Ο Ήλιος στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια..


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις  20/04 στις 11:55 το  πρωί και θα παραμείνει μέχρι τις 21/05 στις 10:59 το πρωί, όπου θα  μπει στο ζώδιο των Διδύμων.
Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο της Γης, και ανήκει στον Σταθερό Σταυρό. Η ζωδιακή περιοχή του Ταύρου είναι η μήτρα που  θα αναπτυχθεί ο σπόρος που βάλαμε με την Εαρινή Ισημερία στον Κριό. Το ζώδιο του Ταύρου έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουμε χρήματα, την κατοχή υλικών αγαθών, τη φύση, την γη, την βλάστηση, τα ζώα και τα ακίνητα. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι ήπια, πρακτικά, προσεχτικά, συντηρητικά , σταθερά, έχουν την ικανότητα απόκτησης ύλης, κινούνται πάντα μέσα σε όρια,  έχουν μεγάλες αντοχές γεγονός που τους κάνει ακούραστους, επίμονα και υπομονετικά, θέλουν να νιώθουν ασφάλεια, είναι πολύ καλοί στα οικονομικά  και ξέρουν να κερδίζουν χρήματα, ενώ είναι ικανά να προστατεύουν και να διατηρούν τα αποκτήματα τους, τους αρέσει η άνετη και καλή ζωή, λατρεύουν το καλό φαγητό και τα γλυκά, είναι αισθησιακά και τους αρέσει η Τέχνη. Από την άλλη πλευρά όμως μπορούν να γίνουν νωχελικά έως τεμπέλικα, κτητικά με έντονες εκδηλώσεις ζήλειας, η ανάγκη τους να προχωρούν μόνο από την πεπατημένη και να μην ρισκάρουν μπορεί να τους αφήσει στάσιμους, ενώ το πείσμα και ο εγωισμός τους μπορεί να τους κάνουν άκαμπτους με αποτέλεσμα να μην παραδέχονται τα λάθη τους και να χάνουν άσκοπα τον χρόνο και την ενέργεια τους. Η ζωδιακή περιοχή του Ταύρου έχει άμεση σχέση με το ρήμα “ ΕΧΩ”, τα λεφτά μου, τα εισοδήματα μου, τον τρόπο που διαμορφώνω τις αξίες μου και για ότι δίνω την μάχη μου. Στο σώμα μας έχει σχέση με το κάτω χείλος και την κάτω οδοντοστοιχία, τον λαιμό, τον θυρεοειδή αδένα, την φωνή, γι’ αυτό τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου ή έχουν Ωροσκόπο και Αφροδίτη έχουν αισθησιακή φωνή στην ομιλία ή είναι πολύ καλοί στο τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 23/4 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (2ο 32’), θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και τάσεις ανεξαρτησίας στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 3 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο.
  • Στις 5/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Σελήνη – Νέα Σελήνη (14ο 10’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή τα οποία θα κάνουν με σταθερά και μεθοδικά βήματα, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου πρώτων ημερών,  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο,
  • Στις 8/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 13’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (20ο 25’), θα φέρει μέσα από σκληρή προσπάθεια και επιμονή την επιβράβευση, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 25’), θα προκαλέσει ουσιαστικές αλλαγές και θα βοηθήσει να πετύχουν τους προκαθορισμένους στόχους τους, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη- Πανσέληνος (27ο 38’), θα μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί το 3ου δεκαημέρο, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η φετινή παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζει μια νέα εποχή όχι μόνο για το ζώδιο του Ταύρου, αλλά, και για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) μιας και ο πλανήτης των αλλαγών Ουρανός βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Ταύρου, και θα αρχίσει να ενεργοποιεί την διαδικασία των αλλαγών που πρέπει να κάνουν τα επόμενα χρόνια στη ζωή τους.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει   να προχωρήσετε σε νέες  οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα φέρουν ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με νέα μονοπάτια υπόσχεται ότι θα σας βάλουν τα φετινά σας γενέθλια. Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας, με την παρουσία του Ουρανού πλέον στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται μια χρονιά με ξαφνικές ανατροπές και  νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία , ως απώτερο στόχο έχουν να σας βγάλουν από την πεπατημένη. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι για εσάς η βοήθεια που σας παρέχει τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια  περίοδος  έντονων προετοιμασιών  ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν αρκετά έντονο και κουραστικό για εσάς τους Καρκίνους.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας ωθήσει να βγείτε από το καβούκι σας.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, θα συζητήσετε τα σχέδια σας με φίλους, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και αρκετούς από τους  στόχους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , σε συνδυασμό με την παρουσία του Ουρανού, υπόσχεται ότι θα εγκαινιάσει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την ουσιαστική μεταμόρφωση της δημόσιας εικόνας σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, ενώ μην σας φανεί παράξενο αν σχέδια τα οποία θεωρούσατε σίγουρα δεν προχωράνε, ενώ νέες προτάσεις θα έρχονται εντελώς ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει για εσάς τους Παρθένους , η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για  ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση. Ενώ άλλοι, θα καταφέρετε  να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα Σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε κυρίως, το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), καθώς και  με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχής σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, και λόγω της συγκατοίκησης του με τον Ουρανό, θα υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές σε φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον με άλλα μάτια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της  καθημερινότητα σας και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, αλλά και με την φυσική σας κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αρκετές από τις  διατροφικές σας συνήθειες (π.χ. να γίνετε χορτοφάγοι), να ασχοληθείτε με την  γυμναστική, ή να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, δηλαδή να κάνετε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο ερωτικές και παράλληλα παραγωγικές περιόδους της χρονιάς θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο.
Η παρουσία του θα τονίσει την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την καλή ζωή και τις χαρές της. Όσο για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει απίστευτα σε αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Υδροχόους είναι κουραστική.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας  υποθέσεις καθώς και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.  Φυσικά, η παρουσία του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, το μόνο που σίγουρα μπορεί να υποσχεθεί είναι ξαφνικές ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ

Σε γρήγορους και έντονους ρυθμούς θα κινείστε πλέον εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Έτσι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε αρκετές συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες, ενώ μέσα από αυτές  θα έχετε την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας, την δουλειά σας , ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε και τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης αρκετοί από εσάς,  θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις όχι μόνο για δουλειά αλλά και για ξεκούραση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Μεγαλόπνοα σχέδια …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμη, ημέρες π ...

Τρίγωνο Άρη – Δία, Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ακόμα και τα πιο απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά για όσους τολμούν, και ναι, υπάρχ ...

Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Κλείσιμο κύκλων …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η μαγεία της ζωής κρύβεται στις εναλλαγές της, και μπορεί την μια στιγμή να πετάμε ...

Εξάγωνο Ήλιου – Δία, H τύχη μας χτυπά την πόρτα !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να οσμίζονται τις ευ ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, του χρήματος, του έρωτα, των αισθήσεων κα ...

Εξάγωνο Ήλιου – Άρη, Άμεσες και δυναμικές λύσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάρει ένα γίνει κάτι πράξη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u