Astro-Μηνύματα από 9/2 – 16/2/2020


Την εβδομάδα που θα τρέξει, χρειάζεται να σπεύσουμε ώστε να καλύψουμε υποχρεώσεις εκκρεμότητες οφειλές ή να κάνουμε ρυθμίσεις σε αυτές. Επιβάλλεται να είμαστε τυπικοί και όχι αναβλητικοί στην κάλυψή τους, γιατί λίγο αργότερα, θα τις βρούμε μπροστά μας.

Η τακτική που ακολουθήσαμε το προηγούμενο διάστημα σε γεγονότα που μας απασχόλησαν, τώρα θα μας δείξει τα αποτελέσματά των ενεργειών μας. Ως προς τη διάθεσή μας, θα είμαστε περισσότερο δυναμικοί και αποφασιστικοί, ενώ η σκέψη μας αποκτά θετική χροιά. Έτσι στόχοι και φιλοδοξίες μπαίνουν στο κάντρο μας και πιο δραστήριοι κινούμαστε προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσή τους.

Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους ανθρώπους που συμπλέουμε, εργασιακά κοινωνικά ή ακόμα και φιλικά με ανταγωνιστική ματιά και με μία εγωιστική οπτική, να τους υποτιμήσουμε ή να μπούμε στη διαδικασία να παρεξηγήσουμε τις προθέσεις τους απέναντί μας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις γενικότερα.

Προς το τέλος των ημερών θα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, κυρίως εκείνα που θα βασίζονται στα ταλέντα και στις δεξιότητές μας. Αισιοδοξείτε λοιπόν και μεταδώστε την αισιοδοξία σας αυτή και στους γύρω σας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, κλείστε την πόρτα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και ζητά από σας λύσεις άμεσες προκειμένου να απαλλαχτείτε, από ότι λειτουργεί σα πέδη ως προς την εξέλιξή σας. Είναι ένα διάστημα όπου ευνοούνται τα ξεκινήματα σημαντικών σχέσεων για τη ζωή σας, είτε αυτές είναι νέες συνεργασίες είτε η σύναψη μιας ερωτικής σχέσης με διάρκεια στο χρόνο. Ρίξτε το βάρος σας σε ότι αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη, αφού τώρα θα μπορέσετε να θέσετε τις βάσεις ώστε να έχετε επαγγελματική άνοδο. Προσέξτε λιγάκι τον τρόπο που εκφράζεστε στους κοντινούς σας ανθρώπους. 

*Ζυγοί, παρότι δεν εκφράζεστε με ένταση αλλά με συγκαταβατικότητα, την εβδομάδα αυτή ίσως να γίνετε περισσότερο εύθικτοι απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Όμως το διάστημα αυτό, είναι εξαιρετικό στο να μειώσετε τις διαφορές που είχατε με ανθρώπους που εκτιμάτε, να κάνετε νέες γνωριμίες που θα έχουν μάλιστα ερωτικό ενδιαφέρον. Εάν έχετε βάλει κάποιους στόχους ή φιλοδοξίες που θέλετε να δρομολογηθούν καλό θα ήταν αυτό να έχει γίνει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Ευνοούνται οι νέες δραστηριότητες και η συμμετοχή σας μέσα σε ομάδες ή κύκλους ανθρώπων.

*Καρκίνοι, τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα, θέλουν καλύτερη διαχείριση από σας την εβδομάδα αυτή. Καλύψτε ή ρυθμίστε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες. Δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες για αυτό προσπαθήστε να έχετε ευήκοα ώτα ώστε να ακούσετε πρώτα τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και ύστερα να εκθέσετε την άποψή σας σε αυτούς. Ευνοούνται νέες επαφές και συνεργασίες καθώς επίσης και ζητήματα σπουδών το διάστημα αυτό. Ενώ ένας κοντινός σας άνθρωπος, σας βοηθά ως προς την υλοποίηση ενός σημαντικού σας στόχου. Να διευρύνετε περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό κύκλο. 

*Αιγόκεροι, μετατρέψτε την νευρικότητα που θα αισθάνεστε σε δημιουργικότητα. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και δημιουργικοί. Δώστε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν στην ζωή σας.  Προσανατολιστείτε στη διερεύνηση νέων πηγών εισοδήματος, αφού θα υπάρξει η προοπτική ενίσχυσης των οικονομικών σας από μια νέα δραστηριότητα, ή την εξασφάλιση ενός πρόσθετου επιμίσθιου. Μετά τα μέσα της εβδομάδας κάποιες ανατροπές ή αναβολές στόχων ή σχεδίων σας θα σας φορτώσουν εκνευρισμό. Προσπαθήστε να μην τον περνάτε στο περιβάλλον των δικών σας ανθρώπων. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, το σπίτι και η οικογένεια, η κοινωνική δικτύωση και η διερεύνηση των προοπτικών μιας νέας συνεργασίας θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί στο να προχωρήσετε κάποιες υποθέσεις σας και μην περιμένετε να βρείτε λύσεις από τους άλλους, ως προς την επίτευξη μιας υπόθεσης που επιθυμείτε να εξελιχθεί. Κινητοποιηθείτε περισσότερο κυνηγήστε τους στόχους σας γιατί δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να ευνοηθεί από κάποιες συγκυρίες και να πραγματοποιηθεί τις ημέρες αυτές. Ευνοούνται επαφές με άτομα που σχετίζονται από το εξωτερικό. 

