Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος


Πώς συμπεριφέρεται ο Ταύρος… 

…όταν ερωτεύεται; Ένας/μία ερωτευμένος/η Ταύρος, βάζει τον Έρωτα πάνω απ’ όλα. Ξεχνάει την ανάγκη του για υλική ασφάλεια και μπορεί να ρισκάρει για χάρη της αγάπης. Δεν ερωτεύεται εύκολα ή γρήγορα, αλλά αν κερδίσεις την καρδιά του/της, τότε θα σου αποκαλύψει μία καλά κρυμμένη ρομαντική φύση.

…αν ζηλέψει; Προσοχή! Αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη του/της, δε θα στο δείξει εύκολα, ούτε άμεσα, μόνο θα περιμένει την κατάλληλη αφορμή για να σε…πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αν η συμπεριφορά του/της σου φανεί αλλοπρόσαλλη, καλό θα ήταν να έχεις αξιολογήσει πρώτα τη δική σου, καθώς ένας/μία Ταύρος δεν κάνει ποτέ τίποτα χωρίς λόγο.

…όταν θυμώνει; Η υπομονή του είναι αξιοθαύμαστη, αλλά όχι ανεξάντλητη. Αν τον/την προκαλέσεις, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την οργή του “Ταύρου σε υαλοπωλείο”. Αυτό το κλισέ, μόνο κλισέ δεν είναι όταν πρόκειται να περιγράψει το μέγεθος της έκρηξης ενός θυμού του/της που μέχρι τότε συσσωρευόταν σιωπηλά μέσα του.

…αν πληγωθεί; Μπορεί να αποτραβηχτεί από τον κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να κατηγορήσει τον εαυτό του και να γίνει ακόμα πιο εσωστρεφής. Παρ’ όλα αυτά, το πείσμα του/της δεν του/της επιτρέπει να…ζήσει για πολύ το δράμα και σύντομα ανακάμπτει και επιστρέφει στο γνωστό δυναμικό του εαυτό.

…όταν χωρίζει; Δεν αποφασίζει εύκολα να τελειώσει ο ίδιος/η ίδια μία σχέση, αφού πιστεύει βαθιά στην αγάπη και θα κάνει ό, τι μπορεί για να τη σώσει. Επιπλέον, μπορεί να προτιμήσει να μείνει σε μία σχέση που δεν τον/την καλύπτει, μόνο και μόνο για να μην αλλάξει η ρουτίνα του. Βέβαια, δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά αν πληγεί η εμπιστοσύνη του/της. 

Χρόνια πολλά φίλε/η Ταύρε! Μία νέα και ισχυρή ενέργεια έρχεται αυτό το γενέθλιο έτος σου για να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η. Οι επιτυχίες σε ζητήματα καριέρας και στον οικονομικό σου τομέα πρόκειται να είναι αρκετές και απρόσμενες, ανταμείβοντάς σε για το περασμένο διάστημα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις από τα φετινά γενέθλιά σου.

