Astrotip ημέρας Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020


Κριός

Περισσότερο από το κανονικό εύθικτοι μπορεί να γίνετε σήμερα, γιατί θα πάρετε στραβά τα λόγια κάποιου ανθρώπου, που στην ουσία, δεν έχει την πρόθεση να σας προσβάλει. Προσέξτε την ευθιξία σας.

Ταύρος

Το σπίτι και ο προσωπικός σας χώρος μπορεί να χρειάζονται ανανέωση. Πριν προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να προϋπολογίσετε τα έξοδα που θα απαιτηθούν, για να μην παρασυρθείτε.

Δίδυμοι

Μείνετε προσηλωμένοι στην προσπάθεια που κάνετε προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος σας και μην αποσπάστε από κουβέντες και σχόλια γύρω από μη ουσιαστικά θέματα για εσάς.

Καρκίνος

Μπερδεμένοι συναισθηματικά ίσως να αισθανθείτε σήμερα, όταν εξαιτίας κάποιας αφορμής, θα μάθετε ορισμένα πράγματα, για ένα προσφιλές σας πρόσωπο, που σας τα έκρυβε. Προσπαθήστε όμως να μην αντιδράσετε, προς το παρόν.

Λέων

Δε χρειάζεται να σας πιάνει το άγχος ή η απογοήτευση εάν αναβάλλεται προς το παρόν κάτι που το θέλατε πολύ προκειμένου να καλύψετε μία άλλη ανάγκη. Ούτε βοηθάει ο εκνευρισμός σας, στην παρούσα φάση.

Παρθένος

Όπως όλα αλλάζουν, έτσι και οι άνθρωποι, και δεν είναι απαραίτητο να αλλάζουν θετικά προς τα δικά σας συμφέροντα. Προσέξτε λοιπόν το τι λέτε και σε ποιον το λέτε το διάστημα αυτό.

Ζυγός

Όταν δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, ή είστε συναινετικοί στις απόψεις των άλλων, δικών σας ανθρώπων, φίλων ή συνεργατών, τότε να ξέρετε ότι τους δίνετε βήμα, με τις απόψεις τους να σας πιέζουν και να σας καταπιέζουν.

Σκορπιός

Στην ανάγκη σας να πληροφορηθείτε για ορισμένα θέματα γενικού ενδιαφέροντος, πιθανόν να διαλέγετε πηγές παραπληροφόρησης και αυτό να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία σας. Προσέξτε το.

Τοξότης

Μην πιέζετε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις προκειμένου να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Σήμερα σε μια μέρα αρκετής εσωτερικής υπερέντασης, διαχειριστείτε καλύτερα το συναίσθημά σας.

Αιγόκερως

Σε περιόδους ασυνεννοησίας όπως αυτή που διάγετε, μπορεί να παρερμηνευτούν από μέρους σας, κάποια πράγματα που σας λένε οι άλλοι. Ζητήστε διευκρινήσεις σε ότι δε σας γίνεται κατανοητό.

Υδροχόος

Προσέξτε τις καταναλωτικές σας τάσεις σήμερα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε δαπάνες αγοράζοντας πράγματα που δε θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Φροντίστε τη συναισθηματική σας κυρίως κάλυψη.

Ιχθύς

Ότι και αν σας πιέζει ή σας απογοητεύει, μην ξεσπάτε το θυμό σας σε οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος της εργασίας σας, ή του σπιτιού και της οικογένειας. Αποστασιοποιηθεί τε καλύτερα και απομονωθείτε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!