Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες…

Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες…


Στις 09/07 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο και  θα σχηματίσουν όψη αντίθεσης (17ο 13’). Μέσα από τη σχέση των δύο αυτών πλανητών το άτομο μαθαίνει ένα και μόνο πράγμα να είναι υπεύθυνο και να μην φοβάται να αναλάβει ευθύνες. Αυτό βέβαια δεν γίνεται με τον πιο εύκολο τρόπο. Στην όψη αντίθεσης Ήλιου – Κρόνου, ο άνθρωπος προβάλει στο περιβάλλον του τις όποιες αντιδράσεις  που τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα θέλει , το μυστικό για να μπορέσει να περάσει από αυτή την διαδικασία αλώβητος είναι να μάθει να μη φοβάται να αναλάβει ευθύνες και όταν το κάνει αυτό να είναι με ευχαρίστηση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πέσει στην παγίδα να αναλάβει περισσότερες από αυτές που μπορεί να διεκπεραιώσει. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης του Ήλιου με τον Κρόνο αναλαμβάνουμε ευθύνες οι οποίες θα περιορίσουν για αρκετό καιρό τον ελεύθερο χρόνο μας, αναγκαζόμαστε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, λειτουργούμε κάτω από αυστηρούς κανόνες και χρονοδιαγράμματα, αναγκαζόμαστε να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, μαθαίνουμε να βάζουμε όρια στους άλλους, ενώ αντιλαμβανόμαστε ότι οι πράξεις μας έχουν συνέπειες. Η όψη αντίθεσης  Ήλιου – Κρόνου θα  επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Νέες ευθύνες θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε με χαρά. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος  που  έχετε για την οικογένεια σας, ωστόσο, αντί να τους κάνετε παράπονα, σκεφτείτε ότι η ικανοποίηση που θα πάρετε από την δουλειά σας θα  σας κάνει εσάς πιο χαρούμενους και αυτούς πιο περήφανους για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φράση λίγα λόγια και καλά εκφράζει απόλυτα εσάς τους Ταύρους.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη το μότο λίγα λόγια πολλά έργα. Γι’ αυτό αντί να διαφημίζετε τα σχέδια σας και να  φλυαρείτε άσκοπα, θα μπείτε στην διαδικασία να χαράξετε την στρατηγική που  πρέπει να ακολουθήσετε με πολλή δουλειά και πειθαρχία  για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να γίνετε τυπικοί και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις τόσο απέναντι στους συνεργάτες σας όσο και απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε άσκοπες σπατάλες .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, από την μια πλευρά θα σας αναγκάσει να αναλάβετε νέες ευθύνες τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να αφήσετε πίσω σας την ανεμελιά. Ενώ παράλληλα θα μάθετε ότι πρέπει να λειτουργείτε με όρια, γεγονός που δεν σας πολυαρέσει.

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν σας τρομάζουν οι ευθύνες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας τις οποίες θα πρέπει να φέρετε εις πέρας αγόγγυστα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, το οποίο πρέπει να τηρήσετε με πειθαρχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Η  όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των προσώπων που θα μπουν στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και από την άλλη πλευρά είναι πιθανό για να καταφέρετε να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους να αναγκαστείτε να κάνετε και ορισμένους συμβιβασμούς στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές τύψεις νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε αρκετές τύψεις και ενοχές, που εξαιτίας όχι μόνο των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και της ανάγκης σας να καταξιωθείτε επαγγελματικά, δεν είστε τόσο αφοσιωμένοι και δεν αφιερώνετε το χρόνο που θέλετε στην οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ασχοληθείτε με την προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Αυτό που απαιτείται  από εσάς είναι να δείξετε σοβαρότητα και να είστε προετοιμασμένοι ότι για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετό από τον ελεύθερο σας χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας από τους τομείς που σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα οικονομικά σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να είστε πιο προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα στην αρχή δεν θα είναι όπως σας τα έχουν υποσχεθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη όρια σας χαρακτηρίζει . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου   με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, που για να τις υλοποιήσετε με επιτυχία, θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια όχι μόνο στους συνεργάτες σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία νιώθουν ότι δεν τους δίνετε την προσοχή που θέλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το  άγχος και τις ανασφάλειες σας, καθώς στην προσπάθεια σας να αποδείξετε στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας τις ικανότητες σας, έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας και έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που πραγματικά μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Ένα από τα αδύναμα σημεία σας είναι ότι έχετε την τάση να πιστεύετε ότι όλοι οι άνθρωποι γύρω σας έχουν τις ίδιες αγαθές προθέσεις με εσάς. Η όψη αντίθεση που  θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να είστε πιο προσεχτικοί με τα νέα πρόσωπα που γνωρίζετε και να μην τους εκμυστηρεύεστε χωρίς να έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους σε εσάς τα μελλοντικά σας προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Σε αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ ένα μεγαλύτερο σε ηλικία φιλικό σας πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u