Astro-Μηνύματα από 9/6 – 16/6/2019

Astro-Μηνύματα από 9/6 – 16/6/2019


Την εβδομάδα αυτή διευθετούμε τις εκκρεμότητες που για καιρό έμειναν πίσω. Χρειάζεται να κάνουμε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα και να προγραμματίσουμε την καθημερινότητά μας καλύτερα. Να έχουμε στοχευμένη διαχείριση του χρόνου μας. Κατά τα άλλα μέσα μας θα βιώνουμε πρόσωπα ιδέες και καταστάσεις με υπερβολή και εξιδανίκευση. Λιγότερα θα συμβαίνουν από όσα θα θέλαμε. Η κρίση μας δε θα είναι αντικειμενική. Καλλιεργούνται οι ψευδαισθήσεις. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουμε να δούμε την πραγματικότητα, που πολλές φορές θα αισθανόμαστε μία εσωτερική άρνηση να το κάνουμε.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Ίσως κάποιοι από εσάς να αλλάξουν επαγγελματικό αντικείμενο. Θα προβάλλετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ένας μεγάλος έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας κι εσείς όλο αυτό θέλετε να το ζήσετε.

*Κριοί απαλλάσσεστε τις επόμενες ημέρες, από κάποιο βάρος που νιώθετε, είτε μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, είτε αυτό προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον και σας γέμιζε άγχος. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στο  να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν στη ζωή σας. Μην έρχεστε σε κόντρα με ανθρώπους εξουσίας. Περιορίστε την τάση που θα έχετε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και τα “θέλω” σας. 

*Ζυγοί, εργασία καριέρα και γενικότερα η πορεία της ζωής σας, θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης θα σας παρουσιαστούν και ίσως σκεφτείτε, είτε να αλλάξετε εργασιακό αντικείμενο, είτε να διαπραγματευτείτε καλύτερα τα οικονομικά σας οφέλη από την εργασία σας. Κάποιο πρόσωπο από τον συγκεκριμένο χώρο, θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τις ικανότητές σας. Συναισθηματικά και ερωτικά, είστε μάλλον μπερδεμένοι. 

*Καρκίνοι, προσωπικές φιλοδοξίες, καριέρα και προβολή του “εγώ” σας, συνθέτουν τους λόγους που θα κινητοποιηθείτε εντονότερα την εβδομάδα αυτή. Παίρνετε κάποιες αποφάσεις και δρομολογείτε κάποια σχέδια που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Μία εξέλιξη, που έχει να κάνει με θέματα νομικά, δικαστικά, θα φέρει στη ζωή σας θετικά αποτελέσματα. Από το μισό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δώστε προσοχή, στο τί λέτε και πως το λέτε, θα είστε εύθικτοι. 

*Αιγόκεροι, επανεξετάζετε τις σχέσεις σας γενικότερα σε όλα τα επίπεδα. Σε συντροφικό, συναδελφικό φιλικό κτλ. Κάποιος άνθρωπος παρουσιάζεται στη ζωή σας, όπου θα έχει όλα τα εχέγγυα και τα χαρακτηριστικά εκείνα, που να μείνει μαζί σας, να συνεργαστεί, ή ακόμα και να δημιουργηθεί μεταξύ σας ένας μεγάλος έρωτας. Πρωτόγνωρα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν, και θα σας παρασύρουν, να κάνετε πράγματα που δε συνηθίζετε στη ζωή σας. Ζήστε το. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, είναι μια περισσότερο δημιουργική εβδομάδας αυτή που ξεκινάει για σας. Άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας για να σας υποστηρίξουν και να προβάλλουν το έργο σας. Κάνετε νέες και σημαντικές γνωριμίες που θα σας ανοίξουν δρόμους. Η προσωπική σας ζωή, επανεξετάζεται.

*Ταύροι, θα είστε πιο δραστήριοι και πιο δημιουργικοί την εβδομάδα αυτή. Πολλές φορές θα γίνεστε παρορμητικοί. Δεν αποκλείεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε ζητήματα που θα προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή τους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κάποια πράγματα, που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σας. 

