Άρης στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει


Μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και αρκετοί από εμάς να προετοιμάζονται ή να βρίσκονται ήδη σε διακοπές, το μυαλό μας όμως βρίσκετε σε περίοδο προετοιμασίας και οργάνωσης.

Ο Άρης, μετά το εντυπωσιακό αποχαιρετιστήριο πάρτι του στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου. Και όπως αναφέραμε και παραπάνω, μπορεί για κάποιους αυτό το χρονικό διάστημα να είναι περίοδος διακοπών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το δεν μπορούμε να βρούμε πρακτικές ή αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που μας Αυτός ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρακτική αξία των πραγμάτων, είναι πρακτικός, παραγωγικός, τον ενδιαφέρει απασχολούν, αλλά και να γίνουμε πιο παραγωγικοί.

 Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο και Μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου στις 29/07 στις 23:39 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 15/09 στις 03:13 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μπορέσουμε να είμαστε παραγωγικοί και αποδοτικοί μόνο όταν λειτουργούμε κάτω από πρόγραμμα,  θα δίνουμε  ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχουν στιγμές που μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα επικριτικοί ή να παρασυρθούμε σε εριστικές αντιδράσεις. Αυτό όμως δεν αναιρεί σε τίποτα το γεγονός ότι θα καταφέρουμε να κλείσουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν με χειρουργικές κινήσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, την υγεία και την φυσική μας κατάσταση, ή για να βελτιώσουμε την διατροφή μας και να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την  παρουσία  του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί) οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια τους αλλά και για ζήσουν έντονες στιγμές στην ερωτική τους ζωή, ενώ θα δυσκολέψει και μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στα υπόλοιπα ζώδια  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη  στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 19/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (12ο 47’), θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα των εκπροσώπων του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 22/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό (14ο 47’), θα δώσει έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 06’), θα παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 06/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 32’), θα βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους και θα ενισχύσει την σεξουαλική διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί, Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα σας,  εστιάζοντας παράλληλα την προσοχή σας στις λεπτομέρειες, γεγονός που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα στην δουλειά σας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του μπορείτε  να ασχοληθείτε με την υγεία, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση, και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και έτοιμοι να ερωτευτείτε θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενέργεια , και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Όσο για τον έρωτα, θα είστε οι απόλυτοι νικητές στο παιχνίδι της κατάκτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του  σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν  το σπίτι , και τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα λόγια σας, γιατί με το παραμικρό θα ανεβαίνουν πολύ εύκολα οι τόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις με τις οποίες, και να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ  θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι όταν οδηγείται, γιατί θα βιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα νιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στην δουλειά σας . Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι πορτοφόλι σας, γιατί από την μια πλευρά θα είστε επιρρεπείς σε σπατάλες, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να έχετε και έκτακτα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασιστικοί και έτοιμοι για δράση θα είστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης, θα  κυνηγήσετε  με πάθος του τους προσωπικούς σας στόχους και θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα όνειρα σας. Παράλληλα όμως, πρέπει να προσπαθήσετε να περιορίσετε την βιασύνη σας και τα επικριτικά σας σχόλια. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έρωτας θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί .  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε αρκετό άγχος για την δουλειά σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα ζήσετε μια έντονη ερωτική σχέση η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια περίοδο όπου η κοινωνική σας ζωή θα αναγεννηθεί.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους αλλά και την ευκαιρία γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσα από τους φίλους σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους πιο απαιτητικούς επαγγελματικούς σας στόχους, και να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας.  Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ιδιαίτερα τολμηρή επαγγελματική πρόταση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι το θυμό σας, ώστε να μην προκαλέσετε ρωγμές στην εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε με ενθουσιασμό νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε και ορισμένες γραφειοκρατικές ή  Νομικές  υποθέσεις οι οποίες σας απασχολούν εδώ και καιρό. Σε  προσωπικό  επίπεδο, οι δεσμευμένοι σε ένα ταξίδι θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από άλλη χώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές  σας υποθέσεις θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε πρακτικές και αποτελεσματικές  λύσεις στις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) στις οποίες θα καταφέρετε να είστε συνεπείς, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία  να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στην σεξουαλική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, και αυτό θα είναι η αφορμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτές. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες, τις οποίες θα έχετε μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι την τάση να κάνετε επικριτικά σχόλια τα οποία μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!