υποθέσεις σας, κυρίως στα ερωτικά να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Οι επανασυνδέσεις, είναι και αυτές στο μενού!

Ευνοϊκή Ημέρα : 20/10 

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις και επικοινωνίες, με άτομα που ακόμη δεν έχουν δείξει τις αληθινές τους προθέσεις. Αφήστε χρόνο και χώρο σε όλους, για να φανερώσουν τα προσωπικά τους αιτούμενα.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/10 

Υδροχόος

Μέσα στον φιλικό σας περίγυρο, υπάρχει ένα άτομο που έχει κρυφά συναισθήματα για εσάς. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 03+04/10 θα έχετε τις σχετικές αποκαλύψεις, που δεν θα σας αφήσουν και τόσο παγερούς!

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/10 

Ιχθύς

Οι όψεις του κυβερνήτη σας, σας δίνουν την απόλυτη εύνοια έτσι ώστε, να μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Τους άλλους… ξεχάστε τους!

Ευνοϊκή Ημέρα : 28/10Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Φεβρουάριο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά δημιουργικός μήνας και στο γενικό του σύνολο θετικό ...

Το ζώδιο του μήνα: Υδροχόος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόοι μου  ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε αυτή τη χρονιά ν ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2023

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιανουάριο από τις 03.01 θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί –Υδροχόοι)κ ...

Το ζώδιο του μήνα: Αιγόκερως

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκεροί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι η νέα χρονιά να σας ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος και με  αρκετή ένταση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα α ...

Το ζώδιο του μήνα: Τοξότης

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότες μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε όλη τη διάρκεια τη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u