Ο Ερμής στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια…

Ο Ερμής στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια…


Μετά το θολό τοπίο, που δημιούργησε το τελευταίο δίμηνο η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο των  Ιχθύων, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού έρχεται να τονίσει την εξυπνάδα, την εφευρετικότητα και να μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας πιο ξεκάθαρα και να μιλήσουμε ανοιχτά.  Συνεχίζοντας τα στοιχεία που αντλούμε από την Μυθολογία, όταν ο Απόλλωνας αντιλήφθηκε ότι αυτός που του έκλεψε το κοπάδι ήταν ο Ερμής, αλλά και το τέχνασμα που έκανε για να τον ξεγελάσει, τον ανακαλύπτει στο σπήλαιο που είχε κρυφτεί και αμέσως μετά πηγαίνει στην μητέρα του και της κάνει παράπονα. Μπροστά στη μητέρα τους, ο Ερμής με τον Απόλλωνα,  έχουν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση, όπου, ο Ερμής αρνείται τις πράξεις του, και για να κατευνάσει τα πνεύματα, ζητάει να πάνε στον Όλυμπο, να δούνε τον Δία, και να ζητήσουν από αυτόν να δώσει μια δίκαιη λύση. Ο Δίας, εντυπωσιασμένος από την  ευστροφία , την πονηριά, το θράσος και την ικανότητα του μικρού γιού του καταφέρνει να συμφιλιώσει τα δύο αδέρφια και πείθει τον Ερμή να επιστρέψει το κοπάδι στον αδερφό του. Ο Ερμής, αρχικά συμφωνεί, όταν όμως ο Απόλλωνας του ζητάει το μουσικό όργανο που έφτιαξε ο Ερμής από το κέλυφος της χελώνας, αυτός του ζητάει ως αντάλλαγμα να κρατήσει το κοπάδι που του είχε κλέψει.

Στο ζώδιο του Κριού λοιπόν, ο Ερμής είναι πιο εκφραστικός, εύστροφος, εφευρετικός, αυθόρμητος, έχει πρακτικές ικανότητες και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων γι’ αυτό και διαβάζει λίγο ενώ λειτουργεί καλύτερα ακουστικά, έχει φιλότιμο, είναι ικανός να ξεκινάει πράγματα, μιλάει γρήγορα , έντονα και δίνει άμεσες λύσεις, ο λόγος του είναι εμπνευσμένος και χειμαρρώδεις, του αρέσει να πειράζει τους άλλους και να λέει ανέκδοτα. Ωστόσο,  ο αυθορμητισμός του πολλές φορές μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα και να είναι η αιτία παρεξηγήσεων, βγάζει εγωιστικές τάσεις, υπάρχουν στιγμές που μιλάει χωρίς να σκεφτεί, του αρέσει η αυτοπροβολή, και  αδιαφορεί για την γνώμη των άλλων, όταν είναι απαίδευτος μπορεί να γίνει βαρετός, δεν διστάζει να εκφράσει τα συναισθήματα και τον θυμό του, δεν κάνει πίσω σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, είναι εύθικτος αλλά ο θυμός του κρατάει λίγο και το κυριότερο δεν κρατάει κακίες, είναι βιαστικός, ισχυρογνώμων και ανταγωνιστικός, ενώ εξαιτίας της νευρικότητας μπορεί να εμφανίσει τικ.

Στις 17/04 στις 8:00 πμ ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, και θα  παραμείνει μέχρι τις 06/05 στις 20:25μμ όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στους Ιχθύες, δηλαδή, θα έχουμε τις ξεκάθαρες συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και θα πάρουμε πρωτοβουλίες για σχέσεις και συνεργασίες, Ωστόσο,  πάνω στην ανάγκη μας να τρέξουν οι καταστάσεις γύρω μας είναι πιθανό να γίνουμε λιγάκι βιαστικοί, ή να εκφράσουμε τις θέσεις μας με μεγαλύτερο πάθος και ένταση. Το σημαντικό όμως είναι ότι θα…. Ξυπνήσουμε από τον λήθαργο των προηγούμενων δύο μηνών.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Κριού ,  θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι  και οι Υδροχόοι, οι οποίοι θα δώσουν άμεσες λύσεις σε θέματα που είχαν μείνει στάσιμα, ενώ θα ξεκινήσουν και σημαντικές συζητήσεις τις οποίες θα βάλουν σε πρακτική εφαρμογή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα βιαστούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει στις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις:

