Astro-Μηνύματα από 3/11 – 10/11/2019


Από τώρα και στο εξής, ξεκινά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που στη διάρκειά του θα ξεκαθαρίσουν αρκετά κεφάλαια της ζωής μας, θα παρθούν αποφάσεις σημαντικές από μέρους μας, για το τι θα εξακολουθήσει να υπάρχει στη συνέχειά μας και τι θα διαγραφεί εντελώς από τον καθημερινό μας ορίζοντά.

Όσα ήταν εκείνα που περιόρισαν την εξέλιξή μας, καταχωρούνται προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, σε εκείνα που αφήνουμε μια για πάντα πίσω, ενώ ξεκινάμε μια καινούργια πορεία με στόχους όνειρα και φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο. Γινόμαστε πιο δυναμικοί, πιο επαναστάτες και τα βάζουμε με όσα φοβόμασταν μέχρι σήμερα να αντιπαρατεθούμε.

Πιο τολμηροί στον τρόπο που θα δοκιμάσουμε την τύχη μας σε όλα τα επίπεδα. Από δω και στο εξής, πολλά από εκείνα που πιστεύαμε αλλάζουν την αντίληψη στον τρόπο σκέψης μας και αναπροσαρμόζουμε την τακτική μας, απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, με τρόπο πολλές φορές ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο.

Μεταλλάσσεται το αξιακό μας σύστημα, γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί απέναντι στις προθέσεις των άλλων, αμφισβητούμε και αμφισβητούμαστε. Ενώ για κάθε καινούργιο τόλμημα που ξεκινάμε με συνέπεια και στρατηγική θα μας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Από τα μέσα της εβδομάδας γινόμαστε πιο οργανωτικοί. Κάποια όνειρά μας οδεύουν προς την πραγματοποίησή τους, ενώ δεν αποκλείονται και οι επανασυνδέσεις πάσης φύσεως.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, 

*Κριοί, ακυρώσεις ή ματαιώσεις σε κάποια πράγματα που περιμένατε να εξελιχθούν και προσπαθήσατε πολύ, θα γίνουν η αιτία να απογοητευτείτε. Όμως να θυμάστε ότι δεν έγιναν, ή δε γίνονται, γιατί μπορεί να μην έχει έρθει η ώρα ακόμη να πραγματοποιηθούν, ή, ίσως τελικά δεν άξιζαν τον κόπο. Θεωρήστε πιθανή την επιστροφή ενός προσώπου, από μία σχέση ή μια συνεργασία σας που έμεινε στη μέση, οπότε θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε την περίπτωση αυτή εκ νέου. Βοήθεια και συμπαράσταση θα έχετε από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε, ίσως μάλιστα η φιλική κατά τα άλλα σχέση σας να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

 

*Ζυγοί, προκαλείστε συναισθηματικά με τρόπο που σας εκνευρίζει από τον άνθρωπο που είτε βρίσκεται πλάι σας, είτε κάποτε ήσασταν μαζί και πιέζεστε να βρείτε μία λύση σε όλο αυτό το θέμα, γιατί έχετε συνειδητοποιήσει πόσο σας μπλοκάρει. Όμως η εποχή αυτή, δεν ενδείκνυται για να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις. Αντίθετα είναι εξαιρετική στο να επανεξετάσετε σχέσεις ιδέες και προϋποθέσεις, που θα βελτιώσουν τον τρόπο που συντροφεύεστε. Επαγγελματικά προκύπτει κάποια πηγή εισοδήματος από μια έξτρα εργασία, ή κάποιο πρόσωπο που σας βλέπει και ερωτικά βοηθά την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ταξίδια μετακινήσεις προσκλήσεις κοινωνική διεύρυνση.

