Αντίθεση Έρμη-Ανάδρομου Πλούτωνα, κρυμμένα μυστικά…


Στις 19/06 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της αντίληψης Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου , θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω(22ο 29’). Η συνάντηση των δύο  πλανητών μπορεί να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, καθώς αυξάνει την νευρικότητα και μπορεί να δημιουργήσει αντιπάθειες, τις οποίες προκαλούν τα εύστοχα σχόλια τα οποία κάνουμε με σκοπό να πληγώσουμε τους άλλους ή το γεγονός ότι προσπαθούμε να γίνουμε πιεστικοί και να ασκήσουμε νοητικό έλεγχο, το ίδιο ακριβώς όμως μας ωθεί να κάνουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό. Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης Ερμή- Πλούτωνα επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση ισχύος και κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, ταυτόχρονα όμως είμαστε καχύποπτοι, δύσπιστοι, και έχουμε πολύ έντονα την ανάγκη να ανακαλύψουμε τα μυστικά των άλλων. Η όψη αντίθεσης Ερμή – Πλούτωνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή την χρονική περίοδο είναι στραμμένη στις οικογενειακές σας σχέσεις και στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς  απέναντι στην οικογένεια σας και στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι .Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους τόσο με τους φίλους όσο και με τους συναδέλφους σας, καθώς νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας υπονομεύσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε οικονομικές συνεργασίες με ανθρώπους που λειτουργούν παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα καυστικοί στα σχόλια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει νευρικούς και να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αιτία τα καυστικά σας σχόλια απέναντι τους αλλά και το γεγονός ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επιβάλλετε τις απόψεις σας. 

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο εσωστρεφείς και μυστικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να ανακαλύψετε τα μυστικά των συναδέλφων σας, ώστε να μπορείτε να τους ελέγχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να επιβάλλετε με όποιο τρόπο μπορείτε τα δημιουργικά σας σχέδια και τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να τα έχετε καλά με όλους πολλές φορές λειτουργεί σε βάρος σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει καχύποπτους και θα σας δημιουργήσει περίεργες σκέψεις για ορισμένα πρόσωπα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας χώρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει  να κάνετε περίεργες σκέψεις και να προστατεύσετε τα μελλοντικά σας σχέδια από φίλους και συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει δύσπιστους απέναντι σε όσους νιώσετε ότι προσπαθούν να εκμαιεύσουν με δόλιο τρόπο τα μυστικά και τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα έντονη είναι αυτή η χρονική περίοδος για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον Πλούτωνα που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς απέναντι στους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε και λεπτομέρειες που ξέρετε από την προσωπική τους ζωή για να τους πληγώσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά μυστικά έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα στο χώρο της εργασίας σας καθώς από την μια πλευρά θα κρατάτε μυστικά από τους συναδέλφους σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ανακαλύψετε τα δικά τους.

ΙΧΘΥΣ

Είστε από τους ανθρώπους που όλο τον κόσμο τον βλέπετε με αγάπη. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα καθώς το ένστικτο σας, σας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε όλα τα άτομα που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Πλατωνικοί έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρ ...

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Στρεβλώσεις και συγκρούσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας, αυτές τις ημέρες, θα παρατηρή ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και ...

Εξάγωνο Άρη-Ερμή, Αποφασιστικότητα και λύσεις σε ότι παρουσιαστεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πόσες φορές  είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι και τελευταία στιγμή το αναβάλ ...

Νέα σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι οι ανατροπές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγμ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Όμορφες μέρες μας περιμένουν !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεστικό για όλους, είτε ανήκαμε στο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u