Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, δυναμικές κινήσεις…


Στις  19/06 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 28’). Οι δύο αυτοί πλανήτες εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τις έννοιες της  δύναμης, και της θέλησης. Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών η ανάγκη μας να αποδείξουμε την δύναμη και την εξουσία μας γίνεται πολύ έντονη, με αποτέλεσμα είτε να γινόμαστε βίαιοι είτε να αντιμετωπίζουμε υποτιμητικά τους άλλους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε την τάση να ξεσπάμε στους άλλους γύρω μας ή να θέλουμε να εκμηδενίσουμε οποιονδήποτε μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο μας. Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης χάνεται εντελώς η έννοια του μέτρου γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές σπαταλάμε άσκοπα την ενέργεια μας, να προχωράμε σε κρυφές δράσεις, να βγάζουμε στην επιφάνεια τα εκδικητικά μας ένστικτα, παράλληλα όμως έχουμε την δύναμη να τελειώσουμε οριστικά μια σχέση ή μια κατάσταση η οποία μας ταλαιπωρεί καιρό. Η όψη αντίθεσης  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το πόσο ισχυροί είστε θέλετε να αποδείξετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου , με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δείξετε τόσο στην οικογένεια σας όσο και στο χώρο της εργασίας σας ότι εσείς είστε ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα καυστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε υποτιμητικά στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, ενώ όποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο σας θα γίνει αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε βασίζεται στο συναίσθημα και όχι στην λογική. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση την οποία προσπαθούσατε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε καιρό.

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν σας αρέσει το παρασκήνιο. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αποκαλύψει το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας στο χώρο της εργασίας σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι η αντίδραση σας δεν θα αρέσει καθόλου στους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικά δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να χάσετε την αίσθηση του μέτρου στην προσπάθεια σας να περάσετε τις απόψεις σας, το αποτέλεσμα είναι να σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Έναν ιδιαίτερο δυναμισμό βγάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο όχι μόνο της οικογένειας αλλά και της καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα συσσωρεύσει αρνητικά συναισθήματα μέσα σας με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε τον θυμό σας στους φίλους σας και σε όσους θεωρείτε ότι προσπαθούν να φρενάρουν την εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ποιος έχει το πάνω χέρι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας δείχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με αλαζονικό και υποτιμητικό τρόπο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξετε ότι εσείς είστε αυτός που ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε κρυφές δράσεις με σκοπό να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της εργασίας σας. Προσοχή, γιατί το συσσωρευμένο άγχος μπορεί να είναι η αιτία που αυτές τις ημέρες ταλαιπωρείστε από αϋπνίες.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο επιθετική πλευρά του χαρακτήρα σας, ιδιαίτερα απέναντι σε όποιον θεωρείτε ότι προσπαθεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Πλατωνικοί έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρ ...

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Στρεβλώσεις και συγκρούσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας, αυτές τις ημέρες, θα παρατηρή ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και ...

Εξάγωνο Άρη-Ερμή, Αποφασιστικότητα και λύσεις σε ότι παρουσιαστεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πόσες φορές  είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι και τελευταία στιγμή το αναβάλ ...

Νέα σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι οι ανατροπές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγμ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Όμορφες μέρες μας περιμένουν !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεστικό για όλους, είτε ανήκαμε στο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u