Η νέα σελήνη στον Κριό, δράση και συνέπεια…

Η νέα σελήνη στον Κριό, δράση και συνέπεια…


Η Νέα Σελήνη του Απριλίου του  2019, θα πραγματοποιηθεί στις 05/04 στις 11:50 πμ (θερινή ώρα) στο ζώδιο του Κριού (15ο 17’ ), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα είναι στην 8ο 26’ του Παρορμητικού  Καρκίνου.

Η όψη συνόδου του Ήλιου και της Σελήνης στο χάρτη της Νέας Σελήνης γίνεται στον 10o Ηλιακό οίκο σε όψη τετραγώνου με την σύνοδο Κρόνου –Πλούτωνα οι οποίοι βρίσκονται στον 7o οίκο. Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης, η οποία ενεργοποιεί την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 6/1 στην 15ο 25’ του Αιγόκερω, είναι, προχωράω σε νέα ξεκινήματα με σκοπό να κατακτήσω τους στόχους μου, προσωπικούς και επαγγελματικούς, και να μετασχηματίσω την δημόσια εικόνα μου. Ωστόσο, τα νέα αυτά βήματα, θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και μέσα από σκληρή δουλειά, εάν εφόσον θέλω να  εξελιχθώ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά, ο Κρόνος απαιτεί από εμάς να βάλουμε αυστηρά κριτήρια στις σχέσεις μας, ξεκινώντας πρώτα από την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και συνεχίζοντας στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, μας βοηθάει να ανοίξουμε τους μαθησιακούς μας ορίζοντες, έχοντας πάντα την ικανότητα, να κρίνουμε τι είναι αληθινό και τι όχι, ώστε να μην γινόμαστε εύκολη λεία σε όσους θέλουν να μας πουλήσουν  ψεύτικες ελπίδες και γνώσεις εκμεταλλευόμενοι την περιέργεια και τις αδυναμίες μας.

Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε οι αλλαγές που θα κάνουμε να έχουν την σφραγίδα της μονιμότητας.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο αυτής της Νέας Σελήνης το οποίο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό τόσο για τα εργασιακά όσο και για θέματα υγείας, είναι  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με την Δήμητρα η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, όπως και ο πλανήτης της τύχης ο Δίας.

Η πρώτη Νέα Σελήνη μετά την Εαρινή Ισημερία, έχει ως στόχο, να κινητοποιηθούμε και να προχωρήσουμε σε νέα μονοπάτια και  να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, το ταλέντο του Κριού είναι να ανοίγει το δρόμο για το καινούργιο, και το πρωτοποριακό, χωρίς να φοβάται την αποτυχία ή τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν στο δρόμο του. Αυτή τη φορά όμως, το καινούργιο θα έχει και την ασφαλιστική δικλείδα του Κρόνου, ο οποίος είναι εκεί για να επιβραβεύσει την σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και την συνέπεια.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Απριλίου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε νέες σελίδες στη ζωή σας, είστε εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, με την προϋπόθεση ότι θα είστε συνεπείς και θα αναλάβετε τις υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Άλλωστε, εσείς αυτό που χρειάζεστε να σας δώσουν είναι το κίνητρο, τα υπόλοιπα είναι δική σας υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας, και να θέσετε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους,  τους οποίους και θα  καταφέρετε, αφού πρώτα σχεδιάσετε πολύ προσεχτικά τα βήματα σας. Σε αυτό το σημείο άλλωστε, θα έχετε την πολύτιμη βοήθεια του Κρόνου από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Το σημαντικό για εσάς είναι ότι θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα, και τα οποία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους στόχους, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας άνοδο και θα φέρουν ουσιαστική αλλαγή στην δημόσια εικόνας σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας που αφορούν είτε την συνεργασίας με ξένους, είτε τις σπουδές και τις επιμορφώσεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό κάτω από την επιρροή της να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας από τους τομείς τον οποίο προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα οικονομικά σας.  Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες λύσεις και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρετε μια οικονομική ανάσα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη υπόσχεται ότι θα  ανεβάσει την libido σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει στο δρόμο σας  η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το  στο ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο. Ωστόσο, αυτό που θα απαιτήσει από εσάς είναι να μάθετε να βάζετε, όσο και αν σας φαίνεται δύσκολο,  όρια σε αυτές και να μάθετε να είστε πιο διεκδικητικοί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις είστε  εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας τις οποίες θα αναλάβετε με μεγάλη χαρά. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, οι νέες ευθύνες θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειωθεί ο ελεύθερος σας χρόνος. Επίσης, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Τοξότες είναι μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να κάνετε πράξη ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να διασκεδάσει, και να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει στις αποσκευές της  και νέους κεραυνοβόλους έρωτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δρομολογήσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα, θα σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε πιο αυστηρά όρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ώστε να μην λειτουργούν σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διαφημίσετε την δουλειά σας και να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας με λογικά επιχειρήματα, ενώ ο λόγος σας θα είναι σωστά δομημένος, πυκνός και περιεκτικός. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσέχετε, κι αυτό είναι όταν οδηγείτε, γιατί αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τον οδηγό αγώνων ταχύτητας που κρύβετε μέσα σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα μαχητικοί θα είστε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  από μικρά χρυσόψαρα να γίνετε καρχαρίες και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ, δεν θα διστάσετε να προασπίσετε με ιδιαίτερη θέρμη τις αξίες και τις αρχές σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση τους, γιατί είναι πιθανό η παρορμητική φύση του Κριού να σας παρασύρει σε έξοδα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u