*Καρκίνοι, για άλλη μια φορά, καλείστε να επανεξετάσετε τους όρους και τις συμβάσεις τις ζωής σας. Επαγγελματικά, είναι ένας τομέας που θα χρειαστεί να αναδιπλωθείτε και να επανεξετάσετε προτάσεις για κάτι άλλο από αυτό που κάνετε, εφόσον δε σας καλύπτει στο βαθμό που θα έπρεπε. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς με ανθρώπους που έχετε σχέσεις εξάρτησης, είτε αυτοί είναι οι γονείς σας, είτε ακόμα και προϊστάμενοι σας. Ελιχθείτε διπλωματικά όταν δικοί σας προσπαθούν να κάνουν παρεμβάσεις στη ζωή σας.  Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις, γιατί κάποιοι από σας ερωτεύονται, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Δείτε το

*Αιγόκεροι, σημαντικά κεφάλαια για τη ζωή σας, επανεξετάζονται από μέρους σας. Σχέσεις που δεν προχώρησαν, ή άλλες που δείχνουν πως έχουν τις προοπτικές να προχωρήσουν, μπαίνουν στα δικά σας κριτήρια αξιολόγησής και για το επόμενο διάστημα καλείστε να αποφασίσετε, τι θα κρατήσετε και τι θα διαγράψετε από τη ζωή σας. Ένας σημαντικός στόχος για εσάς, φαίνεται πως έχει παραμείνει στάσιμος για αρκετό χρονικό διάστημα και ίσως να σας κάνει τώρα, να αισθανθείτε πιεσμένοι γι αυτό. Θέστε περιορισμούς στις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από σας, ακόμα και αν είναι οι “δικοί” σας άνθρωποι. Φίλοι θα είναι δίπλα σας, δώστε τους την ευκαιρία να το κάνουν.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι,

*Ταύροι, ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες ευθύνες που δε σας αναλογούν, με αποτέλεσμα το βάρος αυτών να σας εκνευρίσει και να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Πιθανόν να αντιδράσετε εντονότερα από ότι συνήθως και να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε σας και στους ανθρώπους που συνεργάζεστε ή συμβιώνετε μαζί τους. Κατά τα άλλα, μην κοινοποιείτε τους στόχους και τα σχέδια που κάνετε σε τρίτους, αφού πρώτα δεν εξετάσατε ενδελεχώς τις δυνατότητες που σας παρέχονται, ως προς την πραγμάτωσή τους. Η γέννηση μιας νέας συνεργασίας ή ενός έρωτα απ το πουθενά θα έχει αίσια κατάληξη. Θυμηθείτε το.

*Σκορπιοί, περισσότερο δραστήριους σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή και με έντονη κοινωνικότητα. Θα κάνετε τολμηρότερα βήματα προς την κατεύθυνση στο να προωθήσετε το έργο σας, τη δημιουργική σας διάθεση, τα ταλέντα σας και θα βρείτε άξιους συμμάχους και συνεργάτες στο να σας σιγοντάρουν. Περί τα μέσα της εβδομάδας, προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος σας για κάτι που πρέπει να συμμετάσχετε και σας βρίσκει απρόθυμους. Βρείτε το χρόνο στο να καταφέρετε να απομονωθείτε τις στιγμές που θα πιέζεστε. Επιδιώξτε να κάνετε μια επαφή δια ζώσης, με ένα άτομο που έχει την ικανότητα τη δύναμη και τον τρόπο να προωθήσει τις επαγγελματικές σας βλέψεις .

*Λέοντες, την εβδομάδα αυτή επανεξετάζετε σχέσεις και συνεργασίες ζωής. Θα διερευνήσετε τις προοπτικές μιας συνεργασίας που μέχρι σήμερα δεν την είχατε δει με το ανάλογο ενδιαφέρον. Αποφύγετε την τάση που έχετε να γίνεστε “συγκεντρωτικοί” είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε στη διαχείριση της καθημερινότητάς σας αγνοώντας τη γνώμη όσων συνεργάζεστε ή ζείτε μαζί τους. Το σπίτι η οικογένεια και η στενή ερωτική σας σχέση, γίνονται το καταφύγιο όπου εκεί θα καθαρίζετε το μυαλό σας. Θα έχετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας στηρίξουν ψυχολογικά. Ενώ επιλύονται θέματα και τακτοποιούνται οικονομικές εκκρεμότητες.

