Εξάγωνο Άρη-Ανάδρομου Ουρανού, Ο τολμών νικά !!!


Υπάρχουν στιγμές που η τύχη έρχεται και μας χτυπάει την πόρτα, και άλλες, που εμείς με την στάση και τις πράξεις μας πρέπει να την προκαλέσουμε, παίρνοντας αποφάσεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν ουσιαστικά την ζωή μας.

Σε αυτές τις στιγμές η τύχη αγαπάει τους τολμηρούς, αρκεί να επιλέξουμε την σωστή στιγμή.

Μια τέτοια στιγμή είναι στις 20/06, λίγο πριν την Ηλιακή Έκλειψη, όπου ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 15’).

Κάτω από την επιρροή της όψης θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να φαίνονται στα μάτια των άλλων αρκετά τολμηρές ή υψηλού ρίσκου, θα μας ωθήσει σε έξυπνες δράσεις, τα αντανακλαστικά μας θα είναι πολύ καλά, θα μας βοηθήσει να πάρουμε άμεσες και γρήγορες αποφάσεις, θα έχουμε την ικανότητα να λειτουργήσουμε πολύ καλά κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις, ενώ τα ενεργειακά μας αποθέματα αυτές τις ημέρες θα είναι ανεξάντλητα.

Παρόλο, που διανύουμε μια χρονική περίοδο με πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση, πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την θετική χρονική συγκυρία  και να τολμήσουμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, καθώς και για όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή της όψης ισχύει για  6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας αλλά και για την προσωπική σας ζωή θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ερωτικής σας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη που σίγουρα δεν σας χαρακτηρίζει είναι τολμηρός, ωστόσο αυτές τις ημέρες, με την βοήθεια των φιλικών σας προσώπων, θα τολμήσετε να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια όσο τολμηρά και αν φαίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κίνηση ματ, θα κάνετε αυτές τις ημέρες στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Δίδυμοι, αφού γεμάτοι αυτοπεποίθηση, θα προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συνεργασία η οποία έχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό το εκπέμπετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα μελλοντικά σας σχέδια, με την προϋπόθεση ότι θα αφήσετε πίσω σας τις παλιές σας συνεργασίες τις οποίες είχατε συνηθίσει και θα προχωρήσετε σε νέες οι οποίες είναι αρκετά πρωτότυπες και τολμηρές.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες είστε από τους ανθρώπους που δεν θα δείξετε εύκολα το ενδιαφέρον σας στους άλλους όχι από σνομπισμό αλλά γιατί δεν σας αρέσει η απόρριψη. Αυτές τις ημέρες όμως θα τολμήσετε να δείξετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ένα/ μια συνάδελφο σας χωρίς να σας τρομάζει η πιθανότητα απόρριψης. Άλλωστε όπως έχουμε πει, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την πιο μαχητική σας πλευρά θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, αφού με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα πάρετε πολύ γρήγορα την απόφαση να αναπτύξετε ένα τολμηρό επαγγελματικό σας σχέδιο, έστω και αν οι συνεργάτες σας δεν συμφωνούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα με την αποφασιστικότητα σας τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα θα δώσετε αυτές τις ημέρες άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Και αυτό γιατί πλέον έχετε καταλάβει ότι δεν γίνεται να είστε αρεστοί σε όλους ούτε μπορείτε να τους κάνετε συνέχεια τα χατίρια. Άλλωστε όπως λένε, ομελέτα χωρίς να σπάσετε αυγά δεν γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δυνατότητα να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Αυτή τη φορά όμως θα επιλέξετε ένα πιο τολμηρό  και εξωστρεφή τρόπο από ότι συνήθως. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Μια τολμηρή απόφαση σας θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας και να δώσετε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και έξοδα για τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύστοχοι και αποδοτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και να είστε εξίσου αποδοτικοί σε όλα, ενώ οι παρατηρήσεις σας θα πιάνουν πάντα στόχο, χωρίς να αναλώνετε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγαλόπνοα σχέδια κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτή τη φορά όμως, και με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τολμήσετε να τα κάνετε πράξη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα φοβηθείτε το οικονομικό ρίσκο.

ΙΧΘΥΣ

Τα ενεργειακά σας αποθέματα, με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, αυτή τη χρονική περίοδο είναι αστείρευτα με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, που άλλες φορές θα σας ήταν δύσκολο. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, με την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα καταφέρετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ενώ δεν θα διστάσετε να δεχτείτε την πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου για να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία, σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν γνωρίζετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!