Ο αισθηματικός τομέας πρόκειται να δεχτεί πολλές και σημαντικές αλλαγές αυτό το χρόνο χάρη στη θετική ενέργεια που εισρέει και επηρεάζει τον τομέα της αγάπης. Τους επόμενους μήνες πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου με την πρόθεση να μείνουν για αρκετό καιρό σε αυτή και αν είσαι ελεύθερος/η είναι αδύνατο να μην υπάρξει ερωτική χημεία ανάμεσα σ’ εσένα και τουλάχιστον σε ένα από αυτά τα άτομα. Ο κοινωνικός σου κύκλος αυξάνεται και εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα για το πόσο θα παραμείνουν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου. Είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε δεσμευμένος/η, τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται πολύ, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται κοντά στα γενέθλιά σου. Θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με νηφαλιότητα σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, οι οποίες θα έχουν ισχύ τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες που ακολουθούν. Προς τα μέσα του 2019 θα νιώσεις έτοιμος/η για κάτι πιο σταθερό και σοβαρό στη ζωή σου (είτε υπάρχει ήδη κάποιο πρόσωπο σε αυτή, είτε το γνωρίζεις τώρα) και η εξέλιξη της σχέσης που ήδη έχεις ή δημιουργείς τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από την κατάσταση που βρίσκεστε τώρα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση σου θα επηρεαστεί αρκετά από το τετράμηνο του ανάδρομου Δία που ξεκινά από τα φετινά γενέθλιά σου. Εισέρχεσαι σε μία περίοδο όπου σου δίνεται η επιλογή να σκεφτείς σοβαρά την υγεία της σχέσης σου, κάτι που μπορεί σύντομα να σε οδηγήσει στο συμπέρασμα πως υπάρχουν κακές συνήθειες στην κοινή σας ζωή, οι οποίες είναι δυνάμει τοξικές για το μέλλον της σχέσης σας. Μέχρι τον Αύγουστο του 2019 θα έχετε καταφέρει από κοινού να κάνετε μία ισχυρή και θετική μετάβαση, η οποία θα επικυρώνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα της σχέσης σας. Είναι εφικτό να έχεις μία χαρούμενη και ξέγνοιαστη περίοδο μαζί με το ταίρι σου, η οποία φαίνεται πως “απειλείται” από τη σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου 2020. Αν δεν παραμελήσεις τη σχέση ή το/τη σύντροφό σου, η ειρήνη μπορεί να επανέλθει μεταξύ σας μέχρι το Μάρτιο του 2020.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να επηρεαστεί από την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα. Αυτή η συνθήκη θα σε αναγκάσει να πατήσεις γερά τα πόδια σου στη γη και να σταματήσεις να ονειροβατείς. Είναι πολύ σημαντικό από τα τέλη Ιουνίου έως και το Νοέμβριο να είσαι απολύτως σίγουρος/η για το τι ακριβώς είναι αυτό που αντικρίζεις κάθε φορά. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που επιδιώκει επίμονα να τραβήξει την προσοχή σου, εσύ όμως πρέπει με εγκράτεια και χωρίς ενθουσιασμούς να ελέγξεις προσεκτικά αυτό το πρόσωπο πριν του επιτρέψεις να μπει στη ζωή σου και να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για της προθέσεις του. Ευτυχώς, η διαίσθησή σου θα είναι αρκετά οξυμένη και αυτό θα σου επιτρέψει να προστατεύσεις τον εαυτό σου από ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο όταν αυτό θα είναι απαραίτητο.

Η καταξίωσή σου μπορεί να παίρνει συνεχείς αναβολές με το ξεκίνημα του γενέθλιου έτους σου, όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για πολύ καιρό ακόμα! Ο Κρόνος στο φιλικό για σένα Αιγόκερω θα σε ευνοήσει σημαντικά αυτό το χρόνο, εφόσον φυσικά κι εσύ τον αξιοποιήσεις σωστά. Η υπομονή και η σκληρή δουλειά σου θα λάβουν μία επιβράβευση διαρκείας μέσα στο 2019. Από την άλλη, ο Ουρανός που διελαύνει από το δικό σου ζώδιο σε βοηθάει να είσαι δημιουργικός/ή και να φέρνεις στη δουλειά σου καινοτόμες ιδέες, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά στην έναρξη μίας δικής σου επιχείρησης ή σε κάποιο επιπλέον έργο που παλιότερα ενδεχομένως θα αισθανόσουν ανασφαλής να ξεκινήσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα επιδεικνύεις υπερβάλλοντα ζήλο και αυτός ακριβώς είναι που σε κάνει να κατακτάς έναν προς έναν τους στόχους σου. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/ή όταν πρόκειται για συναδέλφους και ανταγωνιστές, γιατί αυτό το χρόνο θα συναντήσεις αρκετούς ανθρώπους που θα φθονήσουν την επιτυχία σου και θα επιχειρήσουν να σε σαμποτάρουν. Απολαμβάνεις την προσοχή που λαμβάνεις από ανωτέρους σου, όπως επίσης και τα προνόμια που σου παρέχουν ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει. Το 2020 φαίνεται πως βελτιώνεις σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς μέσα στο χώρο εργασίας σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να είσαι αρκετά ευέλικτος/η όταν αυτό είναι απαραίτητο. Μπορεί να πάρεις μερικά μικρά ρίσκα, κυρίως αν πρόκειται να εντυπωσιάσεις ανθρώπους που έχουν παραπάνω εξουσία από εσένα.

