Astro-Μηνύματα από 12/1 – 19/1/2020


Οι εντάσεις της προηγούμενης εβδομάδας υποχωρούν. Τώρα θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί και με μεγαλύτερες ευαισθησίες. Με μία δόση ρομαντισμού και περισσότερη εσωτερική ηρεμία, θα αντιμετωπίζουμε όσα μας φέρνει η καθημερινότητα, λιγότερο παρορμητικά κι ακολουθώντας χαμηλότερους τόνους στην έκφρασή μας.

Στα μέσα περίπου της εβδομάδας, θα γεννηθούν νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες. Εξαιρετικές οι ημέρες από την Πέμπτη και μετά, στο να πάρουμε κάποιες σημαντικές για τη ζωή μας αποφάσεις, όπου θα μπορέσουμε να τις δρομολογήσουμε καλύτερα από δω και στο εξής.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, αρκετά καλύτερες θα είναι οι επόμενες ημέρες για εσάς, αφού οι εντάσεις υποχωρούν και αν μέχρι σήμερα δυσκολευόσασταν στο να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας, τώρα θα μπορέσετε να το κάνετε με ξεκάθαρη σκέψη. Φίλοι συνεργάτες αλλά και σύμμαχοι θα βρεθούν στο πλάι σας και θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας. Συναισθηματικά θα πατάτε καλύτερα μέσα σας. Νέες ευκαιρίες ερωτικής φύσεως θα παρουσιαστούν. Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται, αρκεί κι εσείς να προσπαθήσετε να γίνετε πιο στοχευμένοι και οργανωτικοί.

*Ζυγοί, τα θέματα που σας πίεσαν το προηγούμενο διάστημα υποχωρούν και τώρα θα αρχίσετε σιγά σιγά, να βρίσκεστε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες. Ρυθμίζονται ή τακτοποιούνται πιο εύκολα κάποια ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις και καθήκοντα της καθημερινότητάς σας. Μετριάζονται τα άγχη σας. Έτσι θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας ή δημιουργικές ιδέες, βρίσκουν ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν ώστε να τις προωθήσετε.

*Καρκίνοι, ύστερα από τις συναισθηματικές πιέσεις που δεχτήκατε το προηγούμενο διάστημα και αφορούσαν αποφάσεις που έπρεπε να πάρετε για κάποιες σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, η εβδομάδα αυτή, έρχεται για να σας ηρεμήσει και να φτιάξει την ψυχολογία σας. Εξωστρέφεια είναι η μαγική λέξη, που θα σας βοηθήσει να βγείτε με καινούργια οπτική έξω, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν και να αφιερωθείτε κυρίως στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εντάξτε στη ζωή σας νέες δραστηριότητες.

*Αιγόκεροι, καθώς οι ημέρες θα κυλούν, θα επανέλθουν οι εσωτερικές ισορροπίες σας και θα αισθανθείτε πιο ήρεμοι. Επικοινωνιακά θα είστε σε φόρμα και έτσι εάν είχατε στο νου να κάνετε κάποιες επαφές, που πιστεύετε πως θα προωθήσουν στόχους και φιλοδοξίες σας, κάντε το τώρα. Βελτιώνεται επίσης το κλίμα συνεννόησης με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας και αν υπήρξαν εντάσεις το προηγούμενο διάστημα, υποχωρούν. Ρυθμίζονται οικονομικές εκκρεμότητες και βρίσκονται τρόποι στο να αυξήσετε τα έσοδά σας. Γεννιούνται νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες!!!

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 

*Ταύροι, μια καλύτερη επικοινωνιακά εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Τώρα θα μπορέσετε να εκφράσετε τα “θέλω” σας και να εισακουστούν. Κάποιοι από εσάς, θα γνωρίσετε έναν έρωτα που έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Βελτιώνονται επίσης οι σχέσεις με τους σημαντικούς “άλλους” της ζωής σας. Στόχοι σχέδια και προσδοκίες που αφορούν τον εργασιακό σας τομέα δρομολογούνται από μεριάς σας περισσότερο αποφασιστικά. Ενώ θα καταφέρετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

*Σκορπιοί, ο θεός έρωτας, έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα τις ημέρες αυτές. Από την άλλη μεριά, η διάθεσή σας γίνεται πιο ρομαντική, αφού οι εσωτερικές εντάσεις που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα υποχωρούν. Με περισσότερη εξωστρέφεια, βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Με όπλο τη γοητεία και το μαγνητισμό σας, κατακτάτε τους στόχους που βάζετε, ενώ παράλληλα καταφέρνετε να πείσετε και τους πιο δύσκολους συνομιλητές. Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας.

