Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020


Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 22:15′ περίπου το βράδυ, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, στις 15 μοίρες και 34′.

Ως προς τα φυσικά φαινόμενα, πιθανόν να συμβούν θέματα με το υδάτινο στοιχείο αλλά και με τη φωτιά. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν καλύτερα να μην αναλάβουμε δεσμεύσεις, να υπογράψουμε συμφωνίες και να κάνουμε οικονομικούς διακανονισμούς, ενώ τα νέα ξεκινήματα θα εμπεριέχουν το ρίσκο να κάνουμε τη λάθος συνεργασία, ή να επενδύσουμε χρήμα και χρόνο σε μία καινούργια δουλειά, που λίγο αργότερα, θα το μετανιώσουμε.

Σημαντικές αποφάσεις, καλύτερα θα ήταν να μην παρθούν το διάστημα αυτό, αφού θα επικρατεί το συναίσθημα, έναντι της λογικής.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

Κριοί, ευαίσθητοι συναισθηματικά θα είσαστε την εβδομάδα αυτή. Έκτακτα εξωτερικά γεγονότα, θα επηρεάσουν την ψυχολογίας σας, αφού πολλές φορές θα νιώθετε αδύναμοι να τα αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε τους ανθρώπους που θα σας ξεσηκώνουν με ωραίες ιδέες αλλά ανεφάρμοστες και ουτοπικές. Μην εμπλακείτε στο παρασκήνιο που μπορεί να αναπτυχθεί, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Το παρελθόν επισκέπτεται τη ζωή σας. Κάποιοι φίλοι συνάδελφοι, ή άνθρωποι που συμπορευτήκατε κάποτε, ίσως έχουν να σας πουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μην κοινοποιείτε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ζυγοί, με έντονους εργασιακούς ρυθμούς και υποχρεώσεις που θα τρέχουν και δε θα τις προλαβαίνετε, είναι σίγουρο πως θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Σε κατάσταση πανικού και συναισθηματικής αγανάκτησης, καλό θα ήταν να εκτονώσετε τα συναισθήματα αυτά, βρίσκοντας χρόνο ή στιγμές στο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Υγεία και φυσική κατάσταση, χρειάζονται τη μέριμνά σας. Επιμεληθείτε καλύτερα τη διατροφή σας, μετριάστε βλαπτικές συνήθειες εάν δεν μπορείτε να τις κόψετε. Θα σας επισκεφθεί το ερωτικό σας παρελθόν και θα σας θέσει διλήμματα. Σκεφτείτε το.

Καρκίνοι, μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειαστεί να κάνετε την εβδομάδα αυτή, προκειμένου να διευθετήσετε εργασιακά θέματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ή άλλα καθήκοντα της καθημερινότητας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, την κάμψη της ενεργητικότητάς σας, αφού όσο κι αν απαιτείτε από τον εαυτό σας το μάξιμουμ των ικανοτήτων του, θα έχετε ξεπεράσει τα φυσικά του όρια. Κάποιοι λογαριασμοί από το παρελθόν κλείνουν τώρα οριστικά και απαλλάσσεστε από συναισθηματικά και όχι μόνο βάρη, που παρελβάλλονταν σαν πέδη, στα βήματα που κάνατε για ένα καλύτερο αύριο.

Αιγόκεροι, καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σε επίπεδο καθημερινότητας, θα σας φέρνουν συχνά σε αμηχανία, ενώ για ορισμένα θέματα που θα προκύψουν θα χρειαστεί να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε. Η ακύρωση μιας εξέλιξης που περιμένατε, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, που σας είχαν υποσχεθεί να σας βοηθήσουν προκειμένου να την προωθήσετε. Παρασκήνιο γύρω από το όνομά σας μπορεί να δημιουργηθεί τις ημέρες αυτές, στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Δώστε προσοχή στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

Ταύροι, ο τομέας των οικονομικών σας, διευθετήσεις και διακανονισμοί, επενδύσεις που σκέφτεστε να κάνετε, δάνεια όροι και ενυπόγραφες δεσμεύσεις, χρήζουν της προσοχής σας τις ημέρες αυτές. Λίγο καλύτερα θα ήταν, εάν όλα τα παραπάνω τα αφήνατε για αργότερα, που οι συνθήκες θα γίνουν πιο ευνοϊκές για σας. Η συμπεριφορά κάποιων φιλικών σας προσώπων θα σας προβληματίσει και δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία, να επανεξετάσετε τις φιλίες αυτές. Αλλαγές και ανατροπές θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν στη ζωή σας, για το λόγο αυτό, προσπαθήστε  να είστε προετοιμασμένοι .