Στον οικονομικό τομέα πρόκειται να παρουσιάσεις εντυπωσιακή άνοδο, τόσο μέσω της δουλειάς σου, όσο και χάρη στις ιδέες που έχεις, οι οποίες θα έχουν πάντα ως στόχο την ενίσχυση της φήμης σου, αλλά και του εισοδήματός σου. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου, εφόσον φυσικά το επιθυμείς. Μπορεί να επενδύσεις σε οτιδήποτε αφορά στον εαυτό σου αυτό το διάστημα, καθώς κάθε επιλογή που κάνεις σου υπόσχεται κέρδη, ακόμα κι αν είναι μακροπρόθεσμα. Αν εργάζεσαι στον τομέα του μάρκετινγκ, της νομικής ή των επιχειρήσεων, αυτό το γενέθλιο έτος σου είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αποδείξεις την αξία σου και φυσικά να βγεις πολύ κερδισμένος σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΜΑΪΟΣ 2019

Τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι πολύ υψηλά αυτό το μήνα, κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο προγραμματισμός του μέλλοντός σου είναι ένα από αυτά και μπορείς πολύ μεθοδικά να σχεδιάσεις τους επόμενους μήνες για τους τομείς που μπορείς να προσχεδιάσεις.

30 Μαΐου: Κράτα σε απόσταση τους ανθρώπους που γνωρίζεις πως έχουν κακή επιρροή πάνω σου. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε ορισμένες κακές αποφάσεις, οι οποίες όμως αφορούν στη δική σου ζωή.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Η κοινωνική σου ζωή δέχεται αλλαγές, οι οποίες είναι απαραίτητο να γίνουν. Θα συναντήσεις ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα ήθελες να έχεις στη ζωή σου. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα να κάνεις νέες και καλές φιλίες, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνεις από τη ζωή σου τις κακές σχέσεις.

5 Ιουνίου: Αισθάνεσαι πιο κοινωνικός/ή από ποτέ. Αν μπορείς, αυτή την ημέρα οργάνωσε διασκεδαστικές δραστηριότητες με φίλους, εάν κι εφόσον είναι δυνατό.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Η σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά αδιάφορο/η για τη δουλειά σου. Μπορεί να είσαι πιο χαλαρός/ή από το συνηθισμένο μέσα στο χώρο εργασίας, ενδεχομένως και λόγω έλλειψης αντοχών αυτό το μήνα. Σύντομα θα ξαναβρείς τους ρυθμούς σου και θα επιτρέψεις στην καριέρα σου να πάρει ξανά την ανιούσα.

16 Ιουλίου: Θα θελήσεις να αποφύγεις σημαντικές και μεγάλες συναντήσεις αυτή τη μέρα, ει δυνατόν να μη δουλέψεις και καθόλου. Εάν είναι απαραίτητο να πας στη δουλειά προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι τυπικά παρών/ούσα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Love is in the air…!!! Μπορείς να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου από το παρελθόν που σε ενδιαφέρει ακόμα. Το πάθος και η χημεία που υπάρχει μεταξύ σας θα σε συναρπάσει, όμως είναι μία κατάσταση που δεν μπορεί να σου προσφέρει μακροπρόθεσμα την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η επιλογή είναι δική σου…

20 Αυγούστου: Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτή η μέρα είναι ιδανική για να έχεις ένα ερωτικό τετ-α-τετ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι μία καλή στιγμή να οργανώσεις μία πριβέ ρομαντική βραδιά στο ταίρι σου.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Χρειάζεσαι επειγόντως έναν διάλειμμα από τη ρουτίνα και το παίρνεις. Έχεις δουλέψει πολύ και έχεις υπομείνει αρκετά, γι’ αυτό μη το σκέφτεσαι καθόλου, πάρε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνε τις διακοπές των ονείρων σου.

8 Σεπτεμβρίου: Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για ταξίδια. Αν έχεις οργανώσει αυτό το ταξίδι μερικούς μήνες νωρίτερα θα απολαμβάνεις, όχι μόνο την ηρεμία, αλλά και την πολυτέλεια να σπαταλάς όπως και όπου θες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Αγχώνεσαι περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται αυτό το μήνα, κυρίως σε ό, τι αφορά στη δουλειά σου. Η απουσία κινήτρων και η διατάραξη της ηρεμίας σου στον εργασιακό χώρο, εξαιτίας ορισμένων “ταραχοποιών” που επιζητούν προσοχή, είναι οι βασικοί λόγοι του άγχους σου. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι φίλοι σου.

