Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ολική επαναφορά


Τις περισσότερες φορές ενώ γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή στην ζωή μας, διστάζουμε ή την αναβάλουμε , εξαιτίας του φόβου που έχουμε για το άγνωστο.

Έρχεται όμως η στιγμή, που αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις που θα βάλουν την ζωή μας σε μια διαφορετική πορεία, κλείνοντας οριστικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και την παλιά μας ζωή.

Σε αυτό το τόσο σημαντικό σημείο καμπής,  θα βρεθούμε κάποιοι από εμάς αυτές τις ημέρες, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στις 18/07 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 34’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα συνειδητοποιήσουμε  ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές μας σχέσεις ή να λήξουμε μια επαγγελματική συνεργασία, να αφήσουμε πίσω μας ότι παλιό και φθαρμένο  μας ταλαιπώρησε μέχρι τώρα και να ξεκινήσουμε από την αρχή, θα αποκαλυφθεί το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρουμε να διερευνήσουμε υποθέσεις που μας ταλαιπωρούσαν καιρό.

Το πιο σημαντικό, για όλους μας είναι ότι, κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα έχουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Οριστικές αποφάσεις θα πάρετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα ωθήσει  αρκετούς από εσάς  να ολοκληρώσετε μια συνεργασία οι οποία πλέον δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε αλλά διατηρούσατε  συναισθηματικούς λόγους, και να προχωρήσετε σε  νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας, και θα βάλει την καριέρα σας σε νέα πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμηρές αποφάσεις θα πάρετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει  να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας χωρίς να σας απασχολεί η γνώμη των άλλων , αποδεικνύοντας σε όλους πόσο έχετε αλλάξει. Ενώ,  είναι  πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα οικονομικά σας ασχολείστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να δώσετε τέλος σε μια οικονομική συνεργασία η οποία δεν σας φέρνει κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στην σεξουαλική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απέναντι στις ευθύνες σας θα έρθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας ωθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική σας ζωή, και ιδιαίτερα για την σχέση σας με τον σύντροφο σας και το μέλλον της, όσο  και για το μέλλον μιας συνεργασίας. Ουσιαστικά όλα αυτά είναι θέματα που σας απασχολούν τα τελευταία δύο χρόνια αλλά συνεχώς  αναβάλετε,  για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

ΛΕΩΝ

Το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά που λέγονται και γίνονται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Το σημαντικό για εσάς είναι ότι μετά από αυτό θα ξανά μετρήσετε τους φίλους και τους εχθρούς σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση πάθους η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να δώσετε τέλος σε  φιλικές σχέσεις χρόνων με άτομα που πλέον δεν έχετε κοινό σημείο επαφής, ενώ  νέα  πρόσωπα θα κάνουν  την είσοδο τους στη ζωή σας,  τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας θα αφιερωθείτε ολόψυχα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και να δώσετε οριστικό τέλος στο δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια, αλλά και στις ενοχές που κατά καιρούς είχατε. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι ότι πλέον ακολουθείτε τα  θέλω σας, χωρίς να σας απασχολεί η γνώμη των άλλων, κάτι που παλιά φαινόταν ακατόρθωτο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις καθημερινές σας συνήθειες ήρθε η στιγμή  να αλλάξετε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο τολμηροί και να αποδεχτείτε με χαρά να τις μελλοντικές προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις. Ιδιαίτερα για κάποιους  ένας νέος έρωτας μπορεί να είναι η αφορμή για να κάνετε μια αρχή στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τους αγαπημένους σας, σε σημείο που μπορεί να νιώσουν ότι ασφυκτιούν. Ωστόσο, πίσω από την επιθυμία σας να τους προστατεύσετε, τα κίνητρα σας μπορεί να είναι είτε η ανασφάλεια σας, είτε η επιθυμία σας να ασκείτε έλεγχο στην ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηδενίζετε και ξεκινάτε πάλι από την αρχή αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη μετά από όλα όσα έχετε περάσει, να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες, και να ξεκινήσετε την ζωή σας και πάλι από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ετοιμότητα θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια  κρυμμένα μυστικά, και κινήσεις στο παρασκήνιο από φιλικά σας πρόσωπα και συναδέλφους που θα σας συνταράξουν. Επίσης, θα καταφέρετε να διαλευκάνετε μια υπόθεση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αρκετού άγχους. Φυσικά, μετά από όλα αυτά η συμπεριφορά σας δεν θα είναι η ίδια.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέους φιλικούς κύκλους θα μπείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μπείτε στο κλαμπ  των ισχυρών , καθώς ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα είναι η αφορμή για να  έρθετε πολύ κοντά σε  πρόσωπα τα οποία θαυμάζατε εδώ και καιρό. Η προσωπικότητα και η ευγένεια σας θα είναι τα στοιχεία τα οποία θα τους ωθήσουν να σας πάρουν υπό την προστασία τους,  και να αλλάξουν την ζωή σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!