Astro-Μηνύματα από 16/6 – 23/6/2019

Astro-Μηνύματα από 16/6 – 23/6/2019


Οι προσπάθειες που ξεκινήσαμε περίπου στις αρχές του Ιουνίου, τώρα μας δείχνουν τα αποτελέσματα που έφεραν. Την εβδομάδα αυτή, εάν υπάρχει κάτι που δε μας ικανοποιεί, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες, να κάνουμε τις ανάλογες παρεμβάσεις για να το διορθώσουμε. Η σκέψη μας θα γίνεται θετική και η διάθεσή μας πιο ανάλαφρη. Καλό είναι βέβαια, να μην υπέρ αισιοδοξούμε, γιατί δε θα έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε αντικειμενικά μερικά πράγματα. Ο παρορμητισμός θα μας κάνει απρόσεκτους και μπορεί να εκτεθούμε λεκτικά ή συναισθηματικά. Μπορεί ακόμα να γίνουμε και περισσότερο εύθικτοι, κυρίως αν συμμετάσχουμε σε συζητήσεις που έχουν ένταση.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καινούργια σχέδια και στόχοι δρομολογούνται. Σπίτι και οικογένεια θα έχουν τον πρώτο λόγο. Αποφύγετε λεκτικές προστριβές με προϊστάμενους στον εργασιακό σας χώρο. Μην αναλαμβάνετε καθήκοντα και ευθύνες που δε θα μπορέσετε να είστε συνεπείς.

*Κριοί, βρίσκεστε σε μία φάση της ζωής σας που τραβάτε γραμμή, βγάζετε τα συμπεράσματά σας και δρομολογείτε νέες ιδέες σχέδια και καινούργιους στόχους. Καλό είναι να μην καταλήξετε ακόμα σε τελεσίδικες αποφάσεις για εκείνα που δε σας αρέσουν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στη ζωή σας. Αυτό αφήστε το για λίγο αργότερα. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, μην επιτρέψετε συμβουλές και νουθεσίες από κανέναν. Κρατείστε τα μακριά από αδιάκριτους ανθρώπους. 

*Ζυγοί, μην αναλαμβάνετε περισσότερα φορτία και υποχρεώσεις από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε, την εβδομάδα αυτή. Άνθρωποι εξαιρετικά επικοινωνιακοί, ίσως να θελήσετε να κουβεντιάσετε μερικά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας με ανθρώπους της δουλειάς σας, δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος γιατί δε θα εισακουσθείτε. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη,  και μην προβείτε σε καταναλωτικές ή και ερωτικές ατασθαλίες. 

*Καρκίνοι, φορτωμένη με υποχρεώσεις που δε μπορούν να μείνουν πίσω, θα είναι η εβδομάδα αυτή. Στο εργασιακό σας πεδίο, πιθανόν να αναλάβετε κάποια καινούργια καθήκοντα και αρμοδιότητες, που θα περιορίσουν κι άλλο τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην υποσχεθείτε πράγματα που δε θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Η υπεραισιοδοξία θα κάνει την κρίση σας υποκειμενική. Δώστε προσοχή στη φυσική σας κατάσταση και διατροφή, μην πάρετε βάρος. 

*Αιγόκεροι, δίνετε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τα “θέλω” τους. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν. Αποφύγετε να κάνετε σε εργασιακό επίπεδο, οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μέσα από το φιλικό σας κύκλο, κάποιο πρόσωπο που εκτιμάτε πολύ, ίσως σας πει κάποια πράγματα που θα σας κάνουν εύθικτους. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, θα έχετε καλύτερη διάθεση στην καθημερινότητά σας. Περιορίστε έξοδα που θα έχουν να κάνουν με την ευχαρίστησή σας. Μην κλείσετε κάποιες συμφωνίες προς το παρόν, αφήστε το για αργότερα. Καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα φέρετε στη ζωή σας.

*Ταύροι, με καλύτερη διάθεση και αισιόδοξη ψυχολογία, σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Θα έχετε την τάση να κάνετε κάποιες παραπάνω οικονομικές σπατάλες, τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μη θέσετε υψηλούς στόχους στα οικονομικά σας και ελέγξτε καλά τις συνεργασίες σας. Μικροδιαφωνείες και καυγαδάκια μπορεί να συμβούν μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στη νευρική οδήγηση και στα μικρο-ατυχήματα. 

*Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση, προκειμένου να μπορέσετε να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα, που πιθανόν να προκύψουν. Σε γενικές γραμμές τόσο αυτή, όσο και η επόμενη εβδομάδα, είναι για εσάς με αρκετά καλή. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε οικονομικό επίπεδο. Τριβές θα δημιουργηθούν με πρόσωπα που έχετε μεταξύ σας οικονομικές διαφορές. Προς το παρόν μην κοινοποιείτε σχέδια και στόχους σε τρίτους. 

*Λέοντες, δε σας περισσεύει χρόνος, ούτε το χρήμα, εσείς όμως την εβδομάδα αυτή, θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προβείτε σε καταναλωτικές σπατάλες που θα πετάξουν έξω τον προϋπολογισμό σας. Ο έρωτας τα παιδιά και οι δημιουργικές σας ιδέες, θα  έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σας. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που θα πρέπει το συντομότερο να ρυθμίσετε για να απαλλαγείτε από το βάρος τους. 

*Υδροχόοι, διευρύνεται ακόμα περισσότερο ο κοινωνικό σας κύκλος την εβδομάδα αυτή. Νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα με ενδιαφέροντες χαρακτήρες μπαίνουν στη ζωή σας. Θετικές εξελίξεις δρομολογούνται σε θέματα καριέρας. Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποια οικονομική επένδυση, προς το παρόν κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας και μην προχωρήσετε σ αυτή. Θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, επιβάλλεται να μπουν στο πρόγραμμά σας. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, ζητήματα οικονομικής διαχείρισης θα σας απασχολήσουν. Δε θα σας λείπει όμως η θετική διάθεση. Θα βγείτε έξω και θα περάσετε όμορφα αν το επιλέξετε, μόνο να δώσετε προσοχή, στις δαπάνες που θα κάνετε γι αυτό. Βελτιώνετε τις συνθήκες στον προσωπικό και οικογενειακό σας χώρο. Αποφύγετε να εκθέσετε την προσωπική σας ζωή, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σχόλια.

*Δίδυμοι, την εβδομάδα αυτή, θα ρίξετε περισσότερο το βάρος σας, στο πως να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Προσέξτε λιγάκι τις συμφωνίες και τις συνεργασίες που θα κάνετε. Κάποια πρόταση επαγγελματικής φύσεως που θα σας γίνει, ίσως αρχικά να σας ενθουσιάσει, όμως δώστε σημασία στα ψιλά γράμματα και μην υπέρ εκτιμάτε τις δυνατότητές που σας προτείνουν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες δαπάνες που να αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. 

*Τοξότες, άλλη μια εβδομάδα θα είναι αυτή που ξεκινά που ο ενθουσιασμός δε θα σας λείπει. Μερικές φορές, ίσως και να υπεραισιοδοξείτε υπέρμετρα. Η ενεργητικότητα δε θα σας λείπει. Κάποια σχέση ή συνεργασία, θα απορροφά το ενδιαφέρον σας, με αποτέλεσμα να αφήνετε πίσω ανθρώπους που είναι κοντά σας ή φίλοι σας. Σπίτι και οικογένεια ίσως να χρειαστούν τη μέριμνά σας. Προσέξτε μη σας πιάσει καταναλωτική διάθεση και ρίξετε έξω τον προϋπολογισμό σας. 

*Παρθένοι, το σπίτι και η οικογένεια θα είναι το κύριο μέλημά σας την εβδομάδα αυτή. Παράλληλα θα αποζητάτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας μιας και αισθάνεστε ότι κάπου μέσα σας έχετε κουραστεί, ψυχολογικά κυρίως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως επιχειρήσετε να φτιάξετε το σπίτι σας, αφού εκεί βρίσκεται η ηρεμία στη ζωή σας.  Προσέξτε τις παρεμβάσεις κάποιων ανθρώπων στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή ακόμα και αν τους εμπιστεύεστε. 

*Ιχθύες, επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι κυρίως αυτές που θα απαιτήσουν από σας περισσότερο χρόνο την εβδομάδα αυτή. Κάποιες κοινωνικού τύπου υποχρεώσεις, μάλλον δε θα μπορέσετε να τις αποφύγετε. Η καριέρα σας βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Προσέξτε να έχετε καλή διαχείριση του χρόνου. Βάλτε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα στα χρονοδιαγράμματα των υποχρεώσεών σας. Σπίτι και οικογένεια, ίσως να διαμαρτυρηθούν για την απουσία σας.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u