Astro-Μηνύματα από 1/3 – 8/3/2020


Λίγο πριν τα μέσα της εβδομάδας αυτής, θα βελτιωθεί ο τρόπος που επικοινωνούμε και καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, παίρνουμε αποφάσεις σχετικά με το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα συνεχίσουμε να συμβαδίζουμε να συ ζούμε ή να συνεργαζόμαστε και ποιοι θα βγάλουμε από το πλάνο της ζωής μας.

Επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν, φίλων που έχουμε να δούμε ή να πάρουμε νέα τους καιρό, ερωτικών σχέσεων που κάποτε έληξαν, αξιολογούνται εκ νέου. Από την Πέμπτη και μετά, η διάθεσή μας αλλάζει θετικά κι όλο και περισσότερο θα προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με εκείνα που μας αρέσουν και μας ευχαριστούν, μας ανανεώνουν συναισθηματικά και γιατί όχι, ακόμα κι ο έρωτας, είναι πιθανό, να βρει εκ νέου μία θέση στην καρδιά μας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτή την εποχή να αναγεννηθούν από τη στάχτη τους έρωτες παλιοί, ή να να προκύψουν νέοι και κεραυνοβόλοι. Παράλληλα, η κρίση μας γίνεται ορθότερη, γιατί σταδιακά θα υποχωρούν οι συναισθηματικές παρεμβολές, που μέχρι τώρα δυσκόλευαν την ευθυκρισία μας.

Παρ όλα αυτά θα εξακολουθήσουν τις μέρες αυτές να καλλιεργούνται κάποιες αυταπάτες από μας αλλά κι ο κίνδυνος να εξαπατηθούμε από τους άλλους, δεν έχει παρέλθει εντελώς. Προς το τέλος των ημερών θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, θέματα εργασιακών και προσωπικών σχέσεων, θα κληθείτε να διαχειριστείτε τις ημέρες αυτές. Το θετικό είναι, πως η σκέψης σας αποσυμφορείται από υπέρμετρους συναισθηματισμούς κι έτσι οι αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με το τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω σας, θα είναι περισσότερο αντικειμενικές και όχι παρορμητικές. Πρόσωπα από το παρελθόν, έρχονται εκ νέου και σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε την εξέλιξη της επαφής σας μαζί τους. Φιλίες και έρωτες αναθεωρούνται καθώς και κάποιοι από τους στόχους σας. Ικανοποιούνται οικονομικές ανάγκες.

*Ζυγοί, αντιμετωπίστε με αποτελεσματικό τρόπο, θέματα που τείνουν να χρονίζουν και αφορούν πρόσωπα της οικογένειας, ή θέματα του σπιτιού συνολικότερα. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό ή να μάθετε νέα τους, ενώ εάν υπάρχει ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, παρεμβάλλεται στη σκέψη σας. Αξιοποιείστε δεξιότητες ή ταλέντα σας, αφού θα σας δώσουν την προοπτική να αναδειχθείτε, ή να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Επιθυμίες που καταπιέσατε για καιρό, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να τις ικανοποιήσετε. Μετριάζονται άγχη.

*Καρκίνοι, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να καλύψετε κάποια χρέη ή υποχρεώσεις που προέρχονται από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός σας που να προσπαθήσει να σας φερθεί χειριστικά, ή να σας νουθετήσει για κάτι που βλέπει πως το κάνετε κατά την αντίληψή του λάθος. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, όπου από κει θα προκύψουν καινούργιες ιδέες και συνεργασίες. Άνθρωποι έρχονται στο πλευρό σας και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας. Διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.

*Αιγόκεροι, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις οικογενειακές, ή να πιέζεστε από υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε και όλο αυτό το μείγμα να σας στρεσάρει. Θα σας γίνουν νέες προτάσεις για συνεργασίες, ή την ενίσχυση των εσόδων σας αλλά προς το παρόν πάρτε  χρόνο για να τις διερευνήσετε καλύτερα πριν προβείτε σε συμφωνίες. Απαιτήστε όμως χρήματα που τυχόν σας οφείλουν γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάρετε. Περιορίστε μια τάση καταναλωτική που θα έχετε. Μία έμπνευση σας βάζει  ιδέες να την ακολουθήσετε. Έρωτας άραγε;

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, όσο κι αν συνεργάτες ή φίλοι σας δίνουν ιδέες ή κάνουν προτάσεις που σας  ενθουσιάζουν γιατί διακρίνετε κάποιες προοπτικές, ξανά σκεφτείτε τις γιατί μπορεί να μην ευσταθούν επί της παρούσης. Μην παρασύρεστε από κόλακες που μπορεί να έχουν άλλες σκοπιμότητες. Πιθανόν να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο γύρω από την προσωπική σας ζωή. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση. Γίνετε πιο ελκυστικοί, αφού δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείτε από ένα ξαφνικό έρωτα. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και φιλίες.

