Astrotip ημέρας Κυριακή 28-6-2020


Κριός

Εάν ψάχνετε την εποχή αυτή για δουλειά, ή εάν επιθυμείτε να συνάψετε μία νέα συνεργασία, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν. Επικοινωνήστε το αυτό στον κύκλο των γνωριμιών σας και κάποιος άνθρωπος θα φροντίσει να σας φέρει σε επαφή, με το αντικείμενο που ενδιαφέρεστε.

Ταύρος

Αφήστε για μία μέρα, πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητάς. Ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε μόνο με εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν σήμερα. Μπορεί εκεί έξω να συναντήσετε την τύχη σας.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για αρκετό καιρό, ξεκινάει μια περίοδος όπου η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σας  θα είναι στα καλύτερά τους. Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους. ανθρώπους που θα έχετε να πάρετε θετικές επιρροές και θα κερδίσετε μία θέση στην καρδιά τους.

Καρκίνος

Βρείτε το χρόνο και περάστε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αφήστε για λίγο πίσω τους στόχους τα πλάνα και τις φιλοδοξίες σας. Χαρίστε στον εαυτό σας και στο σύντροφό σας έναν όμορφο περίπατο μια μικρή εκδρομή.

Λέων

Και μέσα σε όλα ένας φίλος σας ξεσηκώνει να ασχοληθείτε, είτε με τα κοινά είτε με μία νέα δραστηριότητα. Ζυγίστε όμως τον ελεύθερό σας χρόνο γι αυτό, γιατί πρέπει να έχετε και ώρες για να ξεκουράζεστε.

Παρθένος

Ίσως στο εργασιακό σας περιβάλλον να συμβαίνουν την εποχή αυτή, πολλές μετακινήσεις και ανακατατάξεις. Μη φοβηθείτε όμως ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά και να χάσετε τη δουλειά σας, ενώ εάν ψάχνετε μια καινούργια, θα έρθει από μία γνωριμία του οικογενειακού σας κύκλου.

Ζυγός

Σίγουρα πολλοί τομείς της καθημερινότητάς σας χρήζουν των παρεμβάσεών σας για να διορθωθούν. Όμως αντί η σκέψη σας να μπλοκάρει από την πίεση και το άγχος, μιλήστε για το θέμα σας σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε, έτσι για να το βγάλετε από μέσα σας.

Σκορπιός

Ένας άνθρωπος του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί σήμερα να σας πει απόλυτους, αφού δε θα του αφήνετε χώρο και χρόνο για να σας πει και εκείνος την άποψή του. Ακούστε τον γιατί πιθανά να έχει δίκιο.

Τοξότης

Μία μικρή παράληψη από μέρους σας, ίσως να φέρει εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συνεπείς σε ότι αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας γιατί κάποια λάθη τα επαναλαμβάνετε.

Αιγόκερως

Πριν να τελειώσετε, ή να αρχίσετε μία νέα συνεργασία, κερδίστε το χρόνο για να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά, που μπορεί να φέρει η απόφαση αυτή. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, που ήδη σας έχει δώσει απάντηση από τις πρώτες εντυπώσεις.

Υδροχόος

Ούτε να προκαλέσετε, ούτε να απαντήσετε σε προκλήσεις που θα σας γίνουν σήμερα, από κάποιους που έχουν λόγους να θέλουν να σας βγάλουν από τη μέση, για να έχουν το πεδίο ελεύθερο και εσάς απομακρυσμένους από αυτό.

Ιχθύς

Μη σκέφτεστε τη εβδομάδα που έρχεται. Αυτό κάντε το από Δευτέρα. Σήμερα αφιερώνεστε χρόνο κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!