Εξάγωνο ανάδρομου Κρόνου-Ποσειδώνα, κάνε τα όνειρα σου πράξη…

Εξάγωνο ανάδρομου Κρόνου-Ποσειδώνα, κάνε τα όνειρα σου πράξη…


Στις 18/06 ο Κρόνος  συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο που και αυτός κυβερνά τους  Ιχθύες (18ο 44’).  Τι συμβαίνει στην ζωή μας όταν η ύλη συναντά την έμπνευση και την φαντασία; Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος με Ποσειδώνα. Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών  η φαντασία συναντά την πρακτικότητα και μας  βοηθάει να κάνουμε πράξη την έμπνευση μας, δεν είναι λίγες οι φορές που κάτω από την επιρροή αυτής της όψης οι καλλιτέχνες έχουν δώσει δημιουργήματα που μας έχουν καθηλώσει, ενώ οι υπόλοιποι έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε σχήμα και μορφή στα όνειρα μας, να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στην υλοποίηση των σχεδίων μας, ενώ κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να προχωρήσουμε και σε αισθητικές επεμβάσεις οι οποίες μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά το σχήμα του σώματος μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε που αυτή την όψη συναντάμε πολύ συχνά σε Ωροσκόπια καταξιωμένων σκηνοθετών, γλυπτών, και στην ιατρική σε Ωροσκόπια πλαστικών χειρουργών. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για περίπου 50 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Ως μια από τις πιο  δημιουργικές και  απαιτητικές περιόδους της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή για εσάς τους Κριούς. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να δώσετε σάρκα και οστά στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Και επειδή ενεργό ρόλο σε αυτό παίζει ο Κρόνος, είναι σίγουρο ότι η αφοσίωση στον στόχο και η προσπάθεια θα ανταμειφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας παίζουν οι φίλοι και ο κοινωνικός σας κύκλος. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία που ονειρευόσασταν καιρό βάζοντας ένα και μόνο όρο, να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μην προχωρήσετε σε άσκοπες σπατάλες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Γεμάτοι προσδοκίες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσετε σε μια συνεργασία που επιθυμούσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Νέες ευθύνες έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την σκληρή και αποτελεσματική σας δουλεία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ όσοι από εσάς δεν είστε καλλιτέχνες, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά φιλόδοξα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Βασικός σας στόχος είναι να δίνετε χρώμα στην μουντή καθημερινότητα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα της οικογένειας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Έτσι αρκετοί από εσάς μπορεί να προχωρήσετε σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, ενώ άλλοι μπορεί με την στάση σας να αποτελέσετε πηγή έμπνευσης για τους οικείους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα δυνατά σας όπλα είναι ο έντονος μαγνητισμός και η γοητεία σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε εμπνευσμένες λύσεις και να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα από το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η πειθαρχία και η αφοσίωση στους στόχους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας για το οποίο δουλέψατε με αφοσίωση για αρκετό καιρό, ενώ ο τρόπος που θα το επικοινωνήσετε θα έχει έμπνευση και φαντασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε νέες βάσεις τη ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε νέες βάσεις στην ζωή σας πάνω στις οποίες θα κάνετε μια καινούργια αρχή. Για να πετύχετε όμως θα πρέπει να δείξετε πειθαρχία και αφοσίωση.

ΙΧΘΥΣ

Ο φυσικός σας χώρος είναι ο κόσμος του ονείρου. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να δώσετε δομή και σχήμα στα όνειρα σας, και αυτό θα το καταφέρετε με την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u