Σκορπιοί, έκτακτα έξοδα και δαπάνες που δεν είχατε υπολογίσει θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας τις επόμενες ημέρες. Φερθείτε προνοητικά στη διαχείριση των χρημάτων σας, αποφεύγοντας τις άσκοπες δαπάνες, ή μεταθέστε κάποιες που σας δίνουν το χρονικό περιθώριο, για  να τις καλύψετε λίγο αργότερα. Έσοδα που περιμένετε θα σας δοθούν αλλά μπορεί να καθυστερήσουν. Στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει συναισθηματική ένταση. Δεν αποκλείεται μία σχέση από το παρελθόν να αναζωπυρωθεί, ή  να δημιουργηθεί μία νέα ερωτική σχέση, έντονη  με πολύ πάθος  αλλά  μικρής διάρκειας.

Λέοντες, εάν διαπιστώνετε ότι οι προσπάθειες που κάνετε, στο να δείτε να εξελίσσεται ένας σημαντικός τομέας της ζωής σας, δεν αποδίδουν, πιθανόν να είναι καλύτερα να τις σταματήσετε, ή να τις αφήσετε για λίγο αργότερα, που οι συνθήκες θα είναι περισσότερο πρόσφορες για σας. Εφόσον κάποια θέματα δεν προχωρούν, φροντίστε να έχετε τουλάχιστον, κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Μοιραίες εξελίξεις θα έχετε στον αισθηματικό σας τομέα, αφού την περίοδο αυτή, δεν αποκλείονται επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Αναθεωρήστε τη στάση σας απέναντι σε κάποιο σημαντικό στόχο εάν δε βγαίνει.

Υδροχόοι, παρασκήνιο γύρω από το όνομά σας, που δε θα σας κολακεύει, μπορεί να δημιουργηθεί τις ημέρες αυτές, στο φιλικό σας κύκλο, ή σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε. Ίσως μάλιστα τώρα, να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από ένα συλλογικό χώρο ή έναν κύκλο ανθρώπων που δε σας εκτιμά, ή δε σας αποδέχεται με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Δοτικοί στις φιλίες σας καθώς είστε, μάλλον θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να μετανιώνετε για μερικές. Ενώ δεν αποκλείεται ορισμένα άτομα να σας επιβουλεύονται. Δείξτε προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, μην κάνετε άσκοπες δαπάνες.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

Δίδυμοι, δεδομένου ότι, η έκλειψη αυτή γίνεται στο δικό σας άξονα, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί το επόμενο διάστημα. Εργασιακές ανακατατάξεις και παρασκήνιο στον τομέα αυτό, θα σας φέρουν αισθήματα αμηχανίας και ανασφάλειας. Ενώ δεν αποκλείεται να επηρεαστούν σχέσεις με συνεργάτες, ή με ανθρώπους που συμπορεύεστε.  Το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας, στο πρόσωπο ενός φίλου ή κάποιου πρώην συντρόφου. Μπορείτε να εξετάσετε επαγγελματικές προτάσεις, να πάρετε πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το εργασιακό αντικείμενο που θα σας προταθεί αλλά μη δεσμεύεστε.

Τοξότες, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο της κρίσης σας. Πιθανόν κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις, να αποφασίσετε τώρα να της βγάλετε εντελώς, ή να θεωρήσετε σημαντικές κάποιες άλλες, που είναι νέες γνωριμίες ενώ δε σας έχουν δείξει την αξία τους στη διάρκεια του χρόνου. Πριν αναθεωρήσετε φιλίες ή σχέσεις ζωής, καλό θα ήταν να εντοπίσετε τα δικά σας λάθη και παραλείψεις απέναντι σ αυτές. Από ανθρώπους που είναι για σας συναισθηματικά στηρίγματα, δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι σας απορρίπτουν με τρόπο αγνωμοσύνης, για τα όσα τους έχετε προσφέρει.

Παρθένοι, το αίσθημα της αναμονής μιας εξέλιξης σημαντικής για τη ζωή σας, θα σας γεμίζει άγχος την εβδομάδα αυτή. Αλλάζει η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που γνωρίζατε καλά μέχρι σήμερα και σας προβληματίζει η στάση τους. Ενώ δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή αρμοδιότητες, να πιεστείτε εκ των πραγμάτων και να κάνετε μία μετακόμιση, ή, θέματα της στενά προσωπικής σας ζωής να σχολιαστούν με κακεντρέχεια στους κύκλους που συχνάζετε και να σας εκθέσουν. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, μην δεχτείτε συναισθηματικούς εκβιασμούς και μη υποχωρήσετε από τα “θέλω” σας.

Ιχθύες, λόγω των πιέσεων και των χρονοδιαγραμμάτων που θα απαιτήσει από εσάς το επαγγελματικό σας πεδίο, θα φορτωθείτε με υπέρμετρο άγχος και πολλές φορές θα χρειαστεί πολλούς συνδυασμούς το πρόγραμμά σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε συναισθηματικά εγκλωβισμένοι, πράγμα που δε θα  βοηθά τη σκέψη σας, που πρέπει να λειτουργήσει με λογική, οργανωτικότητα και σωστό προγραμματισμό. Προσέξτε τις φορές που θα νιώθετε εκνευρισμένοι, να μη ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους, ή στους συνεργάτες σας, γιατί σε σημαντικές σας σχέσεις μπορεί να επέλθουν ρίξεις.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!