Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η Νέα Σελήνη του μήνα συνδέεται πάντα με τα νέα ξεκινήματα, είναι δηλαδή το χρονικό σημείο που μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι για τα πράγματα που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και κάποιες άλλες όχι τόσο.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 21/06, είναι μια από τις πιο σημαντικές του χρόνου αφού και γίνεται λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, πάνω στο Θερινό Ηλιοστάσιο, θα είναι και η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνο- Αιγόκερω,

Οι Εκλείψεις όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός δείκτης αλλαγών στην ζωή και εξέλιξη στην ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί για την Αθήνα στις 09:41 π.μ. στις     00ο 21’ στο ζώδιο του Καρκίνου, σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια, το σπίτι, την ασφάλεια, και την πατρίδα, έρχεται να βάλει σε νέα τροχιά την ζωή τόσο των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες όσο και των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες, καθώς και όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της θα είναι στην 14ο 48’ του Σταθερού Λέοντα, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δημιουργικότητα αλλά και την ικανότητα της αρχηγίας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη και τον Β. Δεσμό πραγματοποιείται στον 11ο Ηλιακό οίκο, σε έναν οίκο που έχει άμεση σχέση με τις συλλογικότητες, την ανάγκη μας να ανήκουμε σε μια ομάδα, τους κομματικούς μηχανισμούς και την επιθυμία μας να αποτελέσουμε τον κρίκο σε μια αλυσίδα προσφοράς, και εκεί ακριβώς θα δούμε το επόμενο εξάμηνο να πραγματοποιούνται πολλές αλλαγές.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίσει ο Άρης με την Ηλιακή Έκλειψη είναι πιθανό να πυροδοτήσει εγωιστικές συμπεριφορές ή και ρήξεις σε συλλογικότητες.

Ενώ η όψη 45ο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό είναι πιθανό να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Δήμητρα ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες όμως χρειάζονται λίγη προσοχή γιατί εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα μπορεί να έχουν θολά σημεία ή να δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες ή και  αυταπάτες.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα δώσει πρακτικές λύσεις σε θέματα υγείας- εργασίας.

Ενώ, από την άλλη πλευρά οι όψεις εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης τόσο με τον ανάδρομο Δία όσο και με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνονται παράτολμες, αρκεί, να έχουν πρώτα μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτές τις ημέρες θα δούμε σταδιακά την ερωτική μας διάθεση να ανεβαίνει, πριν κορυφωθεί με την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού.

Αστρικά η Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στην 6ο 13’ των Διδύμων, ενώ η σύνοδος του Αστρικού ανάδρομου Πλούτωνα με τον Αστρικό ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι σε όψη αντίθεσης με την Τροπική Ηλιακή Έκλειψη, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονο το αίτημα για βαθιά αλλαγή των ζωδίων που επηρεάζονται από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη και ίσως για αυτούς, να αποτελεί μια τελευταία ευκαιρία να βάλουν την ζωή τους σε νέες βάσεις. Ενώ, ο Ωροσκόπος της Αστρικής Ηλιακής Έκλειψης είναι στην 20ο 40’ του Καρκίνου, στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου.

Το αίτημα αυτής της Ηλιακής Έκλειψης είναι να αφήσουμε πίσω μας παλιούς φίλους, παλιές συνήθειες, παλιές νοοτροπίες, και να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα και γιατί όχι να γίνουμε πιο ενεργοί σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, ενώ αν χρειαστεί δεν πρέπει να φοβηθούμε την σύγκρουση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη   του Ιουνίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Οριστικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Κριοί, ενώ για άλλους μια νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή για να αλλάξουν τόπο ή χώρα κατοικίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και θα κάνετε μέσα σας τα ξεκαθαρίσματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας από εδώ και στο εξής. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ σας προετοιμάζει και για μια νέα καθημερινότητα.  Το μήνυμα που σας στέλνει είναι μπείτε μπροστά και κυνηγήστε τα όνειρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον τομέα των οικονομικών σας θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη του Ιουνίου, αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα έχετε σημαντικές αλλαγές στο πορτοφόλι σας, είτε γιατί θα γίνετε πιο συνετοί στην διαχείριση τους είτε γιατί θα έχετε μισθολογικές αλλαγές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που μέχρι τώρα ιεραρχούσατε τις αξίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, είναι η τελευταία που πραγματοποιείται εσάς, είναι πολύ σημαντική αφού σας δίνει μια τελευταία ευκαιρία να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σε νέες βάσεις. Μια αλλαγή που θα γίνει σταδιακά μέσα στην γενέθλια χρονιά σας, όσοι από εσάς αφήσετε πίσω σας νοοτροπίες, πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω εξαιτίας της δύναμης της συνήθειας θα βγείτε πιο δυνατοί τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να είστε με τους νικητές.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας προετοιμάζει για μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε αρκετές αλλαγές και άγχος στο χώρο της δουλειά σας, ενώ απαιτεί από εσάς να κάνετε και την ενδοσκόπηση σας. Ένα από τα πράγματα που επίσης θα μάθετε είναι να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αφήνοντας πίσω σας φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία δεν έχετε πλέον κοινό σημείο επαφής, και να έρθετε πιο κοντά με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας μέσα από την οποία θα καταφέρετε να αναδειχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας και το τι θα πουν οι άλλοι, όχι μόνο σας απασχολεί αλλά πολλές φορές είναι και η αιτία που μένετε πίσω γιατί δεν θέλετε είτε να τους δυσαρεστήσετε είτε να έρθετε σε μια κατά μέτωπο επίθεση. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας πλάνα ή να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, γεγονός που είναι πιθανό να επηρεάσει παλιές συνεργασίες και να αλλάξει ριζικά την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και στον 9ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Σκορπιούς. Και αυτό γιατί θα ανοίξει το δρόμο να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ για αρκετούς από εσάς μπορεί να είναι η αφορμή να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας ήρθε η στιγμή να ξεριζώσετε εσείς οι Τοξότες.
Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να μπείτε στην διαδικασία και να δουλέψετε με τους εσωτερικούς φόβους, οι οποίοι μπορεί να αφορούν είτε τα οικονομικά σας είτε την προσωπική και σεξουαλική σας ζωή, και να τους ξεπεράσετε. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να τους κοιτάξετε κατάματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι είστε από τα ζώδια τα οποία έχουν αναγκαστεί τα τελευταία χρόνια να κάνουν διαρθρωτικές αλλαγές στην ζωή τους. Η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου, απαιτεί από εσάς να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας με τους άλλους. Έτσι σχέσεις και συνεργασίες που δεν προχωράνε ήρθε η στιγμή να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας και πιθανό να αλλάξει τις εργασιακές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί στην αρχή να σας ζορίσει, ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ θετικό για την εξέλιξη σας. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση και στην διατροφή σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά δυσάρεστη είναι η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Ιχθύες, αφού οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν την δυνατότητα  ανάπτυξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας πράγματα που τους γεμίζουν χαρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας ή ο ερχομός ενός παιδιού θα αλλάξει ριζικά την ζωή τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!