Astro-Μηνύματα από 6/10 – 13/10/2019


Στην αρχή της εβδομάδας αυτής, ίσως πολλοί να αισθανθούν εκνευρισμό και κάποια συναισθηματικά απωθημένα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τα συγκρατήσουν και να τα εκφράσουν με τρόπους που δε συνηθίζουν.  Πόθος για να γευτούμε αυτό που κρίνουμε ότι μας αξίζει, ζήλιες και πάθη, ορίζουν το σκηνικό των επόμενων ημερών.

Στη συνέχεια καλό θα ήταν να επιβραδύνουμε λίγο τις απαιτήσεις μας από τους ανθρώπους και τα περιβάλλοντα που κινούμαστε ώστε να γίνουμε αν είναι εφικτό, περισσότερο διπλωματικοί. Όσο προχωράει προς τα μέσα της η εβδομάδα αυτή, σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων αμβλύνονται οι εντάσεις και οι αντιθέσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Προς το τέλος, κλείνουν οριστικά κάποια κεφάλαια στη ζωή μας και απαλλαγμένοι από ότι επιβράδυνε την εξέλιξή μας, μπορούμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να κάνουμε καινούργια σχέδια και να ακολουθήσουμε αναπόσπαστοι τα όνειρά μας απαλλαγμένοι από τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, ίσως να αισθανθείτε υπερένταση κάποιες στιγμές την εβδομάδα αυτή. Φροντίστε να μην αφήσετε να διαιωνίζονται καταστάσεις στις σχέσεις σας που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί με τους συνεργάτες σας. Μην κοινοποιείτε τις σκέψεις σας και μη γίνεστε εύπιστοι σε εκείνα που σας τάζουν, εάν δε δείτε ότι υπάρχει η προοπτική εξέλιξης στον τομέα αυτό. Μείνετε περισσότερο εστιασμένοι στους στόχους σας και αγνοείστε τις παρεμβάσεις τρίτων που σκοπό έχουν να σας αποπροσανατολίσουν. 

*Ζυγοί, οι πάσης φύσεως σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και ερωτικών αναζητήσεων. Ίσως τώρα να προσπαθήσετε με την πειθώ σας, να ασκήσετε συναισθηματικό έλεγχο σε εκείνους που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας και με τρόπο διπλωματικό, να περάσετε εκείνα που θέλετε. Ευνοούνται και θα δείτε να εξελίσσονται κάποιοι επαγγελματικοί σας στόχοι, αφού θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να τους προωθήσετε. Ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε λίγο αργότερα να στραφείτε στο ερωτικό σας παρελθόν.

*Καρκίνοι, εάν κατεβάσετε τον τόνο της φωνή σας και την παρορμητική σας διάθεση να τα λέτε έξω από τα δόντια τις ημέρες αυτές, έχετε πολλά να κερδίσετε, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όσο και στον έρωτα. Θα διαπιστώσετε όχι μόνο ότι αρέσετε αλλά και ότι προσελκύετε κοντά σας ανθρώπους έτοιμους να σας ακούσουν με ενδιαφέρον. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ακολουθήστε το δικό σας δρόμο. Πάρτε πολύ σοβαρά την προσωπική σας ζωή, αφήστε πίσω το παρελθόν που σας μπλοκάρει συναισθηματικά και κοιτάξτε με έμπνευση το μέλλον 

*Αιγόκεροι, ίσως τις ημέρες αυτές, να δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσάς και κάποιον προϊστάμενό σας κάποια ένταση, που αν δεν την ελέγξετε, δε θα καταφέρετε τελικά να περάσετε εκείνα που έχετε ως προσδοκίες στους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι νεώτεροι καλό θα ήταν σε οικογενειακό επίπεδο να υποχωρήσετε, όταν κάποιος γονέας σας, σας θέσει ζητήματα που αφορούν τη ζωή σας. Διαπραγματευτείτε τη θέση σας πιο διπλωματικά, όπου και όταν χρειαστεί και όχι με παρορμητικό συναίσθημα. Βάλτε όπου χρειάζεται όρια, ιδίως σε εκείνους που από εσάς μόνο ζητάν 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, κυρίως με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μην καταπιάνεστε από λόγια που θα ακούσετε, αφού ο κίνδυνος να τους δώσετε παραπάνω έμφαση από όσο αξίζουν, μπορεί να σας φέρει στη δυσάρεστη θέση να αντιδράσετε υπέρμετρα, με τρόπο που δεν συνηθίζετε. Ίσως η υπομονή σας να δοκιμαστεί τις ημέρες αυτές και σε επίπεδο εργασιακό. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία εξαιρετική περίοδος να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, αφού θα δεχτείτε προκλήσεις που θα είναι δύσκολο να τις αγνοήσετε. Κανονίστε την πορεία σας. 

