Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, προσοχή στις παραπλανητικές κινήσεις !!!


Στις 10/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (17ο 18’). Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα μας  δίνει το άτομο το οποίο αδυνατεί να επικεντρωθεί στους στόχους του, έχει αδύναμη θέληση, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι γιατί στην πραγματικότητα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος.
Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα αυτό που συνήθως γίνεται ,είναι να διαψεύδονται οι προσδοκίες μας, να πέφτουμε θύματα εξαπάτησης, να κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις, να υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας ή να μπλεκόμαστε σε παραπλανητικές καταστάσεις, να γινόμαστε αποδέκτες δόλιων πράξεων, να μας δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες.
Η όψη αντίθεσης Ήλιου- ανάδρομου Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της εργασίας σας με σκοπό να ξεπεράσετε τα εμπόδια που προσπαθούν άλλοι να βάλουν στο δρόμο σας. Με αυτό τον τρόπο θα τους πολεμήσετε με τα δικά τους όπλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπερβολικές προσδοκίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει πολλές ελπίδες για την προοπτική μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Τις ελπίδες σας θα τις γιγαντώσουν τα θετικά σχόλια των φίλων και των συνεργατών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει σε λανθασμένες επιλογές και άστοχες αποφάσεις σε ότι  αφορά τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, καθώς δεν θέλετε να πάτε κόντρα στις επιθυμίες της οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα σας υποσχεθούν αυτή την χρονική περίοδο εσάς τους Καρκίνους . Η  όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης, ιδιαίτερα από ορισμένους συνεργάτες σας, οι οποίοι προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας και να προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι η στρατηγική που μέχρι τώρα ακολουθούν και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι η σωστή.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιου της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει εύκολα θύματα της κολακείας ορισμένων συνεργατών σας οι οποίοι έχουν ένα και μόνο στόχο να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο από το ζώδιο σας ,με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κριτική σας σκέψη, με αποτέλεσμα να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία η οποία πολύ σύντομα θα διαψεύσει τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω σας αυτή τη χρονική περίοδο . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στις διάφορες σειρήνες και να προσπαθήσετε να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου,  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να παρακούσετε το αλάνθαστο ένστικτο σας και να ανοιχτείτε σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ανθρώπους από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον που μόλις τώρα γνωρίσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε με σκοπό να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα σχέδια σας προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να δημιουργήσετε ψεύτικες ελπίδες στους άλλους με σκοπό να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες πολύ σύντομα θα αποδειχτούν λανθασμένες.

ΙΧΘΥΣ

Για άλλη μια φορά κλέβετε τις εντυπώσεις. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα  ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να θολώσετε τα νερά και να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία χωρίς να αποκαλύψετε τις πραγματικές σας προθέσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από α ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u