Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν


Απέναντι στις ευθύνες μας είναι πιθανό να αναγκαστούμε να έρθουμε αυτές τις ημέρες ορισμένοι από εμάς.

Στις 02/08, λίγες ώρες μετά την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο, ο Ήλιος θα βρεθεί και αυτός από το ζώδιο του Λέοντα  απέναντι από  τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (10ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναγκαστούμε  να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά μας ή θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις ευθύνες των επιλογών μας τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, επίσης θα πιεστούμε  να δώσουμε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας κάτω από πίεση χρόνου,  ενώ είναι πιθανό να αναγκαστούμε ακολουθήσουμε  κανόνες και όρους που θα μας βάλουν άλλοι.  

Από την άλλη πλευρά θα αναγκαστούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας , με αποτέλεσμα να  νιώσουμε ότι ο ελεύθερος χρόνος μας μειώνεται σημαντικά. Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή  οι σχέσεις που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι είτε σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε θα βασίζονται στο κοινό συμφέρον.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιους από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα  επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόου) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα οι Λέοντες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα αναγκαστούν κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να αναλάβουν σημαντικές ευθύνες τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο αυστηρά κριτήρια στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα πρέπει να βάλετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στις φιλικές σας σχέσεις και να μην εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας σε  ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Την επιβράβευση των προσπαθειών σας μετά από σκληρή δουλειά θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρουν νέες ευθύνες, οι οποίες θα σας  γεμίσουν χαρά ικανοποίηση, ωστόσο, θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα  ο ελεύθερος σας χρόνος να συρρικνωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με  τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί από εσάς να δουλέψετε με, επιμονή, πειθαρχία και αφοσίωση στους στόχους, ώστε να έχετε την επιτυχία που ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί από εσάς  να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ώστε να μην έρθετε μελλοντικά σε δύσκολη θέση, ενώ, όσοι από εσάς προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία μπορεί να μην έχετε άμεσα τα οικονομικά αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να νιώσετε λίγο πεσμένη τη διάθεση σας.

ΛΕΩΝ

Αντιμέτωποι με  τις προσωπικές σας επιλογές θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αναλάβετε την ευθύνη των  επιλογών που έχετε κάνει τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας, ενώ όσοι από εσάς ξεκινήσετε αυτές τις ημέρες  μια συνεργασία θα αναγκαστείτε  να ακολουθήσετε τους κανόνες άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από  ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας, αναγκάζοντας σας  να γίνετε πιο αποδοτικοί κάτω από πίεση. Σε ότι αφορά την υγεία σας, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να  ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα είστε συνεπείς.

ΖΥΓΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να επιλέξετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας λένε αλήθειες, όσο και αν κάποιες φορές δεν σας αρέσουν, παρά άτομα τα οποία  μπορεί να μην σας χαϊδεύουν τα αυτιά. Αυτή η επιλογή σύντομα θα λειτουργήσει προς όφελος σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάμεσα στο δίλημμα καριέρα ή οικογένεια θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να  πιεστείτε από τις πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα ο χρόνος που θα αφιερώσετε  στους αγαπημένους σας να μην είναι αυτός  που εσείς θέλετε. Αντί να νιώθετε ενοχές προσπαθήστε να δείξετε σε όλους ποιες είναι οι προτεραιότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα όνειρα σας είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί από εσάς  για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να δουλέψετε σκληρά. Άλλωστε η επιτυχία θέλει θυσίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να  προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δώσει τις οικονομικές απολαβές που εσείς θέλετε, ωστόσο, θα είναι  πολύ σημαντική για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αυτές τις ημέρες,  θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αυστηρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε όρια στους συνεργάτες σας, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία η οποία μελλοντικά θα σας φέρει σημαντικά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια σχέση όχι από συναισθηματικούς λόγους αλλά από καθαρό συμφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές  ευθύνες έχετε αναλάβει στη δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, είτε εξαιτίας της επιθυμίας σας να  αποδείξετε στους συναδέλφους τους τις ικανότητες τους, είτε εξαιτίας της  λανθασμένης εκτίμησης των ικανοτήτων τους. Προσέξτε όμως γιατί αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να αυξηθεί το άγχος σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!