*Σκορπιοί, με εξωστρέφεια θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές, όπου θα έχετε συναντήσεις συζητήσεις και επαφές, με ανθρώπους που θα έρθετε περισσότερο κοντά. Από κει και πέρα θα πάρετε κάποιες ιδέες που θα βοηθήσουν στο να δείτε διαφορετικά, είτε το επαγγελματικό σας μέλλον, είτε την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε κάποιες φορές να μην γίνεστε απόλυτοι στις απόψεις σας και αφήστε το χώρο στους άλλους να εκφραστούν. Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθανθείτε εκνευρισμό με κάποιους ανθρώπους που δε διορθώνουν την τακτική τους απέναντί σας 

*Λέοντες, πολλές ευθύνες σας βαραίνουν με καθήκοντα τον τελευταίο καιρό που δύσκολα θα βρείτε και την εβδομάδα αυτή, ελεύθερο χρόνο για να κάνετε εκείνα που σας ευχαριστούν. Όλο αυτό, ίσως σας φέρει εκνευρισμό και κούραση μεν όμως από την άλλη μεριά, δε θα δεχτείτε το φόρτο εργασίας που φέρετε να το μοιραστείτε με άλλους. Εντάσεις στην οικογένεια ή στο εργασιακό σας περιβάλλον, ίσως σας θέσουν εκτός εαυτού. Διαχειριστείτε το θυμό και τα έντονα συναισθήματά σας, αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. 

*Υδροχόοι, αρκετοί τομείς της ζωής σας, ενισχύονται την περίοδο αυτή. Τώρα θα δείτε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας, αφού θα βρεθεί το έδαφος και οι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν. Έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι θα υπάρξουν κάποιοι υποστηριχτές σας, που δε θα έχουν απέναντί σας τελικά, αθώες προθέσεις. Σε πνευματικό επίπεδο, θα μπορέσετε αν το θελήσετε να εμπλουτίσετε το μυαλό σας με ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο. Εάν διατηρείτε μία ερωτική σχέση που νιώθετε πως έχει προοπτικές, ίσως να τη επισημοποιήσετε. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, προωθείται το έργο σας και βρίσκουν έδαφος οι δημιουργικές σας ιδέες και αυτό σας δημιουργεί έναν ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν σε αυτό, όμως θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι δε θα έχουν όλοι “αθώες” προθέσεις. Κάποια θέματα στη ζωή σας που βλέπετε ότι δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε, μην τα εγκαταλείπετε αλλά βρείτε διαφορετικούς τρόπους και στρατηγικές, για να τα προχωρήσετε. Μικρές συναισθηματικές πιέσεις που θα δεχτείτε από πρόσωπα αγαπημένα, θα είναι παροδικές. 

*Τοξότες, θα έχετε μια μικρή δυσκολία στο να οργανώσετε την καθημερινότητά σας τις επόμενες ημέρες. Κάποιες καταστάσεις θα σας πιέσουν να βρείτε λύσεις και θα αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια. Σίγουρα θα χρειαστεί να βρείτε τον τρόπο προκειμένου να ενισχύσετε τα οικονομικά σας που την εποχή αυτή δεν είναι και τόσο ανθηρά.  Από την άλλη μεριά, ενισχύονται οι συνεργασίες σας, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ένα ταλέντο σας που μπορεί από αυτό, να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Αναπροσαρμόζετε τους στόχους σας και αναζητάτε συμμάχους. 

*Παρθένοι, μία εξαιρετική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, αφού θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Τώρα θα μπορέσετε ευκολότερα να περάσετε τις ιδέες σας, να βρείτε το έδαφος και τους κατάλληλους συνεργάτες για να προωθήσετε το έργο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας στο επίπεδο που επιθυμείτε. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και επαφές που θα έχουν μάλιστα και μια ερωτική χροιά. Απλά προσπαθήστε να μην εξιδανικεύετε με ευκολία κάποια νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας και σας συναρπάζουν. Προσοχή στα οικονομικά και τις δαπάνες σας. 

*Ιχθύες, προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή, να ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί εάν δεν μεριμνήσετε διευθετώντας τις έγκαιρα, ίσως λίγο αργότερα να τις βρείτε μπροστά σας. Όλο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ένα επιπλέον άγχος, αφού οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας, γίνονται περισσότερες. Ότι πάντως και αν χρειαστείτε, θα έχετε τη βοήθεια ανθρώπων που κατέχουν αυτό που λέμε, θέσεις κλειδιά. Διευρύνεται κι άλλο ο κοινωνικός σας κύκλος και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό. Την περίοδο αυτή γεννιούνται για εσάς μοιραίοι έρωτες.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u