*Σκορπιοί, διερευνήστε την προοπτική στο να βρείτε μία νέα πηγή εισοδήματος που θα προέρχεται από τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σας παρελθόν είναι πιθανές τις ημέρες αυτές. Ενώ επανεξετάζονται διαπροσωπικές σχέσεις που παραμένουν στάσιμες. Καταπολεμείστε την τάση εσωστρέφειας που θα διέπεστε, ιδίως όταν βρίσκεστε στο περιβάλλον του σπιτιού του συντρόφου και της οικογένειας, γιατί θα δείχνετε απόμακροι. Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα έχουν σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής σας δικτύωσης. Ευνοούνται ερωτικές γνωριμίες. 

*Λέοντες, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αλλαγές της διάθεσής σας τις ημέρες αυτές. Ότι και αν σας πιέζει, μην το μεταδίδετε με τη συμπεριφορά σας, στους ανθρώπους που βρίσκονται και συμβιώνουν στο πλάι σας. Το διάστημα αυτό θα καταλάβετε το κατά πόσο σας ήταν ωφέλιμες κάποιες πρόσφατες σχέσεις ή συνεργασίες που επιδιώξατε να κάνετε. Η καθημερινότητα θα εξακολουθήσει να είναι πιεστική και οι υποχρεώσεις σας επίσης, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ η απουσία σας από το σπίτι την οικογένεια ή το σύντροφό σας λόγω υποχρεώσεων θα είναι παρεξηγήσιμη. Δημιουργεί κενά. 

*Υδροχόοι, κατευνάστε τις εγωιστικές σας τάσεις, ιδίως εκείνες που έχετε την έφεση να επιβάλλετε απέναντι σε σημαντικούς για τη ζωή σας ανθρώπους. Δείξτε την αγάπη και τη μέριμνά σας σε όσους αγαπάτε. Δώστε τους χρόνο και χώρο να εκφραστούν. Γίνετε περισσότερο διπλωματικοί τόσο στο περιβάλλον της εργασίας σας, όσο και στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Κάποιο άτομο επιθυμεί και προθυμοποιείται στο να προωθήσετε από κοινού δικούς σας στόχους ή φιλοδοξίες. Θα λάβετε οικονομική υποστήριξη κι ένα έκτακτο έσοδο όχι από τη δουλειά σας. Προσέξτε τις φιλίες σας. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, οτιδήποτε αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, είτε αυτό έχει να κάνει με την καριέρα σας και τις επαφές που χρειάζεται να κάνετε με πρόσωπα ισχυρά, είτε φροντίζοντας να καλύψετε εκκρεμότητες, που να μην τις βρείτε αργότερα μπροστά σας, κάντε το τώρα, που το διάστημα σας ευνοεί. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία εύρεσης νέας εργασίας, θα σας βοηθήσει μία γνωριμία ή μια συνεργασία που κάνατε στο παρελθόν. Θα έχετε την υποστήριξη και την προθυμία ενός ανθρώπου να σας προωθήσει. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε αδέρφια κοντινούς συγγενείς και γείτονες. 

*Τοξότες, κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας αποφάσεις, μην τις πάρετε με παρορμητική διάθεση τις ημέρες αυτές, όσο κι αν δεχτείτε αφορμές που θα σας παρακινήσουν να δράσετε συναισθηματικά έτσι. Στις προσωπικές σας σχέσεις διαχειριστείτε τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί μπορεί να πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε ή δε θα μπορέσετε μετά να τα μαζέψετε. Ευνοούνται επαγγελματικά ή κοινωνικά ανοίγματα, ενώ φαίνεται πως θα λάβετε υποστήριξη από πρόσωπο ισχυρό, σχετικά με την προώθηση κάποιου στόχου σας. Οικογενειακά θέματα ζητούν από σας λύσεις αλλά και αποφασιστική στάση. 

*Παρθένοι, προσπαθήστε να μετριάσετε την αίσθηση του άγχους σας, που τις ημέρες αυτές θα είναι εντονότερο. Η καθημερινότητά σας αλλάζει και μπορεί να προσθέτει επιπλέον καθήκοντα στο πρόγραμμά και στο χρόνο σας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχονται κυρίως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε επαφές και συμφωνίες να τις κάνετε μέχρι την Τετάρτη, αφού μετά θα προκύψουν καθυστερήσεις και επικοινωνιακή ασάφεια. Φροντίστε να βελτιώσετε διατροφικές συνήθειες και βρείτε χρόνο να καθαρίζετε το μυαλό σας. Ασχολείστε με ζητήματα καρδιάς και έρωτα. 

*Ιχθύες, οτιδήποτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε και αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, συμφωνίες με συνεργάτες ή οικονομικής φύσεως, υπογραφές ή συμβόλαια, κάντε το μέχρι και τις 13 του μήνα, αφού μετά αναβολές και απρόβλεπτες καταστάσεις, δε θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε ως προς την ευόδωση των στόχων σας. Μην δημιουργήσετε με τη στάση σας σχόλια, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον και να είστε όσο πιο τυπικοί γίνεται στα ωράρια και στα καθήκοντα που απαιτούνται προς εσάς. Ευνοείται η κοινωνική σας δικτύωση. Ενώ νέες γνωριμίες προωθούν στόχους και φιλοδοξίες σας.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u