*Υδροχόοι, η ποιότητα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και η ιδιωτική σας ζωή θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Το γενικότερα κοινωνικό άνοιγμα που επιχειρήσατε, έφερε στο δρόμο σας, κάποιες σημαντικές γνωριμίες, αξιοπρόσεκτους για το έργο τους ανθρώπους, καινούργιες δραστηριότητες, πειραματισμούς, σας ανανέωσε ερωτικά. Όμως όλο αυτό παράλληλα σας έχει κουράσει και ο χρόνος να τα βρείτε με τον εαυτό σας περιορίστηκε. Κάποια είδηση στις αρχές της εβδομάδας, ίσως σας αναστατώσει και να μεγαλώσει το άγχος σας. Περιορίστε την εκκεντρική σας συμπεριφορά, στον τρόπο που αντιδράτε. Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες 

*Δίδυμοι, με περισσότερο πάθος πείσμα και επιμονή, θα κυνηγήσετε την εβδομάδα αυτή αλλά και αργότερα, ένα στόχο, που είτε θα αφορά τις προοπτικές μίας επαγγελματικής εξέλιξης, είτε έναν μεγάλο έρωτα που έχετε αποφασίσει να τον πάτε μέχρι εκεί που θα βιώσετε την απόλυτη εκπλήρωσή του. Γίνεστε πιο δραστήριοι αλλά θα χρειαστεί να επιμεληθείτε την οργάνωση της καθημερινότητάς σας καλύτερα. Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, λειτουργούν υπέρ σας. Αν ψάχνετε καινούργιο αντικείμενο εργασίας, τώρα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να εργαστείτε στον τομέα που επιθυμείτε. Ευνοείται το κλίμα των συνεργασιών σας. Ανοικοδομούνται σχέσεις.

*Τοξότες, αρχές του μήνα ακόμα, οπότε αυτή τη φορά, βάλτε στόχο να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρεκκλίνετε σε καταναλωτικές ατασθαλίες, όσο και αν έχετε στερηθεί κάποια πράγματα. Στις αρχές της εβδομάδας,ίσως να χρειαστεί να παραστείτε σε μία κοινωνική εκδήλωση, που θα σας βάλει σε κάποια έκτακτα έξοδα περίστασης. Προσπαθήστε να συγκροτήσετε τη σκέψη σας, γιατί το τελευταίο διάστημα φέρεστε παρορμητικά ως προς τη συναισθηματική σας έκφραση. Φίλοι και πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα σας υποστηρίξουν, ενώ με  κάποιο άτομο ισχυρό γίνεται μια γνωριμία, που θα ανοίξει δρόμους στη μελλοντική σας εξέλιξη.

*Παρθένοι, προβληματίζεστε την εβδομάδα αυτή για τις αναμενόμενες εξελίξεις στους τομείς που έχετε επενδύσει τις προσδοκίες σας, είτε αυτές αφορούν τον εργασιακό σας τομέα, τις διαπροσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις, ακόμα και θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάστασης ή την υγεία σας. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τον καλύτερα δυνατό τρόπο γι αυτό και να θυμάστε,ότι απλά το διάστημα αυτό, δεν τα βλέπετε με τόση αισιοδοξία, επειδή υπερβάλλετε συναισθηματικά. Τακτοποιούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας. Κάποιο άτομο της ζωής σας καταφέρνει να αλλάξει τα αισθήματα που έχετε γι αυτό και ίσως να το δείτε ερωτικά.

*Ιχθύες, οφείλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα τις ημέρες αυτές. Κάποιο άτομο που στηρίζετε την πορεία της επαγγελματικής σας εξέλιξης, ίσως φανεί ανακόλουθο τελικά απέναντί σας. Έτσι καλό θα ήταν, να διερευνήσετε το επίπεδο των συνεργασιών σας, να δείτε σε ποιους και σε τι να βασίζεστε, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αναρωτηθείτε, στο κατά πόσο εσείς, έχετε βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς όταν το χρειάστηκαν. Περιορίστε τα έξοδά σας, αφού θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες δαπάνες αργότερα που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αφορούν  την εξέλιξή σας σε κάποιο τομέα που σας ενδιαφέρει.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u