Astro-Μηνύματα απο 21/4 – 28/4/2019


Η Μ. Εβδομάδα ξεκινά με καλύτερη συναισθηματική επικοινωνία. Νέες ιδέες μας κάνουν πιο εφευρετικούς και δημιουργικούς. Η διαίσθησή μας αυτές τις ημέρες θα είναι εξαιρετική και θα έχουμε έντονες τάσεις ανεξαρτησίας. Καλούμαστε να στραφούμε στον εαυτό μας και να κάνουμε δουλειά μέσα μας. Οι ανθρωπιστικές πράξεις, έχουν πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητά μας . Συμμετέχουμε στα κοινά και σε συλλογικότητες. Αυξάνεται ο δυναμισμός μας. Βλέπουμε τη ζωή με πιο θετική ματιά και αισιοδοξία.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η ενέργεια δε θα σας λείπει, θα βρεθείτε με ανθρώπους  που έχετε να συναντηθείτε καιρό, γίνεστε πιο αποφασιστικοί, η διάθεσή σας θα έχει ανεξάρτητη χροιά, νέες γνωριμίες και κοινωνικό άνοιγμα είναι στο menu των ημερών.

*Κριοί

Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε μία κοινωνική εκδήλωση ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο και να συναναστραφείτε με αξιόλογους ανθρώπους, όπου θα διαπιστώσετε πως έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.
Η εβδομάδα αυτή θα είναι από τις πιο επικοινωνιακές.

*Ζυγοί

Οι καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετωπίζατε με αναποφασιστικότητα, τώρα σας ζητούν να επιδείξετε, δυναμισμό αλλά και να απεμπλακείτε συναισθηματικά από αυτές. Απλά αποστασιοποιηθείτε. Μπορείτε να προβάλετε καλύτερα τις ιδέες και τις απόψεις σας και να εισακουσθούν. Λειτουργείτε σαν τον συνδετικό κρίκο, ιδίως όταν θα βρεθείτε σε περιβάλλον αντιθέσεων.

*Καρκίνοι

Δίνετε περισσότερη προσοχή σε ζητήματα καριέρας. Οι εργασιακές σας απαιτήσεις σας κάνουν να διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας. Συναισθηματικά ακόμα αισθάνεστε αδύναμοι γι αυτό πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά ή σε ότι δραστηριοποιήστε. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και άνοιγμα κοινωνικό. Προχωράτε με βήματα αργά αλλά σταθερά.

*Αιγόκεροι

Ζητήματα καριέρας θα σας απασχολήσουν για άλλη μια φορά. Δώστε προσοχή στο παρασκήνιο του εργασιακού σας χώρου. Εκεί θα συμβαίνουν πολλές ανακατατάξεις. Ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες  και αναδειχθείτε μέσα από κει. Το πνεύμα σας γίνεται πιο οργανωτικό. Θέματα σπιτιού επίσης θα σας απασχολήσουν.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, γίνεστε πιο εφευρετικοί και δημιουργικοί. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Ξαφνικές ανατροπές θα λειτουργήσουν υπέρ σας γι αυτό να μην τις φοβηθείτε. Ασχολείστε με φορείς και συλλογικότητες. Αναδεικνύεστε μέσα από τα ταλέντα σας και ο λόγος σας αποκτά βαρύτητα.

*Ταύροι

Την εβδομάδα αυτή, η μονοτονία δεν έχει θέση στη ζωή σας. Ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό τους συναντάτε και περνάτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Κάποιες ιδέες που αφορούν τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, μπαίνουν στα σκαριά για να χτίσουν το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες.

*Σκορπιοί

Στρέφεστε μέσα σας και κατεβάζετε τους συναισθηματικούς ρυθμούς που είχατε τον προηγούμενο καιρό. Οι εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις υποχωρούν. Μην αφήσετε χώρο σε αρνητικές σκέψεις, ιδίως εκείνες που σας πηγαίνουν πίσω. Σε οικογενειακό πλαίσιο τα πράγματα γίνονται πιο κουραστικά. Ίσως βρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα υποχρεωθείτε να πάτε.

*Λέοντες

Δημιουργική θα είναι η εβδομάδα αυτή για σας. Κάποια σχέδια που κάνατε ιδίως στον τομέα των εργασιακών σας, βλέπετε να παίρνουν σάρκα και οστά. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Βελτιώστε το περιβάλλον που ζείτε και τον προσωπικό σας χώρο. Μικρές εκδρομές και αποδράσεις προγραμματίστε τις.

*Υδροχόοι

Το απροσδόκητο και το ανατρεπτικό, βρίσκεται στο menu αυτής της εβδομάδας για σας. Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε κάποια πράγματα, αφού άλλα ζητάει η καρδιά και άλλα η λογική σας. Θα έχετε όμως ένα καλό διάστημα για να κάνετε νέες γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Ο λόγος σας αποκτάει βαρύτητα και πολλοί θα θαυμάζουν το πνεύμα σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, γίνεστε  διαισθητικοί με αγάπη για τον συνάνθρωπό σας και ιδιαίτερα ευαίσθητοι θα είστε αυτή την εβδομάδα. Το εργασιακό σας περιβάλλον απασχολεί περισσότερο χρόνο από την καθημερινότητά σας. Κάποιες ανάσες και μικρές αποδράσεις καλό θα ήταν να τις προγραμματίσετε νωρίς.

*Δίδυμοι

Με καλύτερη διάθεση θα ξεκινήσει η εβδομάδα για εσάς. Στον εργασιακό τομέα η κατάσταση σταθεροποιείται κι έχετε λιγότερο άγχος. Ασχολείστε με τα κοινά ή δραστηριοποιείστε σε χώρους που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο. Εξομαλύνονται καταστάσεις που απασχόλησαν την ερωτική σας σχέση τον προηγούμενο καιρό. Προσέξτε τις διατροφικές σας παρεκτροπές.

*Τοξότες

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να μείνετε περισσότερο έξω από το σπίτι. Φίλοι κοινωνικές εκδηλώσεις και μικρά ταξιδάκια είναι στο menu της εβδομάδας αυτής. Κάποιοι από σας δρομολογούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια που βρίσκονται σε καλό δρόμο. Παιδιά και οικογένεια, ζητούν από σας μεγαλύτερη παρουσία. Προσοχή στην οδήγηση και στο αλκοόλ.

*Παρθένοι

Λίγο περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο εργασιακό σας περιβάλλον και στις παρασκηνιακές ενέργειες κάποιων συνεργατών σας. Μην εμπλακείτε σε αυτές. Κατά τα άλλα η Άνοιξη σας ξεσηκώνει και δυσκολεύεστε να συμβαδίσετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας. Η ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση, επιβάλλεται.

*Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για εσάς. Εκμεταλλευτείτε κάθε περίσταση να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά, γιατί από τις επόμενες μέρες θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να διευθετήσετε. Μία μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι θα σας ανανέωνε. Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές. Σχέδια επαγγελματικά χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u