Astrotip ημέρας Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020


Κριός

Μπορεί να θέλετε να ζητήσετε κάποια πράγματα που σας αναλογούν, τα δεδουλευμένα σας πχ, την αναβάθμιση της θέσης που σας υποσχέθηκαν, εξηγήσεις από μια φιλία σας, ή να μιλήσετε με το σύντροφό σας για θέματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Δεν είναι όμως κατάλληλη η σημερινή ημέρα.

Ταύρος

Μία παροιμία λέει, ότι κεραμίδια που δεν στάζουν μην τα σκαλίζεις και αν κάπου σας αφορά, είναι στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που βάλλεται τον τελευταίο καιρό κι εσείς ψάχνετε να βρείτε τους πραγματικούς λόγους ή τις αιτίες. Απαντήσεις δε θα πάρετε οπότε μην τα σκαλίζετε προς το παρόν.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να βρείτε στα πάντα λύσεις μέσα σε μία μέρα. Για το λόγο αυτό, οργανώστε καλύτερα τις δουλειές σας, κάντε εκείνα που δε χωρούν αναβολές και αφήστε για λίγο πίσω εκείνα που μπορούν αν γίνουν αργότερα.

Καρκίνος

Περιορίστε την ανυπομονησία σας, όταν διαπιστώνετε ότι κάποια πράγματα καθυστερούν. Για να συμβαίνει αυτό, κάποιος λόγος υπάρχει που για αυτόν, δεν μπορείτε με τις παρεμβάσεις σας να κάνετε κάτι.

Λέων

Με ότι και αν ασχολείστε το διάστημα αυτό, αφήστε λίγο χώρο στον ελεύθερό σας χρόνο και ασχοληθείτε με το σπίτι την οικογένεια και με όσους νοιάζεστε και έχετε στο πλάι σας.

Παρθένος

Με αρκετή κινητικότητα ξεκινάει η μέρα για σας. Για το λόγο αυτό, κάντε επαφές με ανθρώπους που η παρουσία τους σας είναι χρήσιμη στο να προωθήσετε στόχους και φιλοδοξίες σας.

Ζυγός

Η αναβλητικότητα δεν είναι και το καλύτερο στοιχείο του χαρακτήρα σας. Σήμερα όμως αν αφήνατε για λίγο πίσω καθήκοντα και υποχρεώσεις, κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, σίγουρα θα ανανεωνόσασταν ψυχολογικά.

Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε με ένα άτομο που το τελευταίο διάστημα διαταράχτηκαν οι σχέσεις σας, από μία αφορμή που τη φέρετε βαρέως, μην το επιχειρήσετε σήμερα, γιατί δε θα επικρατήσουν οι καλύτερες συνθήκες.

Τοξότης

Μπορεί να θέλετε σήμερα να μείνετε μόνοι και να αποφύγετε τις πολλές συναναστροφές, λόγω κακής ψυχολογίας. Αυτός όμως, είναι κόντρα ρόλος για το χαρακτήρα σας, γιατί είστε άτομα άκρως επικοινωνιακά. Ακολουθήστε τη φύση σας.

Αιγόκερως

Όσο και αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας, μην αρνηθείτε σήμερα σε προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να κάνετε πολύ χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σας.

Υδροχόος

Μπορεί την εποχή αυτή να σας απασχολούν ζητήματα οικονομικά ή επαγγελματικά, στις προτεραιότητές σας όμως, καλό θα ήταν να βάζατε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, που τελευταία τον εαυτό σας τον έχετε παραμελήσει.

Ιχθύς

Εάν προσβλέπετε  στην βοήθεια κάποιων ανθρώπων, προκειμένου να προωθήσετε ένα όνειρό σας, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, τη σειρά και να το οργανώσετε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!