Astrotip ημέρας Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020


Κριός

Μέσα από μια δοκιμασία, δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά σας και θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε κάτι δύσκολο, που όμως θα ανακαλύψετε πόσο αποδοτικές μπορούν να γίνουν οι προσπάθειές σας.

Ταύρος

Πάρτε τα πάνω σας και φανείτε πιο αποφασιστικοί ακόμα και για να ρισκάρετε, αφού η τύχη σας ευνοεί σε κάθε νέο σας εγχείρημα. Φίλοι και άνθρωποι δικοί σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σ αυτό.

Δίδυμοι

Μικρά θεματάκια υγείας και φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν ή θα σας ταλαιπωρήσουν τις ημέρες αυτές κι αυτό γιατί τελευταία αδιαφορείτε για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε το αυτό.

Καρκίνος

Τη δυναμική και αποφασιστική σας στάση, να κερδίσετε εκείνα που σας χρωστάει η ζωή, κάποιοι άνθρωποι δεν τα βλέπουν με καλό μάτι, ή δεν συμφωνούν με τις τακτικές που έχετε υιοθετήσει και ακολουθείτε. Εσείς όμως είστε υπόλογοι μόνο στον εαυτό σας και αυτό να το θυμάστε.

Λέων

Βρείτε τρόπο και αποδράστε για λίγο από την καθημερινότητα και όλα τα θέματα που επιζητούν λύσεις από εσάς. Μια μικρή απόδραση με τον κατάλληλο άνθρωπο, θα σας ανανέωνε ψυχικά.

Παρθένος

 Για να πάρετε τα θετικά στοιχεία από την σχέση σας, χρειάζεται να είστε πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Αν λειτουργήσετε με ειλικρίνεια, θα δείτε θαύματα. Ετοιμάζεστε να κάνετε κάτι-κατά την γνώμη σας δυναμικό-το οποίο μάλλον θα «αμαυρώσει»την φήμη σας, παρά θα σας ευνοήσει. Οικονομικά οφέλη, από δύο πηγές.

Ζυγός

Ημέρα απολογισμών η σημερινή και η σκέψη σας τρέχει σε εκείνα που είπατε σε άκυρη και άκαιρη στιγμή, ή σε αυτά που δεν τολμήσατε να βγάλετε από μέσα σας. Κοιτάξτε από εδώ και πέρα τι θα κάνετε.

Σκορπιός

Αποφύγετε να φέρετε στο σπίτι και στην οικογένειά σας, προβλήματα και εντάσεις που προέρχονται από τον εργασιακό σας χώρο, ή τους χώρους που δραστηριοποιείστε.

Τοξότης

Το χαμόγελό σας επιστρέφει και κάποιοι άνθρωποι που σας εκτιμούν, με χαρά τους διαπιστώνουν πόσο άξιοι είστε για φίλοι και συνεργάτες και ίσως σας πουν ότι η εσωστρέφεια δε σας ταιριάζει και να την αποφεύγετε.

Αιγόκερως

Αποφύγετε τους ανθρώπους εκείνους που αδυνατείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους. Όσο και αν προσπαθήσετε να τους νουθετήσετε, μάλλον θα διαπιστώσετε ότι και δε διορθώνονται και θα κουραστείτε.

Υδροχόος

Μη μελαγχολείτε τα δύσκολα πέρασαν. Προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μιλήστε για το πρόβλημά σας ανοίξτε την καρδιά σας, βγάλτε από μέσα σας την ένταση.

Ιχθύς

Είναι σπουδαίο να βλέπετε τους κόπους σας να μην πάνε χαμένοι και να ευδοκιμούν οι προσπάθειές σας, πρέπει όμως να προσπαθήσετε να κλέψετε και λίγο χρόνο στο να ξεκουραστείτε και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!