  • Στις 20/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Χείρωνα (3ο 48’), θα μας βοηθήσει να τακτοποιηθούν γρήγορα και αποφασιστικά τα του οίκου μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 26/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Δήμητρα (13ο 16’), θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε τις συνεργασίες μας, δίνοντας πιο επίσημη μορφή σε αυτές. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Την 1/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη (20ο 20’), θα μας βοηθήσει να περάσουμε τις απόψεις μας με ομαλό τρόπο. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) στα τέλη του 2ου αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Την 1/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (20ο 31’), θα μας κάνει σκληρούς και αρκετά στενόμυαλους. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στα τέλη του 2ου αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 3/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 08’), είναι πιθανό να μας ωθήσει σε έμμονες ιδέες. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 3/5 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (23ο 34’), θα ενισχύσει την ευστροφία και θα μεγεθύνει την αγάπη μας για μάθηση. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς τους Κριούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις δημιουργικές σας σκέψεις, ενώ θα προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα δυνατά σας όπλα είναι το γρήγορο μυαλό, το πρακτικό σας πνεύμα και η αποφασιστικότητα σας. Ωστόσο, εξαιτίας της βιασύνης σας θα υπάρξουν στιγμές που είναι πιθανό να πείτε πράγματα χωρίς να τα έχετε φιλτράρει, σε μια τέτοια περίπτωση το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, ενώ παράλληλα, ευνοεί τις μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο δεν είχατε κλείσει εντελώς τους λογαριασμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους.
Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού,  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σας πάει περισσότερο. Η παρουσία του στο ζώδιο του Κριού από την μια πλευρά θα ενεργοποιήσει και πάλι την κοινωνική σας ζωή, ενώ από την άλλη πλευρά είναι ιδιαίτερα θετικός για να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για δράση είστε πλέον εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις  που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας ή να ολοκληρώσετε συμφωνίες που είχαν μείνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετέωρες, ενώ όσοι από εσάς ψάχνετε δουλειά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από κάποιες συνεντεύξεις.  Σε προσωπικό επίπεδο όμως, ίσως πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ευχάριστες  και εποικοδομητικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία σας με το εξωτερικό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τις Ανώτερες Σπουδές, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για δουλειές, είτε για διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις  οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε  απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) ή στις εκκρεμότητες  του /της συντρόφου σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αρχίσετε να διατυμπανίζετε την επιτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στον αγαπημένο σας τομέα που δεν είναι άλλος από τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία για την οποία προσπαθούσατε καιρό. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να ολοκληρώσετε κάποιες άλλες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε βιαστικά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα για  δουλειά. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ερμής σε εσάς τους Σκορπιούς.
Η είσοδος του στο ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα αποτελέσματα σας στο χώρο της εργασίας σας, και μαζί με την επιβράβευση που θα πάρετε, θα σας δώσει και νέες ευθύνες. Αυτό όμως που πρέπει να προσέχετε, είναι την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας, γιατί είναι πιθανό ορισμένες στιγμές να είστε απότομοι μαζί τους ή να τους μιλάτε με έντονο ύφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι, και δημιουργικοί  θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε και θα  περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με τις αγαπημένες δραστηριότητες,  ενώ θα είστε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο φλερτ και στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα του  σπιτιού σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις  στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να εκφράσετε την επιθυμία να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις  τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικά ταξίδια είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση σε κοντινούς προορισμούς.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ανανεώσετε το ηλεκτρονικό ή τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας σε προτεραιότητα θα βάλετε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή, μετά την παραμονή του το τελευταίο δίμηνο από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία σύντομα θα σας δώσει άμεσα τα πρώτα θετικά δείγματα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα για εσάς, είτε μια αναβάθμιση στην δουλειά σας με την αντίστοιχη μισθολογική αναβάθμιση, είτε με τη μορφή ενός δώρου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε όποιον θεωρείτε πιο αδύναμο από εσάς. Επειδή όμως, ο Ερμής στον Κριό είναι παρορμητικός είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε έξοδα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u