24 Οκτωβρίου: Έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό αυτή την ημέρα. Φρόντισε μόνο να αναπληρώνεις την ενέργεια που καταναλώνεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να “αδειάσουν” οι μπαταρίες σου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αυτό το μήνα η οικογένειά σου βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, απλώς τόσο εσύ, όσο και η οικογένειά σου θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το διάστημα, θα είναι διασκεδαστικό και θα σε ξεκουράσει σημαντικά, ακόμα κι αν δεν περιλαμβάνει διακοπές το πρόγραμμα.

10 Νοεμβρίου: Οι οικονομικές σου συναλλαγές είναι απόλυτα επιτυχημένες τώρα. Είτε αποφασίσεις να αγοράσεις, είτε να πουλήσεις κάτι, το κέρδος σου θα είναι σημαντικό.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η επικοινωνία με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου μπορεί να γίνει πονοκέφαλος αυτό το μήνα, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Ευτυχώς, η απόδειξη του ενδιαφέροντος και της αγάπης μπορεί να ειπωθεί και με πράξεις. Μία κίνηση που θα κάνεις ή/και θα λάβεις, θα δηλώσει το ενδιαφέρον από και προς εσένα.

31 Δεκεμβρίου: Η κοινωνικότητα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για σένα αυτό το διάστημα. Ένα ρεβεγιόν σε σπίτι με ανθρώπους που νιώθεις και είναι κοντά σου, μπορεί να μην είναι η Πρωτοχρονιά των ονείρων σου, αλλά σίγουρα δε θα την άλλαζες για τίποτα στον κόσμο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σού προκαλεί μία συναισθηματική αναταραχή. Αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες στο σπίτι και τις αφήνεις να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κόντρες ανάμεσά σας, οι οποίες όμως γρήγορα θα ξεθυμάνουν.

10 Ιανουαρίου: Η συναισθηματική ένταση βρίσκεται στο ζενίθ αυτή τη μέρα. Όσο λιγότερο αναμιγνύεσαι σε κοινωνικότητες, τόσο το καλύτερο για σένα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Αν είσαι ελεύθερος/η ενθουσιάζεσαι από το ενδιαφέρον που δείχνει κάποιο ιδιαίτερα ελκυστικό πρόσωπο για σένα. Αν είσαι σε σχέση αξιολογείς το μέλλον της σχέσης σου με προσοχή. Είτε δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τέτοιο τρόπο που θα ικανοποιεί και εσένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

14 Φεβρουαρίου: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι αυξημένες από ποτέ. Απόφυγε να μείνεις κλεισμένος/η στο σπίτι. Βγες με τον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σου και σε διαβεβαιώ πως δε θα το μετανιώσεις!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Αυτό το μήνα δέχεσαι σημαντική και ουσιαστική εύνοια στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου και να νιώσεις ανασφάλεια. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής όταν πρόκειται για δαπάνες και όλα θα πάνε καλά!

11 Μαρτίου: Είσαι πολύ επικοινωνιακός/ή αυτό το διάστημα και μπορείς να το αξιοποιήσεις για να κάνεις κάποιες σημαντικές συναντήσεις ή να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Αν αξιοποιήσεις σωστά αυτό το διάστημα η πορεία της καριέρας σου θα είναι θεαματική μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Καθώς πλησιάζουν τα επόμενα γενέθλιά σου, είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως έχει έρθει η στιγμή να αλλάξεις κάποια πράγματα σε εσένα προκειμένου να γίνεις η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου. Είναι μία καλή στιγμή να θέσεις προσωπικούς στόχους που θα κάνουν τη διαφορά τα επόμενα χρόνια.

8 Απριλίου: Θέλεις να διερευνήσεις ευκαιρίες και προοπτικές για να αλλάξεις μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ορισμένα πράγματα στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος/η για αλλαγές και είσαι αποφασισμένος/η να τις κάνεις, ακόμα κι αν σε τρομάζουν.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u