*Λέοντες, με βελτιωμένη διάθεση και θετική σκέψη σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Οι εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον υποχωρούν και μετριάζονται οι ανταγωνιστικές τάσεις που υπάρχουν από μερικούς, απέναντι προς στο πρόσωπό σας. Από τα μέσα της εβδομάδας δώστε το ενδιαφέρον σας, στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Τώρα αν βρίσκεστε σε μία σχέση θα μπορέσετε να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε περισσότερο και να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν. Ευνοείται η διερεύνηση νέων συνεργασιών και συμμαχιών.

*Υδροχόοι, εξακολουθεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο, γύρω από την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να μη δίνετε λαβές και δικαιώματα στο να καλλιεργείται. Κατά τα άλλα θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ευθυκρισία που θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της ζωής σας. Παράλληλα ο τομέας των οικονομικών σας θα αρχίσει τώρα να βελτιώνεται και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε χρέη και υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος. Αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας στο να προωθήσετε σχέδια και στόχους σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, επανέρχεται η ηρεμία στην καθημερινότητά σας, αφού περάσατε ένα χρονικό διάστημα με αρκετές πιέσεις. Έτσι τώρα με καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη θετική σκέψη, θα κάνετε νέα όνειρα και θα κυνηγήσετε στόχους που απαιτούσαν από σας μεγαλύτερη θέληση, περισσότερο κόπο και χρόνο. Στις προσπάθειές σας θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί με ότι κι αν καταπιαστείτε τις ημέρες αυτές. Θα έχετε ευκαιρίες στο να δικτυωθείτε κοινωνικά και να αναζητήσετε καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σας.Μία νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σας για να μείνει. Ένας έρωτας;

*Τοξότες, το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί της προηγούμενης εβδομάδας υποχωρούν κι έτσι τις ημέρες αυτές, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο μπορετή και σε μερικές περιπτώσεις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και σας ευχαριστούν. Θα βελτιώσετε τον προσωπικό σας χώρο. Ενώ θα περάσετε εξαιρετικές στιγμές με το σύντροφό σας. Ίσως μάλιστα τώρα να αποφασίσετε από κοινού, να πάτε τη σχέση σας, ένα βήμα μπροστά. Ευνοούνται εποικοδομητικές συζητήσεις και η διερεύνηση νέων μελλοντικών συνεργασιών.

*Παρθένοι, τυχερές θα είναι οι επόμενες ημέρες για σας, αφού θα καταφέρετε να περάσετε εκείνα που θέλετε τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μία πολλή καλή πρόταση στη δουλειά σας, ή να σας δοθούν οι προοπτικές που περιμένατε και αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που ως συνεργάτες θα είναι εξαιρετικοί. Κάποιοι από εσάς, δεν αποκλείεται να βιώσουν ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Γενικότερα θα έχετε μία πιο ρομαντική διάθεση.

*Ιχθύες, πιο ήρεμοι από την εβδομάδα αυτή και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας καλύτερα και με λιγότερο άγχος. Συναισθηματικά και  εκεί θα είστε καλά, θα βρείτε τις ισορροπίες σας εκ νέου, ενώ ότι σας έκανε να νιώθετε μπλοκαρισμένοι, τώρα θα το βλέπετε πιο αντικειμενικά με περισσότερη λογική και λιγότερη συναισθηματική φόρτιση. Στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα βγάλετε έναν πρωτόγνωρο ρομαντισμό που θα διέπει την έκφρασή σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βελτιώσετε τον ερωτικό σας τομέα.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u