Astro-Μηνύματα από 12/5 – 19/5/2019


Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια πλούσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Νέες γνωριμίες και άνοιγμα του κύκλου των γνωριμιών μας. Καινούργιες φιλικές συνεργατικές αλλά και ερωτικές σχέσεις θα δημιουργηθούν. Άνθρωποι που δεν ανήκουν στο παρελθόν μας έρχονται για να παραμείνουν και στο μέλλον μας. Η ανοιξιάτικη διάθεση θα διώξει την εσωστρέφεια του προηγούμενου καιρού. Καινούργια ανοίγματα επιχειρούνται που σπάνε τη ρουτίνα.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βελτιωμένη σε όλους τους τομείς θα γίνει η καθημερινότητά σας. Θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα, που δεν επιχειρούσατε τόσο εύκολα στο παρελθόν. Ανανεώνεστε τόσο εξωτερικά, όσο και μέσα σας. Πολλή δουλειά και τρέξιμο προβλέπεται στα εργασιακά σας.

*Κριοί

Μια εβδομάδα που θα γίνετε πολύ δραστήριοι και εξωστρεφείς. Θα φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση. Γίνεστε επίσης πιο απαιτητικοί με τις συνεργασίες σας. Δοκιμάζετε την τύχη σας στον έρωτα πιο τολμηρά. Κάνετε νέες και συναρπαστικές γνωριμίες. Ενώ βάζετε κάποια πράγματα στη θέση τους που βλέπετε να χρονίζουν αμετακίνητα.

*Ζυγοί

Μια άκρως ερωτική εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή για εσάς. Η Άνοιξη σας πάει. Ομορφαίνετε και φροντίζετε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Ο λόγος σας γίνεται πιο κατανοητός. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κι έτσι περιορίζεται το άγχος που είχατε για το πως να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Μικρές εκδρομές ή ταξίδια, οργανώνονται αυτή την εποχή.

*Καρκίνοι

Έντονους ρυθμούς κοινωνικοποίησης έχει για εσάς η εβδομάδα αυτή. Θα γνωρίσετε ανθρώπους με ιδιαίτερες προσωπικότητες. Κάποιοι θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά, σχετικά με τις προσπάθειες που κάνετε να προβάλετε το έργο σας. Ένας μεγάλος έρωτας από το πουθενά, χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον σας περιμένει πολλή δουλειά.

*Αιγόκεροι

Το σπίτι και η οικογένεια, θα σας απασχολήσουν περισσότερο την εβδομάδα αυτή. Θέματα επαγγελματικής εξέλιξης μπαίνουν στο τραπέζι. Κοινωνική δικτύωση και νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε και άλλους δρόμους. Την αίσθηση ότι σε μερικά πράγματα έχετε καταπιεστεί, θα την αντικαταστήσει μια ερωτική νύξη που θα έχει και συνέχεια για σας.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, πολλή δουλειά σας περιμένει στα εργασιακά σας. Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν. Αλλαγές θα έχετε στον τομέα τον ερωτικό σας. Κάποιοι μετακομίζετε σε νέο περιβάλλον. Βελτιώνονται οι οικονομικές σας αποδοχές.

*Ταύροι

Μια ιδιαίτερα δραστήρια θα είναι η εβδομάδα αυτή για εσάς. Ίσως να αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα κοινά, ή με καινούργιες δραστηριότητες. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα σταθεροποιούνται. Η προσωπική σας ζωή θα χρειαστεί ανανέωση και καλείστε να τα βάλετε με τη ρουτίνα της. Άνεμος ανανέωσης πνέει και αφορά τόσο την εξωτερική σας εμφάνιση όσο και μέσα σας.

*Σκορπιοί

Με αγάπη και συντροφικότητα, θα πορευτείτε την εβδομάδα αυτή. Θα προσφέρετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας, σε εκείνους που αγαπάτε. Σχεδιάζετε να βελτιώσετε κάποια πράγματα στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο. Χρήματα έρχονται και μπορείτε να ρυθμίσετε τώρα καλύτερα τις υποχρεώσεις σας. Μια καινούργια γνωριμία θα είναι για εσάς ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός.

*Λέοντες

Επιτέλους το άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, τώρα αρχίζει σιγά σιγά να υποχωρεί. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και σας δίνεται έτσι η δυνατότητα, να κάνετε κάποια πράγματα, τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για εκείνους που αγαπάτε. Προγραμματίζετε μικρές αποδράσεις ή εκδρομές. Βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

*Υδροχόοι

Υποχωρούν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Για κάποιους από σας αλλάζει η σύσταση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Κάποιοι αποφασίζετε να μετακομίσετε και να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας. Ενώ γνωριμίες με ανθρώπους ενδιαφέροντες και διαφορετικούς, θα είναι συχνές και τακτικές.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, είναι μια ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις, που όμως θα καταφέρετε να βάλετε κάποιο πρόγραμμα για να τις φέρετε εις πέρας. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας για να μείνουν, ενώ για κάποιους από σας ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιά σας.

*Δίδυμοι

Η άριστη επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα φέρει κοντά σας ανθρώπους ενδιαφέροντες και γνωριμίες που θα σας στηρίξουν στο μέλλον. Ειδικά εάν έχετε αποφασίσει να κινηθείτε σε περιβάλλοντα που συναθροίζετε πολύς κόσμος, θα γίνετε το επίκεντρο. Τα εργασιακά σας άγχη σας εγκαταλείπουν ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Τώρα φροντίζετε τον εαυτό σας.

*Τοξότες

Μία σχετικά χαλαρή για εσάς εβδομάδα ξεκινά. Χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και σκαμπανεβάσματα. Τα εργασιακά σας ζητήματα ρυθμίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και τα ταλέντα σας. Οικονομικά τώρα μπορείτε να ελπίζετε και σε μία περαιτέρω άνοδο. Μια μικρή εκδρομή ή απόδραση θα σας ανανεώσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

*Παρθένοι

Προσοχή για άλλη μια φορά θα πρέπει να δείξετε στο παρασκήνιο που συμβαίνει στο εργασιακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε αυτό. Αισθάνεστε την ανάγκη ότι έχετε καταπιεστεί σε ορισμένα πράγματα. Θέλετε να βιώσετε καινούργια πράγματα. Προκαλείτε την τύχη σας την ερωτική, ενώ για κάποιους ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται.

*Ιχθύες

Πολλή δουλειά σας περιμένει την εβδομάδα αυτή, γι αυτό προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς βαδίζοντας επάνω σε έναν καλύτερο προγραμματισμό της καθημερινότητάς σας. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας, που θα λειτουργήσουν υποστηρίχτηκα και θα προβάλλουν, τις προσπάθειες και το έργο σας. Προσοχή στους ερωτικούς πειρασμούς να δώσετε, ιδίως  εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Κριέ άλλο σου φταίει Εντάξει έσφιξαν οι ζέστες αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκει ...

Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u