*Σκορπιοί, επειδή θα έχετε την τάση να παρερμηνεύετε εκείνα που σας λένε οι άλλοι, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για κοντινούς σας ανθρώπους, καλό θα ήταν πριν απαντήσετε παρορμητικά, να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Ευνοούνται διακανονισμοί οικονομικής φύσεως αλλά και ρυθμίσεις κληρονομικών ή άλλων υποθέσεων την περίοδο αυτή. Από νέες γνωριμίες θα προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες. Βελτιώνεται η κοινωνική σας ζωή, αφού θα την αντιμετωπίσετε με  εξωστρεφή διάθεση. Προσέξτε ατυχήματα απροσεξίας αφηρημάδας 

*Λέοντες, προσέξτε κινήσεις παρορμητικές ή επιπόλαιες την εβδομάδα αυτή, γιατί μπορεί να δυσκολέψουν τη ροή της καθημερινότητάς σας, δημιουργώντας θέματα είτε σε επίπεδο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολία στη συνεννόησης με τους άλλους. Βρείτε το χρόνο να επιμεληθείτε θεματάκια υγείας και φυσικής κατάστασης. Δεν αποκλείονται επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. Σχόλια και θετικές κριτικές προς το πρόσωπό σας θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αξιοποιείστε ή αξιολογείστε νέες προτάσεις. 

*Υδροχόοι, προσέξτε τι κάνετε, με τυχόν συμφωνίες όρους ή διακανονισμούς την εποχή αυτή. Από την άλλη μεριά, θα έχετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε μία παλιά σας συνεργασία, ή ακόμα να ανακινήσετε έναν παλιό σας έρωτα, εάν αυτό επιθυμείτε. Αποφύγετε έντεχνα, τις νουθεσίες κάποιων ανθρώπων, σχετικά με το πως διαχειρίζεστε την προσωπική σας ζωή ή άλλες πτυχές της και μην αντιδράτε με αντιλογίες. Νευρικότητα συναισθηματικής φύσεως, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε σας και τους οικείους σας. Μην αφήνετε στην τύχη τους κάποια θέματα υγείας.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, συναντήσεις με παλιές αγάπες, ή ανθρώπους από το παρελθόν, είναι πιθανό να σας συμβούν τις ημέρες αυτές. Επανεξετάζονται τώρα εκ νέου κάποια θέματα που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Ψάχνετε την έμπνευση μέσα από το φλερτ και τον έρωτα μα κρατήστε το για τον εαυτό σας. Φαίνεται πως θα γίνουν κάποιες επαφές μυστικές, που θα μάθετε κάποια πράγματα και θα σας ικανοποιήσουν. Θεωρήστε επίσης καλή τη περίοδο αυτή στο να διερευνήσετε τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας κάνοντας  μια παράλληλη εργασία.

*Τοξότες, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με τη διάθεση να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Παράλληλα ίσως να μπείτε σε διαδικασία επανεξέτασης μίας πρότασης επαγγελματικής ή ερωτικής. Επανασυνδέσεις με παλιές σας φιλίες, ή ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, είναι στο menu των ημερών. Για άλλη μια φορά, προσπαθήστε να ελέγξετε τον παρορμητικό σας λόγο, γιατί μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τα άτομα που είναι κοντά σας. Προσέξτε τη γραμμή σας γιατί θα κάνετε διατροφικές ατασθαλίες.

*Παρθένοι, αφήστε για λίγο αργότερα τις επενδύσεις που σκέφτεστε να κάνετε, είτε σε εργασιακό, είτε σε προσωπικό επίπεδο, μιας και στη σκέψη σας θα παρεμβάλλονται συναισθήματα που δε θα σας βοηθούν να είστε ευθύκριτοι. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες ανατροπές στην καθημερινότητά και να προκαλέσουν αμφιθυμία στη διάθεσή σας. Βρείτε τα όπου χρειάζεται με τον εαυτό σας, γιατί μόνιμα θα διακατέχεστε από ανικανοποίητα αισθήματα. Κάποιοι άνθρωποι που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας, έρχονται για να μείνουν. Ενώ θα γεννηθούν  κεραυνοβόλοι έρωτες!!! 

*Ιχθύες, η επαγγελματική σας εξέλιξη, θα σας απασχολήσει τις μέρες αυτές. Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση στον τομέα αυτό, καλύτερα να την αφήσετε για λίγο αργότερα που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για σας. Αποφύγετε να συμμετάσχετε σε κουτσομπολιά ή αδιακρισίες ακόμα και αν αφορούν εσάς τους ίδιους και θέλετε αυτό να το σταματήσετε. Παρ όλα αυτά, θα εκπέμπετε στο περιβάλλον που θα κινήστε τη συμπάθεια και αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα γοητευτούν από σας. Ίσως να επανεξετάσετε την ερωτική σας σχέση, ή να δημιουργήσετε μία νέα.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u