Πανσέληνος της Φωτιάς και πως θα μας επηρεάσει !!


Ο φετινός Οκτώβριος είναι ένας μήνας με πολλές ιδιαιτερότητες, γιατί εκτός από τις πιεστικές όψεις, ξεκινά και τελειώνει με  Πανσέληνο.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, και συγκεκριμένα στις 02/10 στις 00:05 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Πύρινο ζώδιο του Κριού, στις 09ο08’ και θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Μια Πανσέληνος που από την φύση των ζωδίων που πραγματοποιείται φέρνει σε άμεση σύγκρουση το Εγώ με το Εμείς. Ο Κριός είναι το ζώδιο της αυτοέκφρασης, της πρωτοπορίας, της δράσης, της παρόρμησης, της έναρξης, του Εγώ. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 9ο 39’ του επίσης Παρορμητικού Καρκίνου.

Τα πράγματα σε αυτή την Πανσέληνο θα περιπλεχτούν ακόμα περισσότερο μιας και πραγματοποιείται σε 4ο – 10ο στον άξονα της Persona (του προσωπείου μου), καθώς αυτό που απαιτεί με πολύ έντονο τρόπο είναι, να σπάσουμε τους κοινωνικούς συμβιβασμούς και τα πρέπει που επιβάλλει η εικόνα που έχουμε δημιουργήσει για να αρέσουμε στους άλλους και να αποκοπούμε από παγιωμένες οικογενειακές αντιλήψεις που δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε. Η συναισθηματική πίεση, θα γίνει ακόμα εντονότερη εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Χείρωνα ζητά να κλείσουμε τις πληγές από το παρελθόν έστω και αν χρειαστεί να αποκοπούμε από παραδοσιακά μοντέλα και να κοιτάξουμε μπροστά, αυτό δεν  θα γίνει με τον πιο ήρεμο τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις στην εικόνα, ενώ οι όψεις  τετραγώνου που σχηματίζει ο κυβερνήτης του Κριού Άρης, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα θα προκαλέσει σύγκρουση συμφερόντων και αδιέξοδα σε όσες σχέσεις είναι τοξικές γι’ αυτό και θα μας αναγκάσει να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτές.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει το έλλειμμα υπομονής που υπάρχει και θα ωθήσει τους πιο νέους ανθρώπους σε επιπόλαιες ή επιθετικές συμπεριφορές.

Την ισορροπία θα προσπαθήσουν να φέρουν η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ωροσκόπο της Πανσελήνου η οποία θα ενισχύσει τα αντανακλαστικά μας και θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε γρήγορα τις αλλαγές που γίνονται γύρω μας, αλλά και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις αλλαγές που συντελούνται γύρω μας.

Ενώ η ερωτική όψη τριγώνου, που προηγήθηκε στην αρχή της εβδομάδας, της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη ευνοεί το ερωτικό παιχνίδι.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος, είναι πιθανό να ανεβάζει τους τόνους με αποτέλεσμα να δούμε αρκετές εντάσεις και εκρήξεις βίας σε αρκετές χώρες, ενώ σε ότι αφορά το θέμα του Κορωνοϊού η όψη συνόδου ιδιομοιρίας που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με την Έριδα και οι όψεις τετραγώνου που σχηματίζουν με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα σημαίνει ότι τα θύματα σε  χώρες της Ευρώπης  που είχαν αυξημένο αριθμό κρουσμάτων την άνοιξη είναι πιθανό να έχουμε και  τώρα, γι΄αυτό και θα υπάρξει αυστηροποίηση των μέτρων ή θα υπάρξει σε κάποιες από αυτές ένα ολιγοήμερο Lockdown.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 59’ των Ιχθύων, σε μια μοίρα που ενεργοποιεί την Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 15ο 31’ των Διδύμων.

Το μήνυμα της κόκκινης Πανσελήνου στον Κριό είναι:

Kλείνω τις πληγές του παρελθόντος κόβοντας του δεσμούς και τα πρέπει που έχω δημιουργήσει για χάρη της εικόνας μου. Αυτό μπορεί να με οδηγήσει να γίνω δυσάρεστος ή σε συγκρούσεις, αλλά, μόνο μέσα από αυτές θα καταφέρω τελικά να μεταμορφώσω τις σχέσεις μου και να προστατεύσω τον εαυτό μου και τα θέλω μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι δικαίως επάνω σας.  Η τόσο ιδιαίτερη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας πιέσει να αλλάξετε ριζικά την ποιότητα των σχέσεων που έχετε κλείνοντας παλιές πληγές και ξεριζώνοντας συναισθήματα και πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω. Φυσικά, έχοντας τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας, οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον και τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να μεγεθύνετε μέσα σας τις καταστάσεις που βιώνετε. Επίσης, είναι πιθανό να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που παίζεται πίσω από την πλάτη σας και να παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα θυμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις φιλικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να σταματήσετε να κάνετε εκπτώσεις στις φιλικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να μην διστάσετε να συγκρουστείτε με φιλικά σας πρόσωπα την στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι θα σας σεβαστούν μόνον όταν εσείς σεβαστείτε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι αυτή η περίοδος για εσάς τους  Καρκίνους.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού , θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να διώξετε από την ζωή σας τοξικούς ανθρώπους που κρατούσατε δίπλα σας από καθαρά συναισθηματικούς λόγους ή γιατί τους λυπόσασταν. Αυτό που θα μάθετε είναι ότι εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά θα πρέπει να ξεριζώσετε τα καρκινώματα του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Τα μελλοντικά σας σχέδια κυνηγάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να χτυπήσει την πόρτα σας από μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει το άγχος για το οικονομικό σας μέλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα συνειδητοποιήσετε ότι για να προχωρήσετε μπροστά θα πρέπει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας. Μια ερωτική σχέση η οποία πρέπει να μείνει κρυφή θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ώρα να αποχωριστείτε το σύνδρομο του καλού παιδιού έφτασε και για εσάς τους Ζυγούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας αναγκάσει να συγκρουστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, γιατί έχετε κουραστεί να υποχωρείτε στις επιθυμίες των άλλων. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι κανένας δεν θα σας δώσει αυτό που θέλετε εάν  δεν το απαιτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της δουλειά σας συνεχώς αυξάνονται.
Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δουλέψετε πιο αποτελεσματικά, ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με τους συναδέλφους σας στην προσπάθεια σας να ακολουθήσουν τον δικό σας τρόπο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να σας φορτίσει συναισθηματικά με αποτέλεσμα το άγχος σας συνεχώς να μεγεθύνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την χαρά της δημιουργίας απολαμβάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, προχωρώντας όσα από αυτά μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, θα σας ωθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε μαζί τους ή να τους βάλετε αυστηρά όρια εάν νιώσετε ότι η στάση ζωής τους μπορεί να βλάψει την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να μπείτε δυναμικά μπροστά και να εκφράσετε, αρκετές φορές, με έντονο τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ είναι πιθανό να είστε και αρκετά απότομοι με τα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία ενώ ζητούν τη βοήθεια σας επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Και επειδή η ένταση είναι γύρω σας διάχυτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν μετακινείστε ή όταν οδηγείτε καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα βγάλει στην επιφάνεια η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της αρχικά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα, ενώ σε  ότι αφορά την δουλειά σας, δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε με μαχητικότητα την θέση που σας αξίζει. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνετε κτητικοί απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!