Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε αυτό που χρειαζόμαστε είναι γερές βάσεις, να νιώθουμε ασφάλεια  και να έχουμε στην ζωή μας ένα σημείο αναφοράς από το οποίο ξεκινάμε ή επιστρέφουμε.

Για τους περισσότερους από εμάς οι βάσεις αυτές προέρχονται από την οικογένεια μας,  καθώς και  από τις αξίες που έχουμε πάρει από αυτή.

Το ζώδιο που εκπροσωπεί αυτές τις έννοιες, μαζί με την έννοια του σπιτιού και της πατρίδας, είναι το Παρορμητικό και Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο θα κάνει την είσοδο του ο Ήλιος στις 21/06 στις 00:43 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 22/07 στις 12:36 μ. μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθούμε  ιδιαίτερα με τα του οίκου μας, δηλαδή, με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας μας, με τα συγγενικά μας πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα με τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα.

Μπορεί να προχωρήσουμε σε τεχνικές εργασίες και ανακαινίσεις στο χώρο του σπιτιού μας, αρκετοί από εμάς μπορεί να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι ή να ξεκινήσουμε μια νέα δραστηριότητα μέσα από το σπίτι .

θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα βαθύτερα συναισθήματα και στις αξίες που έχουμε πάρει από την οικογένεια μας και δεν θα διστάσουμε να τις επαναξιολογήσουμε, ενώ θα μας απασχολήσουν  και τα θέματα που αφορούν την χώρα με την ευρύτερη έννοια.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι λίγες ώρες αφού ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη , η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω, και αυτό σημαίνει ότι τα θέματα που αναφέραμε παραπάνω θα μας απασχολήσουν όχι μόνο κατά την χρονική περίοδο που θα παραμείνει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και για μια περίοδο περίπου 6 μηνών, τα οποία και θα ενεργοποιούνται από τον Άρη, ο οποίος μέχρις τις αρχές του 2021 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 21/06 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα – Ηλιακή Έκλειψη (00ο 26’), η οποία θα φέρει σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τις 2 πρώτες ημέρες όσο και στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και σε όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (09 ο 45’), θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να είναι ιδιαίτερα να εκφραστικοί στην επικοινωνία τους.
  • Την 01/07 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με το Ουρανό (9ο 52’), θα ενισχύσει την διάθεση τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών  του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή τους.
  • Στις 05/07 η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ –  ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ (13ο 37), θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 12/07 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 51΄), θα βγάλει στην επιφάνεια την δημιουργική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 14/07 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (22ο 20’), θα ωθήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/07 Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο44’), θα πιέσει τα ζώδια  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να αλλάξουν τις παγιωμένες συμπεριφορές και πεποιθήσεις τους.
  • Στις 20/07 θα έχουμε μια ακόμα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (28ο 26’), η οποία θα ωθήσει σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα τέλη του 3ου δεκαήμερου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/07 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (28ο 38’), θα αναγκάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να αναλάβουν νέες ευθύνες.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Καρκίνου  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Με τα του οίκου σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Αυτό  σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα ή τα πιο ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας, θα ασχοληθείτε με την ακίνητη σας περιουσία, θα προχωρήσετε σε μια μετακόμιση εξαιτίας μιας νέας δουλειάς, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις αξίες με τις οποίες έχετε μεγαλώσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Ταύρους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε πολλές συζητήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους, ενώ θα είστε συνέχεια σε κίνηση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε και ένα νέο κύκλο σεμιναρίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την δυνατότητα να προστατεύσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα, αλλά και να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή την φορά την επιβράβευση δεν θα την πάρετε μόνο με την ανάθεση νέων ευθυνών αλλά και με οικονομική ανταμοιβή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με εντυπωσιακό τρόπο θα ξεκινήσει η φετινή γενέθλια χρονιά σας, αφού λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας η οποία θα σας πιέσει να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην γενέθλια χρονιά σας τόσο σε προσωπικό όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Και αυτό θα γίνει με ιδιαίτερα έντονο τρόπο από την 6μηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονου άγχους και αρκετού παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, σε μυστικές δράσεις, ενώ μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθείτε να βρίσκετε χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα μπούνε στην ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας  το επόμενο χρονικό διάστημα, και μαζί με αυτά θα αποκτήσετε και νέα ενδιαφέροντα. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μπείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να αφήσετε πίσω σας φίλους χρόνων με τους οποίους δεν έχετε πλέον κοινά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικά βήματα και αλλαγές τόσο στην καριέρα σας όσο και στο κοινωνικό σας προφίλ θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σε συνδυασμό με τις Εκλείψεις, θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετά από τα επαγγελματικά σας πλάνα τα οποία θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας, τα οποία θα αλλάξουν και το κοινωνικό σας προφίλ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε  τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια τόσο σε θέματα Σπουδών όσο και σε Νομικές υποθέσεις. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ερωτισμός και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά για τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου καθώς και οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της παραμονής του θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι θα φύγουν οριστικά από τη ζωή σας και θα αντικατασταθούν από άλλους, ενώ κάποιοι άλλοι θα μείνουν για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες και πολύ άγχος θα έχετε στη δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας το πρόγραμμα αλλά και οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα είναι ιδιαίτερα πιεστικοί, ενώ αυτό που θα απαιτείται από εσάς είναι να δίνετε άμεσες και πρακτικές λύσεις. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι να προσέχετε την υγεία και την διατροφή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η πιο χαρούμενη, δημιουργική και απαλλαγμένη από άγχος περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα, απαλλαγμένοι από το άγχος και την πίεση του Άρη, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα φιλικά σας πρόσωπα. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ετοιμαστείτε για νέα καρδιοχτύπια!!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!