Astrotip ημέρας Σάββατο 20 Ιουνίου 2020


Κριός

Σε μια περίοδο που περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα να εξελίσσονται καλό θα ήταν να μπορέσετε να διακρίνετε, ποια θα εγκαταλείψετε γιατί δεν προχωρούν και με τι θα τα αντικαταστήσετε.

Ταύρος

Μην περιμένετε τις λύσεις και τις απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί να σας τις βρουν οι άλλοι. Εσείς πρέπει να ψάξετε, να μάθετε, να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά και να ρισκάρετε για να δείτε αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Κανείς δεν μπορεί να σας μπλοκάρει περισσότερο, από αυτόν τον ίδιο σας τον εαυτό και να φρενάρει την εξέλιξή σας. Σήμερα έντονοι φόβοι και ανασφάλειες σας κατακλύζουν, που είναι αδικαιολόγητοι μερικές φορές.

Καρκίνος

Εάν υπήρχε κάποιος στόχος πόθος ή φιλοδοξία σας, που έμεινα κάποτε στη μέση, μην απογοητεύεστε. Τώρα θα μπορέσετε να επανεκκινήσετε εκ νέου με καλύτερα δεδομένα τις προσπάθειές σας.

Λέων

Σε μια κατάσταση ασυνεννοησίας με όσους προσπαθήσετε να συνεργαστείτε θα βρεθείτε σήμερα, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οπλιστείτε με υπομονή.

Παρθένος

Ουδέν μονιμότερον από του παρόντος λέει ένα ρητό, που στην περίπτωσή σας ταιριάζει γάντι. Αποφύγετε τις ημέρες αυτές να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη διάρκεια.

Ζυγός

Για να υπάρχει στο περιβάλλον, ησυχία, οικογενειακό ή επαγγελματικό, στο παρελθόν υποχωρούσατε πρώτοι, ή βάζατε τον εαυτό σας και τα “θέλω” σας, σε δεύτερη μοίρα έναντι των άλλων. Κάπου όμως εδώ, αυτό πρέπει να σταματήσει.

Σκορπιός

Για να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, ή για να δείτε τις επιθυμίες σας να εκπληρώνονται, χρειάζεται να αλλάξετε την οπτική το πως βλέπετε και αντιμετωπίζετε, ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις.

Τοξότης

Πριν να αναζητήσετε τις αιτίες των όσων σας φταίνε και σας απασχολούν, στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε για αρχή να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Μία ιδέα ενός φίλου ή συνεργάτη σας, θα σας βάλει στη διαδικασία, να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής επαγγελματικής πλεύσης. Μπορεί οι ημέρες αυτές να μην είναι οι καλύτερες στο να πάρετε αποφάσεις, είναι όμως εξαιρετικές στο να σκεφτείτε ζητήματα με λεπτομέρεια.

Υδροχόος

Τα απίστευτα συμβαίνουν ή θα συμβούν στη ζωή σας τις ημέρες αυτές. Φίλοι αλλάζουν πρόσωπο απέναντί σας, συνεργάτες θα διαπιστώσετε ότι λειτουργούν παρασκηνιακά, διαπροσωπικές σχέσεις αλλάζουν χροιά. Πιθανόν δείξατε την εμπιστοσύνη σας εκεί που δεν έπρεπε.

Ιχθύς

Πιθανόν να μην το έχετε σκεφτεί, όμως τα ταλέντα και οι δεξιότητες που έχετε, θα μπορούσαν κάλλιστα να βρουν εφαρμογή σε ένα άλλο επαγγελματικό τοπίο. Θα μπορούσαν, να γίνουν το επόμενο επάγγελμά σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!