*Σκορπιοί, σας απασχολεί η εξέλιξη κάποιας νομικής σας υπόθεσης, ή ο προγραμματισμός κάποιων πραγμάτων στη ζωή σας που αφορούν τη μελλοντική σας πορεία. Ευκαιρία θα σας δοθεί, να κάνετε ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση με το πρόσωπο των ερωτικών σας επιθυμιών. Βρείτε χρόνο να καθαρίσετε το μυαλό σας. Η προσωπική και ερωτική σας ζωή εξελίσσεται θετικά, ενώ εάν έχετε παιδιά, δεν αποκλείεται να πάρετε μία χαρά από την πρόοδό τους. Καλή η εβδομάδα για σας. 

*Λέοντες, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Με το τί συμβαίνει μέσα σας και το τί θα θέλατε να πάρετε από τους ανθρώπους που συντροφεύουν την καθημερινότητά σας. Με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, η ερωτική σας σχέση έχει ατονίσει. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο, μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, να κάνετε μία γνωριμία που να έχει μία ερωτική χροιά. Κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, θα υποστηρίξει και θα προβάλλει τις προσπάθειές σας. 

*Υδροχόοι, θέματα καθημερινότητας, εργασιακού περιβάλλοντος και υποχρεώσεων, θα σας απορροφήσουν τον περισσότερο χρόνο, την εβδομάδα αυτή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι ο τομέας της υγείας σας, που έχετε για καιρό παραμελήσει. Τα οικονομικά σας με λίγο περισσότερη προσπάθεια, βελτιώνονται. Αποφύγετε να σχολιάσετε πρόσωπα και καταστάσεις, κυρίως σε επίπεδο συναδελφικό. Περιορίστε την εσωτερική ένταση που θα βιώνετε τις ημέρες αυτές. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, βελτιώνονται τα οικονομικά σας και διευθετείτε έτσι καλύτερα τις υποχρεώσεις σας. Αναζητάτε νέες πηγές εσόδων. Προωθούνται σχέδια που κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Περιορίστε την τάση που θα έχετε να προβάλλετε το “εγώ” σας και τα “θέλω” σας. Ξεκινάτε, νέες συνεργασίες.

*Δίδυμοι, βελτιώνονται τόσο τα οικονομικά σας όσο και η εμβέλειά σας στα ερωτικά. Μπορείτε να τακτοποιήσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και να βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφα. Νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη θα σας δοθούν και κοιτάξτε να τις εκμεταλλευτείτε. Προσοχή να δείξετε στις δαπάνες που κάνετε αυτό τον καιρό. Περιορίστε τις καταναλωτικές σας επιθυμίες. Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε να φλερτάρετε, και να γνωρίσετε κόσμο. 

*Τοξότες, τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις προς τρίτους θα είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν κυρίως την εβδομάδα αυτή. Ίσως να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων που θα ενισχύσουν την οικονομική σας κατάσταση. Για να πατήσετε καλά σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, ίσως θα πρέπει να αναδιοργανωθείτε και να αλλάξετε μερικά πράγματα, τόσο στη στάση σας, όσο και τη στάση που κρατά απέναντί σας ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. 

*Παρθένοι, προωθούνται σχέδιά σας, είτε μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, είτε από τον κοινωνικό. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιοι από σας, που έχετε μια μόνιμη ερωτική σχέση και διαπιστώνετε ότι αντέχει στο χρόνο, ίσως να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Κατά τα άλλα, να δείξετε λίγο προσοχή στην ευθιξία σας γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να ακούσετε στον εργασιακό σας κυρίως χώρο, λόγια από ένα συνεργάτη σας, που με δυσκολία θα ανεχθείτε. 

*Ιχθύες, υπάρχει το ενδεχόμενο να προβάλλετε στους άλλους με λιγότερο τακτ το “εγώ” σας και να φανείτε στα μάτια τους κατά κάποιο τρόπο αυταρχικοί. Προσέξτε λοιπόν τη συμπεριφορά που θα έχετε, ιδίως στα πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Η οικονομική τύχη, είναι με το μέρος σας. Επενδύστε στη δουλειά σας και προωθείστε τις ιδέες σας. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υποστηρίξουν το έργο σας και θα πάτε μπροστά. Κάντε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u